Zie boven
Mijn jaarlijks bezoek aan de tandarts is geen uitje maar.... Je wordt altijd hartelijk ontvangen en mijn gebit wordt nu al zo een 35 tot 40 jaar gecontroleerd door tandarts Bomas en dat geeft in mijn geval vertrouwen. Gebit wordt ook jaarlijks schoongemaakt, ontdaan van tandsteen er. Nee niets dan lof voor deze tandartspraktijk.
Ik zou eens een gerenomeerde binnenhuisarchitect(e) in de arm nemen en investeren in een totale metamorfose. De praktijk verdient dit. Uw collega in Steenbergen is toch gestopt, bel hem eens, om een blik zonder schade te werpen.
Blijkbaar is het ook mogelijk om niet voor een dure oplossing te gaan, in tegenstelling tot veel andere tandartsen. Top.
Word altijd netjes geholpen.
Al jaren wordt ik goed behandeld
gewoon goed
Vriendelijk, netjes en zorgvuldig
Je wordt altijd correct en met overleg behandeld
Alles word keurig uitgelegd en besproken!!
Als gezin zijn we goed behandeld en een goede uitleg gehad over onze zoon
Veel persoonlijke aandacht en kunde
Voor mij absoluut geen pretjeom naar de tandarts te gaan ieder jaar, maar daar houden ze heel goed rekening mee. Nadeel is dat je in de wachtkamer heel goed de geluiden uit de spreekkamer hoort.
Ik heb nooit een andere tandarts gehad. Ik word er best zenuwachtig van, maar Martijn stelt me altijd wel gerust door de behandeling stap voor stap uit te leggen. Hij zorgt dat het goed verdoofd is als dat nodig is, heb nooit een vervelende ervaring gehad. Ik rij er nog altijd 2 x 20 min voor, wil geen ander.
Professionele tandarts! Mooie praktijk en goede adviezen.
Zelf ga ik alle langere tijd naar de praktijk. De rustige heldere uitleg is erg prettig zodat je weet hoe een en ander zit. Daarnaast altijd aandacht voor preventie wat goed is onder het motto beter voorkomen dan genezen. Verder hoef ik nooit te wachten, de afspraak is altijd keurig op tijd. Eerste keer met ons zoontje van 2 waarvoor alle tijd werd genomen om hem even te laten wennen aan het idee, al met al verliep dit vlekkeloos wat erg prettig is.
Samen met mijn dochter werden er vriendelijk ontvangen
Tevreden
De tandarts heeft bij mij een mankement aan mijn gebit ontdekt waardoor ik later in moeilijkheden zou kunnen komen. De behandeling hiervoor wordt in gang gezet. Blijkt maar eens te meer dat het geen luxe is om elk half jaar je gebit te laten controleren.
Fijne behandeling.met goede uitleg.
Zeer beleefd en alles schoon.
Ik ben gewoon tevreden.
Je wordt altijd vriendelijk en vakkundig geholpen. Als je echt een spoedje hebt, doen ze hun uiterste best om je er nog tussen te plaatsen.
Zeert tevreden, duidelijke uitleg, ook voor de kinderen. Een lieve tandarts die meedenkt, zijn hier al heel lang tevreden patienten
Schoolstraat 1 a
4675 BL Sint philipsland
De praktijk bestaat sinds mei 1983. In februari 2006 zijn we verhuisd naar ons huidige pand aan de Schoolstraat in Sint Philipsland. In onze moderne praktijk staat de persoonlijke aandacht voor de individuele patiënt voorop. We vormen een klein team en kunnen zo deze persoonlijke aandacht bewerkstelligen. Naast de normale tandheelkundige behandelingen, kunt u bij ons ook terecht voor cosmetische correcties van uw gebit. Dit kunnen we doen met porseleinen kronen of porseleinen schildjes. Maar er zijn ook hele mooie goedkopere oplossingen door middel van wit vulmateriaal.