Vriendelijke tandarts assistente. Vrouwelijke tandarts was wat stil.
Geweldig mooie praktijk en uitzonderlijk goede tandarts
Wij zijn zeer tevreden!!!!
Fijne tandarts, neemt de tijd om zaken goed uit te leggen.
Je wordt altijd goed ontvangen vriendelijk oersoneel
Wij zijn nog nooit zo goed geholpen!
Vertelt wat ie doet en waarom
heel tevreden ,je wordt op je gemak gehouden voor,tijdens en na de behandeling. de tandarts heeft ook nog tijd over voor de patient na de behandeling.die tot nu toe altijd pijnloos was.
Het is gewoon een hele kundige maar ook heel aardig en rustig , je voelt je op je gemak bij hem in de stoel en dat vind ik heel belangrijk . Je kan alles vragen en hij legt het geweldig uit , ook zijn assistentes zijn super , ik kom er al jaren en hoop dat het nog heel lang zo blijft.
Heel klantvriendelijk ,antwoord op alle vragen ,bij problemen direct hulp, flexibele regeling voor afspraak,
Kan snel terecht nu er 2 tandartsen zijn en wordt goed geholpen.
Ik kom al van begin af aan bij Tandarts Bomas. En heb er goeie ervaringen mee!
goede ervaring, persoonlijke aandacht en goede uitleg. wordt rekening gehouden met wens en angst van de patiënt.
hele goede tandarts aardig was altijd bang maar sinds ik daar ben is dat al heel stuk minder geworden gelukkig
De tandarts en zijn assistentes zijn altijd heel vriendelijk en ze geven heeel goes uitleg over wat ze wel en niet gaan doen bij je, ze stellen je ondanks de zenuwen toch op je gemak.
Niet hoeven wachten. Vriendelijk ontvangen. Voor het eerst bij Tandarts Alves. Prima geholpen.
omdat ik heel tevreden ben,over de vriendelijkheid en dat er naar jr e geluisterd word
Goede ontvangst en altijd op de afgesproken tijd. Er wordt duidelijk uitgelegd wat gedaan moet worden en wat de mogelijke alternatieven, inclusief de kosten. Ook bij het maken van een afspraak worden alternatieven geboden.
Goed, nuchter en gericht.
zeer goed en vriendelijk geholpen
Schoolstraat 1 a
4675 BL Sint philipsland
De praktijk bestaat sinds mei 1983. In februari 2006 zijn we verhuisd naar ons huidige pand aan de Schoolstraat in Sint Philipsland. In onze moderne praktijk staat de persoonlijke aandacht voor de individuele patiënt voorop. We vormen een klein team en kunnen zo deze persoonlijke aandacht bewerkstelligen. Naast de normale tandheelkundige behandelingen, kunt u bij ons ook terecht voor cosmetische correcties van uw gebit. Dit kunnen we doen met porseleinen kronen of porseleinen schildjes. Maar er zijn ook hele mooie goedkopere oplossingen door middel van wit vulmateriaal.