Al jaren patiënt en meer dan tevreden over de kwaliteit van de behandeling en de prettige bejegening.
Prima tandarts, rustig, legt alles goed uit.
Al heel m'n leven bij Bomas en altijd snel netjes en vriendelijk geholpen
Tanden oplaten bouwen ben er helemaal blij mee super vakkundige tandarts
Fijne ontvangst, ook fijn dat er zo n uitgebreide mondelinge toelichting is mbt het gebit.
vertrouwen in kundigheid
correcte behandeling goed advies
Prima behandeling, vriendelijk
Ondanks dat een tandarts bezoek niet mijn favoriete bezigheid is, ga ik absoluut zonder angst er naar toe.
Uitstekende praktijk, enige nadeel is de afsprakentermijn, die is echt veel te lang. Denk juist dat je hiermee meer spoedgevallen creëert. Afspraak om gaatje te vullen duurt 2 maanden.
Ondanks mijn benauwdheid voor de tandarts voelde ik me al snel op mijn gemak.
Goed en kundig personeel, persoonlijk, absoluut niet het idee dat er behandelingen of adviezen worden gegeven om meer omzet te kunnen halen. Bij een vorige tandarts kreeg ik dat idee wel. Praktijk heeft het volgens mij erg druk, dus weinig kans dat er plaats is voor nieuwe klanten.
Altijd correct geholpen
zeer goed rustig en legt alles goed uit stelt je gerust
goede uitleg tijdens behandeling tandarts neemt alle tijd schone mooie ruimte s geen lange wachttijd
hartelijk-geruststellend-zeer kundig-leggen goed uit wat ze gaan doen
Vriendelijk personeel, goede hull
Een persoonlijke benadering.En heel vriendelijk personeel, daarom zal ik nooit naar een andere tandarts gaan.Dit is heel vertrouwd, en voor mij heel belangrijk👍👍
Schoolstraat 1 a
4675 BL Sint philipsland
De praktijk bestaat sinds mei 1983. In februari 2006 zijn we verhuisd naar ons huidige pand aan de Schoolstraat in Sint Philipsland. In onze moderne praktijk staat de persoonlijke aandacht voor de individuele patiënt voorop. We vormen een klein team en kunnen zo deze persoonlijke aandacht bewerkstelligen. Naast de normale tandheelkundige behandelingen, kunt u bij ons ook terecht voor cosmetische correcties van uw gebit. Dit kunnen we doen met porseleinen kronen of porseleinen schildjes. Maar er zijn ook hele mooie goedkopere oplossingen door middel van wit vulmateriaal.