Vriendelijk personeel. Geen lange wachttijd. Goed bereikbaar. Geen parkeer problemen.
Klantvriendelijk, neemt alle tijd en staat open voor vragen te beantwoorden
Vriendelijk, uitleggen wat er gebeurt, vakbekwaam
Ik kon voor spoed de volgende dag al terecht. Moest toen echter wel ruim een uur wachten door drukte in de praktijk. Ben toen vriendelijk en kundig geholpen!
prima tevreden alleen lange wachttijd
Altijd vriendelijk personeel, tandarts die mij geruststeld waardoor mijn angst voor de tandarts is verdwenen. Wanneer ik bel met pijnklachten kan ik vrij snel komen voor behandeling.
vriendelijk,duidelijke uitleg,prima behandeling en een zeer goede ontvangst
Goede behandeling en tandarts Bomas na de tijd
Ik kon direct terecht na pijnklacht en werd vervolgens uitstekend geholpen. Normaal altijd geholpen door Martijn, nu door heel vriendelijke dame.
Fijne tandarts
Fijne tandartspraktijk,kundig,vriendelijk
Goede uitleg, vriendelijk
Altijd aardig en vriendelijk
sta nog niet zolang ingeschreven in jullie praktijk was voor mij grote beslissing omdat mijn eigen zwager tandarts is (familie) maar is ver weg dus omdat dit zo dicht bij is veel gemakkelijker Nog geen minuut spijt van gehad ben geweldig tevreden.
Fijne tandarts en fijne assistentes. Ik heb slechte ervaringen met andere tandarts gehad maar deze tandarts maakt alles weer goed.
vriendelijk en correct geholpen
Voor mij was het een nieuwe ervaring dat er tijdens de behandeling regelmatig gevraagd werd om even te slikken.. Dat werkt zeer ontspannend.
Klant vriendelijk en sfeer is prima
Schoolstraat 1 a
4675 BL Sint philipsland
De praktijk bestaat sinds mei 1983. In februari 2006 zijn we verhuisd naar ons huidige pand aan de Schoolstraat in Sint Philipsland. In onze moderne praktijk staat de persoonlijke aandacht voor de individuele patiënt voorop. We vormen een klein team en kunnen zo deze persoonlijke aandacht bewerkstelligen. Naast de normale tandheelkundige behandelingen, kunt u bij ons ook terecht voor cosmetische correcties van uw gebit. Dit kunnen we doen met porseleinen kronen of porseleinen schildjes. Maar er zijn ook hele mooie goedkopere oplossingen door middel van wit vulmateriaal.