Zeer prettig
Goed geholpen, aardig...het bezoek viel ons mee!
Zoals al jarenlang wordt er alles aan gedaan om de juiste en beste behandeling te geven.
Positieve benadering van patiënten. Goede adviezen en behandelingen. Prettige medewerkers!
Een geweldig team
Aandacht voor mijn angst. Geruststelling en behulpzaam..
Uitstekende praktijk
Bomas legt alles goed uit voor en tijdens de behandeling wat ervoor zorgt dat je je op je gemak voelt en weet wat er gaat gebeuren. Heel prettig!
Goede rustige tandarts die goede iinformatie geeft over wat hij gaaat doen of aantreft.
Vriendelijk, goed
J
Goede afspraken gemaakt.
zo door blijven gaan. Tis goed Ik zou echt niet weten wat er verbeterd moest worden. .ook in corona tijd weten je de mensen een veilig gevoel te geven .daarom een dikke tien .
Prima behandeling, rustige tandarts.
Vorig jaar was er niets aan de hand bij de klachten die ik benoemde (vorige controle)... Nu een klein jaar later is er "ineens" van alles aan de hand. Jammer!
Jarenlang niet bij de tandarts geweest vanwege angst die achteraf volkomen onnodig bleek te zijn. Een tijdje terug de stoute schoenen aangetrokken en inmiddels een aantal keer in de stoel gelegen om de in de afgelopen jaren ontstane schade op te lossen. Tandartsbezoek zal nooit mijn hobby worden maar ik ben fantastisch vriendelijk en professioneel geholpen door tandarts Bomas en de assistentes. Alle handelingen werden uitgebreid doorgesproken en toegelicht. Allen hartelijk dank voor de prima zorg!
Nooit problemen
Ontstoken zenuw, gebeld, 2 uur later verholpen
Zeer klantvriendelijke medewerkers. Grote bereidwilligheid om problemen zo snel mogelijk te verhelpen.
goede service stellen je gerust en leggen alles van tevoren goed uit
zeggen wat ze gaan doen. snel en pijnloos. goede service.
Behandeling op maat, heel tevreden
Inmiddels al meer dan 12 jaar patiënt bij deze tandartspraktijk. In al die jaren op professionele wijze geholpen. Altijd goed uitleg/instructies door de tandartsen. Praktijk is netjes en schoon. Personeel allemaal even vriendelijk en geduldig. Bij pijnklachten is een afspraak altijd op korte termijn mogelijk. Een dikke tien is absoluut verdiend!
prima praktijk
Prima zie boven .
Schoolstraat 1 a
4675 BL Sint philipsland
De praktijk bestaat sinds mei 1983. In februari 2006 zijn we verhuisd naar ons huidige pand aan de Schoolstraat in Sint Philipsland. In onze moderne praktijk staat de persoonlijke aandacht voor de individuele patiënt voorop. We vormen een klein team en kunnen zo deze persoonlijke aandacht bewerkstelligen. Naast de normale tandheelkundige behandelingen, kunt u bij ons ook terecht voor cosmetische correcties van uw gebit. Dit kunnen we doen met porseleinen kronen of porseleinen schildjes. Maar er zijn ook hele mooie goedkopere oplossingen door middel van wit vulmateriaal.