Een prettige tandartspraktijk met een rustige en volledige communicatie.
Vlot, vriendelijk, vakkundig!
Geen klachten, perfect geholpen!
Wordt altijd netjes en vriendelijk geholpen. Zowel telefonisch als bij controle. Nemen altijd de tijd voor je.
Prima bezoek.
Is zoals het altijd geweest is, hygiënisch, vriendelijk en professioneel
Personeel is vriendelijk en duidelijk. Ook ivm corona goede maatregelen getroffen die duidelijk uitgelegd worden.
Erg duidelijke uitleg
Buitengewoon goede tandarts in alle opzichten ook als persoon, denkt mee leeft mee, dit vele heel vele jaren, (1983) en ik met “ stempelkaart” de laatste jaren! Praktijk is gegroeid maar Chapeau, perfect in control! Mooi kundig team ! Nu ook met COVID-19 een 10 met griffel!
Alles werd netjes geregeld ook na mijn afmelding wegens verkoudheid. Bij binnenkomst was ik iets vergeten ik denk vanwege de regen maar alles kwam goed zonder boze opmerkingen of iets dergelijke. Mede door het ouder worden gebeuren zulke dingen. Fijn dat jongeren daar ook rekening mee houden.
Ik kwam om een kies te laten trekken, zag er erg tegenop maar het ging erg goed. Viel 100%mee.
Goede tandarts, stelt je op je gemak.
Door de covid was er merkbaar stress, wat resulteerde in minder vriendelijkheid en geen ruimte voor een smalltalk. Oa
Altijd goed, niets meer aan toe te voegen.
Ik kwam voor de halfjaarlijkse controle en daarna was er kennelijk tijd om mijn gebit te reinigen. Top!
Tijdens behandeling iets afgebroken van het instrument. Achteraf werd er gevraagd of ik per ongeluk iets doorgeslikt had. Nu al dagenlang buikpijn, hoop niet dat het net het toch doorslikken te maken heeft.
Voelde me op mijn gemak tijdens behandeling Kreeg vooraf uitleg met wat er ging gebeuren , ook tijdens de behandeling uitleg gehad. Meerdere keren gevraagd tijdens de handeling of alles goed ging. Door beide dames goed behandeld
Al jaren lang een trouwe klant. Altijd vriendelijk en correcte behandeling.
Fijne behandeling
Heel goed geholpen, verder geen op of aanmerkingen
Kwam daar voor de eerste keer , tandarts neem de tijd voor je,en legt alles goed uit.
Ik ging met grote zorgen over het behouden van mijn kies naar binnen. Al snel werd ik gerustgesteld Vervolgens werd alles keurig uitgelegd. De behandeling ging vlot en pijnloos. Zowel de arts als de assistent waren zeer vriendelijk en naakten een gezellig praatje tijdens controle en uitvoering van de behandeling.
Erg op m'n gemak gesteld. Ben nogal angstig. Echt fijn.
als boven
Ik ben goed geholpen, hoefde niet lang te wachten.
Schoolstraat 1 a
4675 BL Sint philipsland
De praktijk bestaat sinds mei 1983. In februari 2006 zijn we verhuisd naar ons huidige pand aan de Schoolstraat in Sint Philipsland. In onze moderne praktijk staat de persoonlijke aandacht voor de individuele patiënt voorop. We vormen een klein team en kunnen zo deze persoonlijke aandacht bewerkstelligen. Naast de normale tandheelkundige behandelingen, kunt u bij ons ook terecht voor cosmetische correcties van uw gebit. Dit kunnen we doen met porseleinen kronen of porseleinen schildjes. Maar er zijn ook hele mooie goedkopere oplossingen door middel van wit vulmateriaal.