Renske Teppema heeft mij heel goed bijgestaan. Als men een advocaat nodig heeft zit diegene niet in de beste situatie en met Renske gaf het een fijn en zeker gevoel dat je er niet helemaal alleen voor staat. Hartelijk dank hiervoor.
Een expert in zijn vakgebied ervaring was zeer prettig.
Ik ben heel goed geholpen en begeleid door mevr. S. Stolker en mevr R Teppma. Toegewezen door Mr.H Sytema.
Jeroen Maas heeft ons uitstekend geholpen. De communicatie verliep ook goed. Wij willen Jeroen Maas graag bedanken voor zijn betrokkenheid.
Dhr vincent verhulst heeft mij perfect geholpen!
Ondanks een wisseling van advocaat, zeer goed geadviseerd en bijgestaan.
In een woord geweldig.
prettige communicatie. Vond vooral in het begin dat er veel herhaalt en zelf (dubbel)omschreven en bericht moest worden.
Goede analyse van een gecompliceerde cross-border claim; Duidelijke en Correcte analyse van de gerelateerde juridische overwegingen; Reële, ons correcte inschatting van de mogelijke uitkomst in procedure. Uitstekende communicatie met client; en een Goede onderhandelingsvaardigheid tegenover tegenpartij leidde tot een Optimaal resultaat, zonder proces kosten te hoeven maken.
Goede samenwerking met de heer van Munster gehad. Duidelijk en heel deskundig. Bedankt.
Beste advocaat van Nederland voor immigratie
adhv zeer deskundig advies, met inschakkelen van objectief onderzoek van een 3de partij, heeft de rechtsbijstand voor ons een stuk positiever uitgepakt dan ik voor mogelijk hield. Ik ben erg te spreken over de communicatie en klantvriendelijkheid ; echt het gevoel dat deze expert met ons het beste advies heeft gegeven en pro-actief de benodigde communicatie verzorgde.
Zeer plezierig contact en goed geadviseerd. Denk wel dat veel zaken mbt familie in buitenland meer gestandaardiseerd kunnen worden. Een kans die ik voor uw kantoor zie is om zaken die voortvloeien uit gezinshereniging aan de orde te brengen bij cliënt zodat deze wellicht meer van uw diensten gebruik zal maken. Bij mij zou dat best kunnen werken! Verder niets dan goeds!
De zaak werd eerst niet goed opgepakt maar eenmaal een advocaat toegewezen ging het in een stroomversnelling. De advocaat kwam over als betrokken en had zich goed ingelezen.
zeer tevreden
Goede persoonlijkheid, stukje over pensioen verdeling is te snel gedaan
Thijs was zeer betrokken bij het geschil wat wij hadden. Informeerde ons kundig en professioneel en was goed te bereiken.
Mr. Maas een uitstekende advocaat erg vriendelijk en altijd bereikbaar. Ik kan niet dankbaar genoeg zijn om alles wat hij voor ons heeft gedaan.
Zeer tevreden. Ben erg goed geholpen en zou het niet gedaan kunnen hebben om mijn verloofde naar Nederland te krijgen zonder meneer Maas zijn hulp. Zou jullie zeker aanraden aan andere en vooral meneer Maas. Hij is erg profetioneel en gaat er duidelijk voor om een goedkeuring te krijgen. Ik zou meneer Maas ook dol graag willen bedanken voor zijn geweldige hulp en inzet en het snelle afhandelen en daarnaast zelfs in een korte tijd een klein foutje te kunnen spotten. Echt klasse en een dikke 10.
Sportlaan 40
2566LB Den haag
Wij zijn Delissen Martens, een middelgroot advocatenkantoor in Den Haag. Wij adviseren, onderhandelen en bemiddelen. Ook procederen we als dat nodig is. Maar vooral lossen wij juridische conflicten op. Na het beëindigen van uw zaak kunt u onze dienstverlening evalueren. Door de resultaten live op onze website te publiceren, creëren we extra betrokkenheid: bij u als klant, maar ook onderling. Positieve feedback maakt dat we trots zijn op wat we voor u bereiken en dat versterkt de teamgeest: met elkaar en met onze cliënten. Van kritische reacties leren we, waardoor we ons serviceniveau nog verder kunnen verbeteren.