Heel tevreden hoe alles is gegaan en een goede samenwerking
In een conflict met de buren over erfbeplanting en de erfgrens heeft Delissen Martens ons op een goede wijze geholpen. Onze behandelaar Niels van den Bos was altijd goed benaderbaar, snel met reageren, hij gaf duidelijke uitleg over de juridische situatie en kwam met concrete adviezen over de te nemen stappen. Wij zijn ook erg tevreden over de juridische adviezen en schriftelijke reacties die voor ons zijn opgesteld in het conflict.
In een vervelend en slepend geschil over de herstoffering van een designbank heeft advocatenkantoor Delissen Martens mij uitstekend geholpen. Jurist Niels van den Bos stond mij deskundig bij in het conflict met de betrokken meubelzaak. Ik werd goed op de hoogte gehouden van elke stap van de afhandeling, die uiteindelijk leidde tot een financiële tegemoetkoming van de tegenpartij. Ik ben blij dat dankzij Van den Bos de zaak nu is afgehandeld.
Top advocaten, ze hebben me vanaf het begin tot het eind super goed geholpen en uiteindelijk was de uitslag positief.
De heer Martens heeft mij op zeer deskundige en doortastende wijze bijgestaan in een ingewikkelde letselschadezaak. Na een intakegesprek heeft de heer Martens zijn verwachting over het resultaat uitgesproken en die is uitgekomen. Telkens werd ik ontzorgd - zodat ik mij op andere dingen heb kunnen richten - en tegelijkertijd goed op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen en de juridische vertaalslag.
EU aanvraag voor verblijf in NL. Van A tot Z goed begeleid. Altijd snelle antwoord op vragen, zelfs na kantoortijd of in het weekend. Vriendelijk en met het juiste advies. Hier spreekt ervaring en kennis.
Mijn ervaring met Delissen Martens advocatenkantoor is zeer goed. De communicatie verliep erg prettig en het advies was deskundig.
Dankzij jullie jarenlange inzet is nu eindelijk na 3,5 jaar de echtscheiding volledig afgerond.
100% de moeite waard. Het kost wat geld maar je koopt eigenlijk een stukje zekerheid in. En, die zekerheid is alle moeite waard. Ook al heb je alles wel gelezen op het internet wat je moet doen, het is toch heel erg prettig dat je vragen kunt stellen en duidelijke antwoorden krijgt. Je word overigens ook netjes op de hoogte gehouden bij elke stap tot aan dat ze in Nederland is aangekomen.
Tijdens de periode heb ik geleerd dat alles valt en staat met dossieropbouw. Vanwege mijn dossieropbouw was mijn zaak stevig genoeg om het door hem af te laten ronden. Daarnaast vond ik het prettig dat hij snel schakelde met een onderzoeksbureau om de geluidshinder te meten. De resultaten uit het onderzoek waren snel bekend en ik werd in het gelijk gesteld.
Altijd snel teruggebeld, zelfs op zondag nog reactie per mail. Zonder Thijs van Munster hadden we nooit dit resultaat bereikt
Ik ben zeer onder de indruk geraakt van Thijs van Munster. Normaliter is GMW advocaten mijn/onze advocaat. Maar om conflict redenen moest ik dit keer uitwijken. De snelheid van het probleem begrijpen, handelen en uitvoeren is zeer fijn. Eveneens dit alles ook nog eens perfect uitleggen zonder face to face contact, maakt Thijs van Münster een topadvocaat.
mr. Martens heeft mij in diverse tuchtrechtelijke procedures bijgestaan. Top op heden zijn alle procedures gelukkig met goed gevolg afgerond. Ik ben hem daarvoor erkentelijk en zou hem ook in de toekomst als advocaat in de armen nemen bij soortgelijke procedures. Hij heeft niet alleen verstand van zaken maar is ook heel pragmatisch ingesteld en heeft oog voor detail.
Petra heeft door geduldig optreden in een langdurige zaak een voor ons terecht en goed resultaat geboekt. De samenwerking ging vlot en had zeker toegevoegde waarde. Zij is sterk in formuleringen en het leggen en onderhouden van contacten. Omdat het niet om een in juridisch opzicht moeilijke zaak ging, werd minder gevergd van haar specifieke deskundigheid. Het tarief voor de werkzaamheden was vanuit dat perspectief bezien aan de hoge kant. Maar gelet op het eindresultaat was het dit waard.
Duidelijke communicatie, snelle reactie op vragen en professioneel geholpen met positief resultaat!!
Realistische benadering en duidelijke communicatie
Luisterde naar al mijn vragen, snelle reactie op al mijn vragen. De uitleg duidelijk en transparant, ook al was mijn Nederlands soms niet erg begrijpelijk. Bedankt Jeroen Maas
Hallo allemaal, Met dit briefje wil ik eenvoudig dhr Jeroen Maas bedanken. Ik ben zoblij met zijn werk dat ik tranen in mijn ogen heb.Hij heeft me veel geholpen voor de records van mijn kinderen door de IND te doen. Ik ben echt tevreden met zijn werk. Bedankt voor alles en weet dat je het goed hebt gedaan. Ik ben trots op je. DELISSEN MARTENS trots op julie
Alles is in een goede harmonie verlopen met de tegen partij aan alle bij de kanten. En alles is in een goede verstand houding opgelost. Zonder problemen is alles naar wens verlopen
De heer Maas en zijn team hebben ons perfect geholpen bij de aanvraag van een visum (mvv) voor mijn vriendin. De responstijd was kort en de verschafte informatie helder en accuraat. De aanvraag kon zodoende spoedig worden ingediend. Wij zijn erg tevreden over de geleverde service. Bedankt!
Ik heb met het kantoor van Delissen en Martens een prima ervaring gehad, veel vakkennis in asielrecht, vriendelijk, en altijd bereid om het extra goed uit te leggen in deze bijzonder gecompliceerde materie, ik kan het iedereen aanraden, beste Jeroen Maas, bedankt voor je hulp. het ga jullie goed, met vriendelijke groet, Roelof ten Veen
Snelle en een strakke hulp!
Hebben ons goed geadviseerd. Advies bleek uitermate effectief.
Op basis van eerdere reviews had ik vanaf het begin het volste vertrouwen in de diensten van de heer Maas. Tijdens de MVV procedure heeft de heer Maas mij gewezen op een onjuistheden van door mij aangeleverde documenten/legalisaties die tot een vertraging zouden kunnen hebben geleid als het niet was opgemerkt. Op het moment dat wij met spoed advies nodig hadden, stond de heer Maas voor ons klaar. Onze MVV aanvraag was binnen een maand afgehandeld. Wij zijn zeer tevreden.
Sportlaan 40
2566LB Den haag
Wij zijn Delissen Martens, een middelgroot advocatenkantoor in Den Haag. Wij adviseren, onderhandelen en bemiddelen. Ook procederen we als dat nodig is. Maar vooral lossen wij juridische conflicten op. Na het beëindigen van uw zaak kunt u onze dienstverlening evalueren. Door de resultaten live op onze website te publiceren, creëren we extra betrokkenheid: bij u als klant, maar ook onderling. Positieve feedback maakt dat we trots zijn op wat we voor u bereiken en dat versterkt de teamgeest: met elkaar en met onze cliënten. Van kritische reacties leren we, waardoor we ons serviceniveau nog verder kunnen verbeteren.