Heeft een totaal van 185 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Positief sentiment97%
Cliënten benadrukken consequent duidelijke communicatie, snelle reacties en professionele begeleiding. De feedback wijst op vertrouwen en waardering voor betrokken ondersteuning. De beoordelingen laten zien dat de dienstverlening betrouwbaar en klantgericht is.
Sterke punten
Duidelijke communicatie
Snelle reacties
Betrokken en professioneel
Gebaseerd op 14 reviews
Ontzorgd
Wij hebben het contact en de service als zeer prettig en professioneel ervaren. Heeft ons veel zorgen en stress gescheeld. Heel veel dank voor het werk en het contact.
Familie Slofstra
Harderwijk
22 November 2024
Rita
Harderwijk
Deskundig en een groot empatisch vermogen. Volle focus op einddoel
Meester Wassink heeft meerder malen telefonisch ruim de tijd genomen om mij eea te verduidelijken en adviseren. Wat opvalt is zijn groot empathisch vermogen. Wat ook fijn is, we doen het samen. Hij geeft haalbare adviezen en is vrij nuchter in zijn handelen. Al met al een aanrader! Een echte vakman..
22 November 2024
Yalcin
Amsterdam
Geweldig!
Duidelijke communicatie
Duidelijke afspraken
Goeie uitleg van soms moeilijk te begrijpen brieven
De beste in z'n vak!
13 November 2024
Ajay
Lelystad
Heel goed geholpen door Dhr Wassink.
Bij een volgende geschil zou ik weer bij Dhr Wassink aanklo.
23 October 2024
Ajey
Leimuiden
Goede communicatie
Ik heb t contact met dhr Wassink als zeer positief ervaren,meneer reageert en acteert snel en er was een prima communicatie. Ik ben tevreden met t resultaat en zou zeker nog een beroep op dhr Wassink doen mocht t nodig zijn.
Mvrgr,
Mw Allis-Morillo
11 October 2024
Beaula Allis-Morillo
Almere
Moest wel heel veel geduld hebben, maar uiteindelijk is de zaak met succes afgesloten.
Bedankt ervoor Hr. J. Wassink
22 August 2024
Magali Sluis
Rhenen
Uitstekend, niets op aan te merken.
Ik werd uitstekend geholpen door de heer Wassink. Ik zal overwegen om hem opnieuw in te schakelen, mocht ik in de toekomst juridische bijstand nodig hebben.
24 July 2024
Dylan
Oudewater
Meedenkend en realistisch
Goed geholpen, duidelijk geïnformeerd en persoonlijke benadering
20 March 2024
Suzanne
Alphen ad Rijn
goed met duidelijke communicatie en bereikbaarheid
Fijn contact en goede bereikbaarheid
1 March 2024
Niels
Made
Reactie van Wassink Advocatuur
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Prettig en laagdrempelig contact.
Dhr. Wassink heeft ons bijgestaan via een tussenpersoon. In de opstartfase van onze casus ging al het contact per mail.
Na enige tijd heb ik dhr. Wassink per telefoon gesproken wat bij mij als vertrouwd overkwam.
Bedankt voor uw hulp!
23 January 2024
S.
Venray
Reactie van Wassink Advocatuur
Hartelijk dank en graag gedaan!
Behulpzaam met gedegen kennis van zaken
In de anderhalf jaar die de zaak heeft geduurd heeft dhr Wassink ons continu vriendelijk en eerlijk geholpen.
29 December 2023
Koen
Voorburg
Reactie van Wassink Advocatuur
Dank voor de mooie waardering! Ik ben blij u van dienst te kunnen zijn geweest en tevreden met het resultaat!
Alle goeds!
Snelle resultaten
Fijne mens. vlugge reactie, mag ooit iets langer in een document vast bijten.
22 December 2023
Jowin V Spreuwel
Middelbeers
Reactie van Wassink Advocatuur
Dank voor de mooie beoordeling! Kunt u in een e-mail uw tweede opmerking wellicht toelichten? Dan kan ik daaruit lering trekken.
Duidelijk en kundig
Joop Wassink reageert altijd snel en geeft duidelijk en kundig advies. Heb meerdere keren van zijn diensten gebruik moeten maken en altijd naar volle tevredenheid.
7 December 2023
sandra
drenthe
Reactie van Wassink Advocatuur
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Goed te horen dat alles naar wens is verlopen!
Volledig gefaciliteerd in ons traject.
Joop heeft ons vanaf het begin meegenomen in het traject en is zorgvuldig te werk gegaan, waardoor de stukken direct en compleet op de juiste plek terecht kwamen.
7 December 2023
Jos Kersten
Wijchen
Reactie van Wassink Advocatuur
Heel erg graag gedaan en wie weet tot de volgende keer!
geweldig
hij heeft mij goed geholpen in een toch wel een lastige zaak
20 November 2023
christian borst
Lopik
Reactie van Wassink Advocatuur
Blij u van dienst te kunnen zijn geweest en tevreden met het mooie resultaat!
Hele fijne omgang gehad luisterend oor
Hebben de rechtzaak gewonnen door middel van schikking omdat er gewoon geen spelt tussen te krijgen was en er op alle fronten is meegedacht.
14 November 2023
Eric
Lunteren
Reactie van Wassink Advocatuur
Als advocaat heb je soms een zaak die je niet los wilt laten. Dit was er zo eentje. Een beter resultaat was niet denkbaar!
Vriendelijk en met klant meedenkt Zeker aan te bevelen.
Goede communicatie, waarop altijd snel actie ondernomen werd naar de tegenpartij.
Een betrokken advocaat die met de klant meedenkt en de zaak tot een goed einde gebracht heeft.
5 October 2023
Martin
Rotterdam
Prima, niets op aan te merken.
De heer Wassink heeft mij geholpen met het oplossen van een langlopende kwestie tussen een schuldenaar en mijzelf. Ik ben blij dat ik deze kwestie inmiddels achter mij heb kunnen laten.
28 September 2023
Dylan
Oudewater
Duidelijk, kundig, no nonsens.
Duidelijk, kundig, no nonsens.
21 September 2023
M
Open en eerlijke dienstverlening
Mijn ervaring met Joop Wassink is zeer positief.
Hij is open, eerlijk, recht door zee. Heeft geen lang verhaal nodig om te zeggen waar het op staat.
18 August 2023
Janneke
Vlaardingen
duidelijke communicatie
Mr. Wassink is altijd zeer duidelijk en eerlijk in zijn mening geweest.
Hij neemt altijd ruim de tijd en de moeite om alle vragen te beantwoorden. Ik heb hem mogen ervaren als een zeer rustige en geduldige man.
4 July 2023
marian Brokking
Schiedam
Is er altijd voor je
Is een zeer kundige advocaat! Als ik weer een advocaat nodig heb wat ik niet hoop zal ik weer bij hem aan kloppen!!
20 June 2023
Angelique Wiegers
Wijchen
Uitstekende advocaat!
Mijn ervaring met Joop Wassink is zeer positief. Joop heeft vanaf het eerste moment tot de afronding van de zaak bijgedragen aan het komen tot een oplossing in een juridisch conflict met mijn (voormalig) aannemer. Hij stelde de juiste vragen, luisterde aandachtig naar mijn verhaal en gaf eerlijk en deskundig advies.
Daarnaast was hij was altijd goed bereikbaar, reageerde snel op mijn vragen en hield me regelmatig op de hoogte van de voortgang van mijn zaak.
Dank voor het uitstekende werk!
8 June 2023
Tofail
Almere
Benaderbaar en toegankelijk
Geen probleem om even terug te bellen voor een stukje toelichting of uitleg.
20 May 2023
Willem
's-Gravenzande
Super geholpen!
De ondersteuning die ik kreeg was persoonlijk, geïnformeerd en vakkundig! Bijzonder fijne hulp
10 May 2023
Marcel