Gedegen deskundig advies.

Verdiept zich zorgvuldig en volledig in de zaak. Goede en prettige communicatie. Adviseert in mogelijkheden en oplossingen.

• Betrokkenheid

Realistisch, duidelijk en goed luisterend.

Helaas was juridische bijstand nodig om de onenigheid met de buren op te lossen. Daarbij heeft Wassink ons goed geholpen. We hadden ons niet gerealiseerd dat teksten die we in Whatsapp met de buren over en weer deelden rechtsgeldig zouden zijn. Dat was een dure les.

Transparant en goede service

De heer J. Wassink is altijd bereikbaar wat heel fijn is. Hij bespreekt alles duidelijk en geeft een gepast advies.

• Betrokkenheid

Heldere communicatie en realistische verwachtingen

Joop is een fijne man om mee samen te werken, duidelijk, realistisch en gedegen.

was goed

Ik ben tevreden met de begeleiding

Zeker een aanrader

Na advies gesprek een prijs afgesproken voor het opakken en afhandelen van mijn zaak. Hier werd netjes aan gehouden en goed gecommuniceerd

Eerlijk en kundig

Zeer prettige communicatie en ook duidelijk. Gaat uit van het beste voor zijn cliënt.

Een hele prettige samenwerking

De heer Wassink wist de problematiek goed te duiden en aan te geven wat wel en niet juridisch relevant was in de zaak. Het was een prettige en constructieve samenwerking en ik heb me begrepen gevoeld. Een enkele keer vond ik dat ik wat lang moest wachten alvorens een vervolgstap gezet kon worden. Uiteraard kon ik niet in de agenda van de heer Wassink kijken maar wat mij geholpen zou hebben is als aangeven zou zijn wanneer ik een antwoord of volgende stap mocht verwachten. Dat is vaak wel maar een enkele keer niet gebeurd.

Ontzorgd

Wij hebben het contact en de service als zeer prettig en professioneel ervaren. Heeft ons veel zorgen en stress gescheeld. Heel veel dank voor het werk en het contact. Familie Slofstra Harderwijk

• Betrokkenheid

Deskundig en een groot empatisch vermogen. Volle focus op einddoel

Meester Wassink heeft meerder malen telefonisch ruim de tijd genomen om mij eea te verduidelijken en adviseren. Wat opvalt is zijn groot empathisch vermogen. Wat ook fijn is, we doen het samen. Hij geeft haalbare adviezen en is vrij nuchter in zijn handelen. Al met al een aanrader! Een echte vakman..

Geweldig!

Duidelijke communicatie Duidelijke afspraken Goeie uitleg van soms moeilijk te begrijpen brieven De beste in z'n vak!

• Betrokkenheid

Heel goed geholpen door Dhr Wassink.

Bij een volgende geschil zou ik weer bij Dhr Wassink aanklo.

Goede communicatie

Ik heb t contact met dhr Wassink als zeer positief ervaren,meneer reageert en acteert snel en er was een prima communicatie. Ik ben tevreden met t resultaat en zou zeker nog een beroep op dhr Wassink doen mocht t nodig zijn. Mvrgr, Mw Allis-Morillo

• Betrokkenheid

Moest wel heel veel geduld hebben, maar uiteindelijk is de zaak met succes afgesloten. Bedankt ervoor Hr. J. Wassink

• Betrokkenheid

Uitstekend, niets op aan te merken.

Ik werd uitstekend geholpen door de heer Wassink. Ik zal overwegen om hem opnieuw in te schakelen, mocht ik in de toekomst juridische bijstand nodig hebben.

Meedenkend en realistisch

Goed geholpen, duidelijk geïnformeerd en persoonlijke benadering

• Betrokkenheid

goed met duidelijke communicatie en bereikbaarheid

Fijn contact en goede bereikbaarheid

• Betrokkenheid

Prettig en laagdrempelig contact.

Dhr. Wassink heeft ons bijgestaan via een tussenpersoon. In de opstartfase van onze casus ging al het contact per mail. Na enige tijd heb ik dhr. Wassink per telefoon gesproken wat bij mij als vertrouwd overkwam. Bedankt voor uw hulp!

• Betrokkenheid

Behulpzaam met gedegen kennis van zaken

In de anderhalf jaar die de zaak heeft geduurd heeft dhr Wassink ons continu vriendelijk en eerlijk geholpen.

Snelle resultaten

Fijne mens. vlugge reactie, mag ooit iets langer in een document vast bijten.

Duidelijk en kundig

Joop Wassink reageert altijd snel en geeft duidelijk en kundig advies. Heb meerdere keren van zijn diensten gebruik moeten maken en altijd naar volle tevredenheid.

• Betrokkenheid

Volledig gefaciliteerd in ons traject.

Joop heeft ons vanaf het begin meegenomen in het traject en is zorgvuldig te werk gegaan, waardoor de stukken direct en compleet op de juiste plek terecht kwamen.

geweldig

hij heeft mij goed geholpen in een toch wel een lastige zaak

• Betrokkenheid

Hele fijne omgang gehad luisterend oor

Hebben de rechtzaak gewonnen door middel van schikking omdat er gewoon geen spelt tussen te krijgen was en er op alle fronten is meegedacht.

• Betrokkenheid

Vriendelijk en met klant meedenkt Zeker aan te bevelen.

Goede communicatie, waarop altijd snel actie ondernomen werd naar de tegenpartij. Een betrokken advocaat die met de klant meedenkt en de zaak tot een goed einde gebracht heeft.

Zomertaling 131 14

6601DW Wijchen