Heeft een totaal van 185 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Positief sentiment97%
Cliënten benadrukken consequent duidelijke communicatie, snelle reacties en professionele begeleiding. De feedback wijst op vertrouwen en waardering voor betrokken ondersteuning. De beoordelingen laten zien dat de dienstverlening betrouwbaar en klantgericht is.
Sterke punten
Duidelijke communicatie
Snelle reacties
Betrokken en professioneel
Gebaseerd op 14 reviews
Ontzettend positief!
Ontzettend positieve ervaring met Dhr Wassink. Fijne korte lijntjes, transparantie en meedenkend.
Ik kon altijd bellen en geen vraag was te veel. Absoluut aan te bevelen!
14 September 2026
Kenza
Almere
Alles eruit gehaald wat er in zat.
Had verwacht dat ik me geld lening kwijt was.
heb toch nog een groot deel kunnen verhalen.
21 August 2026
Stefan Maat
Appingedam
Verstand van zaken en denkt in oplossingen.
Mr. Wassink was goed op de hoogte van mijn rechten en plichten. In deze zaak kwam hij met relevante jurisprudentie. Ook kende hij de gang van zaken in die zaak, wat hij goed als verwachtingspatroon kon overbrengen. Documentatie en rechtsgang heeft hij prima gedaan en begeleid. Een positieve uitkomst is hiervan het resultaat gebleken.
20 June 2026
Thijs
Doesburg
Fijne korte lijntjes, met prima adviezen!
Na een periode van zeven maanden, waar ik Dhr. Wassink als mijn advocaat heb gehad wil ik zeggen dat ik dit als zeer prettig heb ervaren!
- directe en korte lijnen
- snel en correct advies
- meedenkend, creatief en professioneel!
Bedankt Dhr. Wassink!
29 May 2026
Mike
Tiel
Persoonlijk en betrokken
Ik werd goed geholpen met mijn probleem.
5 May 2026
Ivon
Mook
Goeie ervaring
Het was voor mij de eerste keer dat ik een advocaat in heb moeten schakelen, de heer Wassink heeft me goed door het proces heen geholpen.
17 March 2026
Silvano
Arnhem
Hele fijne advocaat.
Na het eerste telefonisch gesprek gelijk een goed gevoel bij de heer wassink, reageerd snel op e mails en op telefoontjes. En is ook echt betrokken.
6 March 2026
Bjorn
Fijne samenwerking!
Wij hebben ervaren dat Joop inventief is in de manier waarop hij onze zaak benaderde. Hij maakt er werk van en is een fijne advocaat om mee te werken.
24 February 2026
Yolanda
Velp
100% eerlijk en transparent!
Mijn ervaring met meneer Wassink is echt ontzettend positief geweest. Vanaf het eerste contact voelde het meteen vertrouwd. Hij nam de tijd om goed naar mij te luisteren en gaf eerlijk en duidelijk advies.
Wat ik vooral waardeer, is zijn betrokkenheid en oprechte inzet. Je merkt aan alles dat hij passie heeft voor zijn werk en zich volledig inzet voor zijn cliënten. Daarnaast is hij vriendelijk, toegankelijk en zeer deskundig.
Ik ben hem dan ook erg dankbaar voor zijn hulp. Zoek je een advocaat die écht met je meedenkt en voor je klaarstaat? Dan kan ik meneer Wassink van harte aanbevelen.
Joey
Nederasselt
Topcommunicator met verstand van zaken
Topcommunicator met verstand van zaken
Jos Kersten
Duidelijke communicatie
Voorafgaand goed gesprek wat ik kon verwachten
René Handelsbedrijf van Haren
Batenburg
Uitstekend, zijn scherp en komen afspraken na.
Mede dankzij de volharding van Wassink Advocatuur hebben wij in een geschil (na 6 jaar) uiteindelijk al onze centen teruggekregen. Heel blij met de professionele inzet en begeleiding van de heer Wassink.
19 January 2026
Bram Priem
Rotterdam
uitstekend
verstaat het vak
16 December 2025
Mark de Weerd
Neede
Duidelijke uitleg over het te volgen proces. Zeer correct, menselijk en vriendelijk.
Mijn advocaat heeft mij 2 jaar lang bijgestaan met raad en daad. Met veel uitsteltechnieken van de wederpartij, heeft dhr Wassink mij na kantooruren het verlossende woord doorgegeven. Naast dat ik erg blij was met de uitslag, heeft dhr mij altijd snel en duidelijke uitleg en goede begeleiding gegeven.
19 September 2025
Cindy
Amsterdam
Thorough and professional
I have used Wassink Advocatuur twice, which already says something. In both cases, the work was performed thoroughly and communicated clearly. It was a pleasure to work with him and I highly recommend the services.
26 August 2025
Sean
Escharen
Fijn contact waarin we samen naar de juiste oplossing hebben gewerkt.
Zie boven, kort en krachtig. Mooi dat ik Joop heb leren kennen.
9 August 2025
André
Waalwijk
Zeer tevreden over bemiddeling
Wij hebben Wassink Advocatuur leren kennen via DAS.
Waar DAS de zaken enigszins heeft laten afweten, heeft Wassink Advocatuur dit allemaal keurig opgepakt en hersteld.
We zijn erg tevreden over het opgeleverde verweerschrift en de algehele communicatie en kundigheid tot nu toe.
Er is veel moeite gestoken, en uitzoekwerk verricht bij het verweerschrift. Onze zitting zal binnenkort plaatsvinden, en we gaan er van uit dat deze tot een goed einde zal worden gebracht met Joop erbij als advocaat!
18 June 2025
Jordi
Geldrop
Gedegen deskundig advies.
Verdiept zich zorgvuldig en volledig in de zaak. Goede en prettige communicatie. Adviseert in mogelijkheden en oplossingen.
9 April 2025
Marc
Wijchen
Realistisch, duidelijk en goed luisterend.
Helaas was juridische bijstand nodig om de onenigheid met de buren op te lossen. Daarbij heeft Wassink ons goed geholpen. We hadden ons niet gerealiseerd dat teksten die we in Whatsapp met de buren over en weer deelden rechtsgeldig zouden zijn. Dat was een dure les.
31 March 2025
Leo
Tilburg
Transparant en goede service
De heer J. Wassink is altijd bereikbaar wat heel fijn is. Hij bespreekt alles duidelijk en geeft een gepast advies.
20 March 2025
Lois van 't Hoog
Nootdorp
Heldere communicatie en realistische verwachtingen
Joop is een fijne man om mee samen te werken, duidelijk, realistisch en gedegen.
10 March 2025
David
Spaarndam
was goed
Ik ben tevreden met de begeleiding
6 March 2025
Magali
Rhenen
Zeker een aanrader
Na advies gesprek een prijs afgesproken voor het opakken en afhandelen van mijn zaak. Hier werd netjes aan gehouden en goed gecommuniceerd
10 February 2025
Joan
Berkel En Rodenrijs
Eerlijk en kundig
Zeer prettige communicatie en ook duidelijk. Gaat uit van het beste voor zijn cliënt.
29 January 2025
Mv
Tolkamer
Een hele prettige samenwerking
De heer Wassink wist de problematiek goed te duiden en aan te geven wat wel en niet juridisch relevant was in de zaak. Het was een prettige en constructieve samenwerking en ik heb me begrepen gevoeld. Een enkele keer vond ik dat ik wat lang moest wachten alvorens een vervolgstap gezet kon worden. Uiteraard kon ik niet in de agenda van de heer Wassink kijken maar wat mij geholpen zou hebben is als aangeven zou zijn wanneer ik een antwoord of volgende stap mocht verwachten. Dat is vaak wel maar een enkele keer niet gebeurd.
29 January 2025
Hans