Heeft een totaal van 61 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
Positief sentiment90%
De reviews benadrukken Petra's vakbekwaamheid, begripvolheid en snelle aanpak. Ze wordt geprezen om eerlijke en duidelijke adviezen en ruimte voor persoonlijke emoties. De begeleiding wordt als praktisch en ondersteunend ervaren, waardoor het proces als soepel wordt gezien. Klanten waarderen vooral de deskundigheid en de mensgerichte benadering.
Sterke punten
Kundig
Begripvol
Duidelijke adviezen
Gebaseerd op 5 reviews
Rustige begeleiding, zakelijk maar betrokken
Op zich als een goede begeleiding ervaren, maar soms had ik wel wat meer actieve betrokkenheid gezien met wat meer initiatief om met beide partijen om tafel te gaan en zelf te zien of alles goed verloopt bij partijen onderling.
1 February 2021
Sandra Stijnman
Rhoon
Netjes en goed geholpen.
Goed samen begeleid volgens de gang van de wettelijke eisen.
31 January 2021
Marco
Albrandswaard
Een uitstekende laagdrempelige, betrokken en deskundige advocaat.
Petra den Hollander heeft mij zeer deskundig en vasthoudend door een taaie zaak heen geholpen. Ze is zeer betrokken en heel duidelijk in haar communicatie. Dankzij haar inzet heeft dit geleid tot een heel mooi resultaat.
Dankjewel.
24 January 2021
Hanny
Barendrecht
Goede en deskundige begeleiding in het scheidingsproces
De begeleiding heb ik als deskundig en pretttig ervaren. Ook was er veel aandacht voor alle emoties die erbij kwamen kijken en hebben daarvoor tips gekregen. Ook de aandacht voor onze dochter was erg fijn.
22 January 2021
Anja
Hellevoetsluis
Positieve ervaring
Fijne vorm van communicatie en sfeer. Heeft ons prima geholpen en geïnformeerd.
Dik tevreden.
9 November 2020
Robbert
Oud Beijerland
Zij heeft haar best gedaan ondanks zo'n lastige ex dat ik heb.
Heel goed,kan niet anders zeggen!
28 October 2020
Annemieke
NIEUW-BEIJERLAND
Vriendelijk en kundig geholpen
Wij zijn vriendelijk en goed geholpen door Mevr. Den Hollander. De zaak was snel geregeld.
16 June 2020
Gaby
Uitstekende begeleiding
Petra den Hollander is deskundig en vaardig en heeft ons uitstekend begeleid waardoor wij er goed uit zijn gekomen.
16 June 2020
Marco
Numansdorp
Kundig, correct, persoonlijk en menselijk!
Ik heb mevrouw den Hollander ervaren als een zeer kundig en betrokken advocate. Zij weet goed om op een persoonlijke en professionele manier tot de kern te komen waardoor er relatief weinig tijd nodig was om de zaken te regelen. Ook is het prettig dat mevrouw den Hollander zonder oordeel de zaken behartigt waardoor beide partijen hun verhaal konden doen zonder veroordeeld te worden.
9 June 2020
Barbara
Stoopman
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Heb aan mevrouw den hollander een goede advocate gehad. Ze luisterde naar mijn wensen en gaf een goed verweer en advies als dat nodig was. Kortom een advocaat die er voor mij heeft gestaan en heeft gevochten voor mijn wensen.
13 May 2019
Danny
Spijkenisse
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Na 10 jaar nog steeds betrokken bij mijn zaak en zal haar aan iedereen aan bevelen door haar vriendelijke , menselijke handelen . In het belang van iedereen Top advocate
13 May 2019
4 October 2018
Marieke
Brielle
4 sterren: goede service, goed behandeld
je was zeer kundig en neutraal voor man en vrouw en je kan je goed in leven in man vrouw situatie en ook knap dat je zelf niet getrouwd bent maar wel in kan leven hoe dat gaat
Eduardo
Rotterdam
Erwin
4 sterren: goede service, goed behandeld
De gesprekken waren bijzonder prettig. Zowel ik als mijn ex vrouw werden beide gehoord en van deskundig advies voorzien.
Jeffrey
Westmaas
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zeer deskundig. En fijne manier van praten met elkaar.
30 September 2018
Gert
29 September 2018
Anneke
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Ik vind het jammer dat er op schrift door een jurist de voornaam van mijn ex steeds weer incorrect werd opgeschreven, ondanks dat er in de reply door mijzelf de juiste benaming werd gehanteerd.
Ook vind ik het zorgwekkend dat er niet de juiste hypotheeknummers in het convenant zijn gezet. Dit had ik zelf kunnen opmerken. Maar ben hier klaarblijkelijk niet helder genoeg voor geweest in deze emotionele omstandigheden.
Ik vind het ook spijtig dat ik er zelf achter kom dat mijn naam niet tijdens de scheiding is aangepast naar mijn oorspronkelijke naam. Mijn ex en ik hebben de naam destijds van elkaar achter onze eigen naam aangenomen. En dat ik deze optie niet uitgelegd of aangeboden heb gekregen tijdens de gesprekken. Nu moet ik dit zelf gaan regelen terwijl het geregeld had kunnen zijn.
Beveelt niet aan
Strijen
Lidy Veldhuizen
Rotterdam
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
goede begeleiding en advisering je hoeft zelf niet veel te doen
4 March 2018
H G de Lange
Rhoon
4 sterren: goede service, goed behandeld
Mevrouw Den Hollander is een heel fijn mens in haar communicatie en benadering. Ze is helder en eerlijk over de mogelijkheden en of knelpunten waar ik voor zou komen te staan. Ik zou haar zeer zeker aanraden wanneer iemand in de zelfde situatie of erger terecht komt of gaat komen.
1 March 2018
Lizenka
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ben zeer te vrede hoe het is verlopen,mijn dank daar voor.
Vriendelijk groeten ,
Positief sentiment90%
Heeft een totaal van 61 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Advocaatscore
Over Mediation & Advocatenpraktijk Den Hollander
Mediation & Advocatenpraktijk Den Hollander is gespecialiseerd in het familierecht (vFAS) en in mediation (familie- en arbeidsrecht - MfN).
Naast de juridische aspecten van een zaak is er ook altijd aandacht voor de emoties die spelen bij een conflict en worden er indien nodig handvatten aangereikt om de communicatie tussen de partijen te verbeteren.
Het streven is altijd om een juridisch conflict in overleg, dus buiten de rechter om, op een respectvolle en duurzame manier op te lossen.