Helder en terzakekundig
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 163 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Over het geheel genomen waarderen klanten de grondige afhandeling van elk aspect van de zaak en de duidelijke samenvatting aan het eind. Ze waarderen aandachtig luisteren en het deskundig advies. De communicatie is snel en vriendelijk, en het personeel is consequent professioneel. De ervaring in de reviews is overwegend positief.
Heel prettig en zeer kundig
22 December 2023
Jackie
Hollandsche Rading
Deskundige uitleg en duidelijk advies!
16 November 2023
Renalda
Utrecht
Mijn ervaring is top. er word altijd naar mijn geluisterd en er word altijd gedacht in mijn belang. Ik voel mij gerespecteert en gehoord
14 November 2023
Nadir
Utrecht
It was easy to make an appointment. The advice was very helpful and delivered with care. Thank you!
20 October 2023
Emily
Utrecht
Mr. Booij nam uitgebreid de tijd om naar mijn verhaal te luisteren. Hij stelde goede vragen, ook over de achtergronden van het probleem en de motivatie van beide partijen. Er was veel oog voor de emotionele impact van de situatie.
1 September 2023
Barbara
Utrecht
Erg fijn gesprek gehad. Er werd goed geluisterd en er werden goede vragen gesteld. Daarnaast werd ook goed ingeleefd in de situatie en goede adviezen gegeven. Het enige wat uitbleef was een aanbod voor een drankje, vandaar een 9 en niet nog hoger
28 July 2023
Dhiresh
Ridderkerk
Niet alleen een luisterend oor maar echt dialoog! Scherp advies waarmee je een stap verder komt. deskundig en open,!
14 July 2023
Novi
Houten
Met dhr. Booij heb ik vandaag een heel fijn en informatief gesprek gehad. Dhr. Booij komt vakbekwaam, oprecht en heel duidelijk over.
14 July 2023
Saar
Utrecht
Een prettig gesprek met een duidelijk antwoord.
14 June 2023
A
Betuwe
Ik ben goed voorgelicht over mijn vraag. Dhr Booij is een prettige persoon. Ik voelde me gehoord.
9 June 2023
Asia
Vleuten
Mr Booij supported us in finalising the international adoption of my son. He is very professional and experienced in this topic and I certainly reccomend him.
25 April 2023
Michela
Alphen aan den Rijn
Meneer Booij is niet alleen een hele goede advocaat, maar vooral een hele aardige mens met een groot hart. Hij kan goed mensen lezen en het beste van hen op een hele mooie manier naar boven brengen én aan de rechter laten zien. Ik en mijn vriend hadden volle vertrouwen in meneer Booij - dankzij hem hebben we onze zaak gewonnen en we voelden ons de hele tijd heel fijn met hem... ondersteund en gezien. We zijn heel dankbaar.
14 April 2023
Monika
Utrecht
Vraag naar formuleringen in de arbeidsovereenkomst. Hier werd met grote zorg op gereageerd. Helemaal bedankt!
31 March 2023
Ella
Amersfoort
nvt
22 March 2023
nieske koort
Utrecht
Goede ontvangst goed advies alles was duidelijk
Beveelt niet aan
20 March 2023
Fatih
24 February 2023
Mike
Vleuten
Mijn vragen zijn zeer duudelijk en vriendelijk beantwoord.
3 February 2023
Zeynep Bastih
Tiel
Meneer was erg vriendelijk delijk en duidelijk in zijn uitleg.
Selbeth Boubas
Utrecht
Gebruik gemaakt van het gratis inloopspreekuur. Kosteloos een half uur van advies voorzien, wat ik als iemand met een krappe beurs zeer waardeer. Verstand van zaken, had snel de situatie door en maximaal verder geholpen in de beperkte tijd.
De Bilt
Ik werd goed en vriendelijk te woord gestaan.
18 November 2022
Didy Vlasman
Oudewater
De situatie werd snel begrepen en in kaart gebracht. De mogelijkheden werden goed besproken en welke consequenties die hebben. Het traject werd goed uitlegt en mogelijke ondersteuning voorgesteld. Een helder en duidelijk verhaal met een goed onderbouwde juridische statement.
7 November 2022
Daniëla
Zeist
Lemeer
Ik heb de heer Booij gesproken tijdens het gratis inloopspreekuur. Ten eerste vind ik het heel belangrijk en sympathiek dat er een gratis inloopspreekuur is. De heer Booij nam de tijd voor me en legde mij helder uit wat de juridische mogelijkheden zijn voor mijn probleem. Hij keek niet alleen naar de juridische maar ook naar de menselijke aspecten van mijn situatie.
28 October 2022
Anne Liesker