De adviseur, Martijn was net als zijn collega installsteurs; Rob, Chris en Tobias zeer voorkomend en meedenkend. Iedereen was proffessioneel op zijn gebied en zeer beleefd. Werken netjes, ruimen alles op en nemen afval mee. Ze denken ook mee met je als je bepaalde wensen hebt. Afspraken worden goed gepland en van te voren wordt je tijdig herinnert aan die afspraak. Kortom een betrouwbaar bedrijf met dito werknemers zover ik ermee te maken had. Dat geldt ook voor de backoffice en het magazijn in Dordrecht.
De monteur was vrolijk en vriendelijk. Kwam uit zichzelf met goede tips. Onderhoud uitstekend uitgevoerd.
| Bedrijfsnaam | Leader Software B.V. |
Werd netjes en goed gewerkt. Na afloop alles opgeruimd en schoon gemaakt
Uit alles blijkt deskundigheid en inzicht. Ook wordt gevraagd naar mijn mening (iets wat niet vaak wordt gedaan.)
Tobias en Musata hebben mooi werk geleverd bij de installatie van een warmtepomp. Vriendelijk, bescheiden en betrokken. Goede uitleg en zonder rommel achter te laten.
Beste meneer/mevrouw van der Goes, Bedankt voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat Tobias en Musata de installatie van uw warmtepomp naar tevredenheid hebben uitgevoerd. Goed dat u hun vriendelijkheid, betrokkenheid en duidelijke uitleg heeft gewaardeerd, en dat alles netjes en zonder rommel is achtergelaten. Uw complimenten geven wij uiteraard graag aan hen door. Bedankt voor uw vertrouwen en wij staan in de toekomst graag weer voor u klaar. Met energieke groet, Benita - Saman Groep
nette monteur met professionele uitstraling en uitrusting.
Beste Jack, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u onze monteur als netjes en professioneel heeft ervaren, zowel in uitstraling als in uitrusting. Wij geven uw compliment graag door. Bedankt voor uw vertrouwen en wij staan in de toekomst graag weer voor u klaar. Met energieke groet, Benita - Saman Groep
Tevreden. Netjes meegedacht
Beste John, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent en dat er netjes met u is meegedacht. Wij waarderen uw feedback en staan in de toekomst graag weer voor u klaar. Met energieke groet, Benita - Saman Groep
14 April is bij mij een nieuwe CV geplaatst in Biggekerke. Roy en Lucas goede vakmensen en netjes op tijd 11 uur, hebben deze perfect geplaatst. en alles keurig en perfect afgewerkt. er was 1 minpuntje ik heb een flizo trap, ook voor die mannen geen probleem. Roy en Lucas mijn complimenten. Gr,Edgar
Beste Edgar, Bedankt voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat de nieuwe cv-ketel op 14 april naar tevredenheid is geplaatst en dat Roy en Lucas dit als echte vakmensen netjes en vakkundig hebben uitgevoerd. Goed dat alles keurig is afgewerkt en dat de installatie soepel is verlopen. Ook prettig om te lezen dat de flizotrap geen probleem was en dat u zo tevreden bent over het eindresultaat. Uw complimenten aan Roy en Lucas geven wij uiteraard graag aan hen door. Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier met uw nieuwe installatie. Met energieke groet, Benita - Saman Groep
Vandaag onze batterij vakkundig geplaatst en alles netjes achtergelaten door Giel en Stefan.
Beste Hans, Bedankt voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat uw batterij vakkundig is geplaatst en dat alles netjes is achtergelaten. Uw complimenten aan Giel en Stefan geven wij uiteraard graag aan hen door. Bedankt voor uw vertrouwen en wij staan in de toekomst graag weer voor u klaar. Met energieke groet, Benita - Saman Groep
De medewerkers arriveerde stipt op tijd naar zich voorgesteld te hebben zijn ze meteen aan de slag gegaan. Het wek vlotte voortvarend totdat er zich een bedrijfsongeval voor deed. Een medewerker die het buitenwerk verrichtte had zich in zijn hand gesneden met als gevolg uit de roulatie voor even. Al met al heeft Sander het karwei kunnen klaren met wat hulp van een andere collega naam ben ik helaas vergeten. Super werk afgeleverd.
Beste Léon, Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat onze medewerkers stipt op tijd arriveerden, zich netjes hebben voorgesteld en voortvarend aan de slag zijn gegaan. Tegelijkertijd vinden wij het vervelend om te lezen dat er tijdens de werkzaamheden een incident heeft plaatsgevonden. Wij hopen dat het inmiddels goed gaat met onze collega. Goed om te horen dat Sander, samen met een collega, het werk alsnog netjes heeft kunnen afronden en dat u tevreden bent over het eindresultaat. Uw complimenten geven wij graag door. Bedankt voor uw begrip en uw vertrouwen. Met energieke groet, Benita - Saman Groep
Vandaag is de warmtepomp van WeHeat geplaatst, mooi op tijd begonnen en 1200 alles klaar. Duidelijke uitleg gehad, alles mooi opgeruimd. Alles werkt, thermostaat en online kan ik alles in de gaten houden. Goed werk Mike en Gradus!
Beste Rolf, Bedankt voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat de plaatsing van uw warmtepomp zo soepel is verlopen en dat alles mooi op tijd gereed was. Goed dat u duidelijke uitleg heeft gekregen en dat alles netjes is achtergelaten. Ook prettig dat u het systeem eenvoudig kunt volgen via de thermostaat en online. Uw complimenten aan Mike en Gradus geven wij uiteraard graag aan hen door. Bedankt voor uw vertrouwen en wij staan in de toekomst graag weer voor u klaar. Met energieke groet, Benita - Saman Groep
Mannen hebben netjes gewerkt en duidelijke uitleg gegeven. Ook de werkplek weer netjes opgeruimd en het afval afgevoerd.
Beste meneer Glas, Bedankt voor uw bericht. Ontzettend fijn dat de werkzaamheden netjes zijn uitgevoerd en dat er ook ruimte was voor duidelijke uitleg en het opruimen! Bedankt voor het vertrouwen en we hopen u in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn. Met energieke groet, Joni - Saman Groep
Goede en duidelijke communicatie, zeer tevreden
Beste meneer Hendrickx, Bedankt voor uw bericht. Fijn te vernemen dat u zo tevreden bent, we hopen u in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn! Met energieke groet, Joni - Saman Groep
Prima werk, zeer aardige elektricien Ayhan!
Beste Glenn, Bedankt voor uw bericht. Ik geef dit mooie compliment zeker aan de monteur door! Met energieke groet, Joni - Saman Groep
Thuisbatterij geïnstalleerd door Shady en Ayhan. Wat een top team! Fijne communicatie en denken mee in het belang van de klant! De werkvoorbereiding viel wat tegen. Meerdere keren moeten bellen over het leveren van de kabels e.d.
Beste Pieter, Bedankt voor uw bericht. Mooi te lezen dat u zo tevreden bent over de plaatsing van de thuisbatterij! Uw punt over de werkvoorbereiding nemen we zeker mee ter verbetering. Met energieke groet, Joni - Saman Groep
Alles echt wederom top geregeld. Ayhan en Justin hebben gisteren mijn thuisbatterij geïnstalleerd. Alles is keurig opgeleverd en uitgelegd!
Beste Peter, Bedankt voor uw bericht. Ontzettend fijn dat de installatie en oplevering zo prettig is verlopen! We wensen u duurzame jaren van uw thuisbatterij toe! Met energieke groet, Joni - Saman Groep
Enorm goed geholpen door Richard, Simon, Hozan en Colin. Zij hebben mijn warmtepomp in één dag vakkundig geplaatst. De communicatie gedurende de dag was duidelijk en prettig. Er is netjes gewerkt en de installatie ziet er prachtig uit. Zeer tevreden!
Beste Hans, Bedankt voor uw bericht. Wat een mooi compliment aan onze monteurs! We wensen u veel gemak en comfort toe van uw nieuwe installatie. Met energieke groet, Joni - Saman Groep
Behoorlijke klus waarbij de twee medewerkers constant hebben doorgewerkt aan de klus van het installeren van het electra gedeelte yer voorbereiding aan plaatsing van de warmtepomp. Geeft vertrouwen en rust en ook prettig om te zien hoe ze onderling samenwerkten
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw bericht. Mooi te vernemen dat de werkzaamheden zo goed zijn verlopen. We gaan ervoor om ook de plaatsing van de warmtepomp zelf zo uit te voeren! Met energieke groet, Joni - Saman Groep
Heel erg goed
Beste Piet, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u zeer tevreden bent over onze dienstverlening. Daar doen wij het voor! Met energieke groet, Benita - Saman Groep
Aardige kerel, werkt snel en netjes. Legt uit wat hij heeft gedaan aan de verwarmingsinstallatie.
Beste Stan, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u onze medewerker als vriendelijk heeft ervaren en dat de werkzaamheden snel en netjes zijn uitgevoerd. Ook goed om te lezen dat u duidelijke uitleg heeft gekregen over de uitgevoerde werkzaamheden aan uw verwarmingsinstallatie. Wij waarderen uw feedback zeer. Met energieke groet, Benita - Saman Groep
Gisteren heeft de Saman groep een Full Electric warmtepomp van het Nederlandse bedrijf Weheat bij ons geïnstalleerd. Grote (over)stap voor ons. Tobias en Denilson zijn de hele dag, vriendelijk, informerend en bijzonder hardwerkend bezig geweest. Nu, een nacht later, doet alles het perfect, het is comfortabel in huis, en hebben we middels de app duidelijk inzicht in de prestaties. De ruimte voor de installatie was zeer beperkt maar de mensen hebben een zeer verzorgde en nette installatie gedaan, Chapeau! Zeer tevreden! Nu gaan we de gasloze ervaring opdoen!
Beste meneer van Dam, Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve beoordeling. Wat mooi om te lezen dat u deze grote stap naar een full electric warmtepomp zo goed heeft ervaren. Wij zijn blij dat Tobias en Denilson u gedurende de installatie vriendelijk, duidelijk en met volledige inzet hebben geholpen. Het doet ons goed te horen dat alles naar wens functioneert, dat het comfort in huis direct merkbaar is en dat u via de app goed inzicht heeft in de prestaties. Ook uw compliment over de nette installatie, ondanks de beperkte ruimte, waarderen wij zeer. Wij wensen u veel succes en comfort met uw gasloze woning en danken u voor het vertrouwen in Saman Groep. Met energieke groet, Benita - Saman Groep
Vandaag is bij mij een thuisbatterij geïnstalleerd en ik ben ontzettend tevreden! Justin heeft alles perfect geïnstalleerd: netjes, en duidelijk met veel vakkennis. Daarnaast was hij erg vriendelijk en prettig in de omgang, wat de hele ervaring extra fijn maakte. Echt topservice! Ik kan Justin zeker aanbevelen aan iedereen die een thuisbatterij wil laten installeren
Beste Tony, Bedankt voor uw enthousiaste en positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de installatie van uw thuisbatterij. Het doet ons veel plezier dat Justin het werk netjes en vakkundig heeft uitgevoerd en dat u zijn duidelijke uitleg en prettige manier van communiceren zo heeft gewaardeerd. Uw aanbeveling stellen wij zeer op prijs en wij zullen uw mooie woorden zeker met Justin delen. Nogmaals dank voor uw vertrouwen en veel plezier met uw thuisbatterij. Met energieke groet, Benita - Saman Groep
Vanmorgen is de warmtepomp geïnstalleerd. Waren binnen de afgesproken tijd aanwezig. De heren hebben de installatie goed verzorgd. Waren vriendelijk en kreeg achteraf voldoende uitleg over het gebruik met een aantal adviezen. De heren waren eerder dan verwacht klaar en hebben nog extra taken uitgevoerd die nog niet uitgevoerd kon worden bij de installatie zonnepanelen.
Beste Yvonne, Bedankt voor uw positieve beoordeling en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat de installatie van uw warmtepomp naar wens is verlopen en dat onze medewerkers op tijd aanwezig waren. Het doet ons goed dat u hun vriendelijkheid, zorgvuldige werkwijze en duidelijke uitleg waardeert. Ook mooi om te lezen dat zij, naast de installatie, nog extra werkzaamheden voor u hebben kunnen uitvoeren. Wij streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, en uw feedback bevestigt dat wij op de juiste weg zijn. Nogmaals dank voor uw vertrouwen. Met energieke groet, Benita - Saman Groep
De medewerker ( Ayan) was keurig op de afgesproken tijdstip aanwezig. Hij werkte keihard door en maakte zelfs de vloer weer schoon met zijn eigen stofzuiger. De uitleg na het installeren deed hij helder en duidelijk. Al met al een uitstekende ervaring.
| Bedrijfsnaam | MobiliteitscentrumHoly |
Beste meneer Cornelisse, Bedankt voor uw mooie woorden en positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de werkzaamheden van Ayan. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers niet alleen vakkundig werken, maar ook netjes en duidelijk communiceren. Het is daarom prettig dat u dit zo heeft ervaren. Uw feedback waarderen wij enorm en zullen wij zeker met Ayan delen. Met energieke groet, Benita - Saman Groep
Ik kan alleen maar zeggen dat we geboft hebben met Sander en Jim. Twee mannen die hard werken, zeer voorkomend en klantvriendelijk zijn en hun vak meer dan goed verstaan.
Beste Henk, Bedankt voor uw bericht. Wat mooi om te horen dat onze monteurs zo’n positieve indruk hebben achtergelaten. Fijn dat hun inzet, vakmanschap en klantgerichte aanpak zo worden gewaardeerd. Ons team doet er alles aan om iedere installatie op deze manier uit te voeren! Met energieke groet, Joni - Saman Groep
Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee