Deskundig, efficient en klantvriendelijke service

Kevin heeft onderhoud naar tevredenheid uitgevoegd, kon op alle vragen antwoord geven en gaf nog een aantal belangrijke tips. Op de vraag of Saman jaarlijks onderhoud kon doen, ipv 2-jaarlijks, moest Kevin negatief beantwoorden. Volgens Ataq en Saman is onderhoud elke 2 jaar voldoende, daarmee wordt het onderhoudscontract wel duur, 103€ per jaar, betekent 206€ voor elke 2 jaar is wel eeg duur. Dus interesse voor jaarlijks onderhoud blijft bestaan, kan Saman deze service aanbieden?

Goed en Professioneel geholpen door een ervaren monteur

Monteur werkte netjes en efficiënt Duidelijk alles uitgelegd, aan mij zodat ik weet wat er gedaan is door hem

Fantastische bekwame monteurs voor de installatie

Het komt goed meneer! Mike's gevleugelde uitspraak. En dat was ook zo. Geweldige aanleg van de waterleidingen. Super gereedschap. Mike en Shady waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Ze waren zelfs om 13:00 uur al klaar met de hele ombouw. Hoe is het mogelijk. Deze heren zijn zeer aan te bevelen. Vooral het telefoontje de dag ervoor: Is het goed als we morgen om 7 uur beginnen? De installatie doet het nu bijna een week prima.

Goede installatie, fijne monteurs

Gisteren hebben monteurs Richard en Simon bij ons de installatie van onze warmtepomp verzorgd. Wij zijn hier zeer tevreden over: ze werken netjes, geven goede informatie en zorgen ervoor dat het allemaal goed werkt voordat ze vertrekken. Dank jullie wel!

top

In eerste instantie was onze warmtepomp door een extern bedrijf geplaatst. Dit was niet helemaal goed gegaan. Maar toen kwam Mike. Die heeft de aansluiting gecorrigeerd. Maar daar stopte het niet voor Mike. Die heeft ook nog geholpen om de instellingen van de verdeler van onze vloerverwarming goed te zetten. Na maanden zitten we dan nu eindelijk met warme voeten in een warme woonkamer. Topservice!

Heel klantvriendelijk

Richard en Simon zijn zeer klantvriendelijk en denken in oplossingen

No response after 4 calls, multiple emails and WhatsApp

I am really dissatisfied with what’s happening between Saman groep and I. I wanted to install new CV-ketel as my old one died. I was informed that I will be supported immediately and made a contract. I can’t believe that they can’t confirm on the install date after multiple calls and I ended up canceling the contract after 2 days. Since my personal information and IBAN number is written in contract, I requested for the cancellation confirmation. Yet, Saman groep isn’t answering back on my request. I have all the evidence for cancellation request via call, email and WhatsApp. Please help to resolve this issue ASAP.

Mooie nieuwe installatie

Richard en Simon jullie zijn toppers. Super netjes gewerkt, vakwerk! Dank daarvoor

Airco prima en netjes aangelegd

Goed werk van de mannen van Saman. Alles netjes aangelegd en de boel schoon achter gelaten. Ook de bedieningapp geïnstalleerd en goede uitleg gegeven.

Tot op heden prima service

Netjes geholpen via telefoon en zeer vriendelijk en behulpzame monteur

Gestructureerde en kundige werkwijze van installatie.

Goed.

Van a tot z goed geholpen met uitkiezen en plaatsen van onze airco. Monteurs waren vriendelijk en harde werkers. Wij komen zeker terug bij saman. Bedankt!

De laatste jaren meer dan waardeloos

Omvormer stuk in augustus nu iedere 4 weken bericht dat ze komen tot het zover is, dan wordt de afspraak weer 4 weken doorgeschoven. Gelukkig geen verwarming via Saman.

Vakkundig, snel en beleefd. Teamwork.

Bedankt Richard en Simon. Zorgvuldig werk verleend en schoon achtergelaten. Duidelijke uitleg gegeven. Nu de warmtepomp geplaatst is zijn we van het gas af.

Top monteur, goed geholpen

Gert-Jan, dank voor je hulp en creative oplossing. Zeer blij mee.

Vakkundig, meedenkend tijdens de uitvoering. Keurig werk geleverd.

Het team van Saman (Robbin, Jivanilson en Shayaan) hebben de installatie van de PV panelen zeer netjes bij ons uitgevoerd. Zelfs rekening gehouden met het tijdelijk afsluiten van de stroom, toen onze dochter in de wachtrij zat voor het bestellen van concertkaartjes. Echt top!

Niets op aan te merken

Nette werkers (Mike en Gradus), in driekwart dag was alles (all electric warmtepomp en boilervat) geinstalleerd.

Vakkundig, snel en beleefd

De installateurs kwamen keurig op tijd, en hebben in slechts enkele uren mijn zonnepanelen geplaatst. De kabels zijn keurig weggewerkt, en alles werkte meteen. Zeer tevreden!

Goed team

Vriendelijke jongens. Richard en Simon. Communiceren goed. En zorgvuldig werk verleend en schoon achtergelaten. Warmtepomp geplaatst.

Snel en netjes gewerkt, bovendien goede uitleg

Klantvriendelijk en meedenkend

Vandaag kregen we Kevin op bezoek voor een onderhoudsbeurt van de warmtepomp. Hij is kundig, sociaal en vrolijk en kwam met echt goede tips en ideeën. Een topper die we graag zien terugkomen!

Zeer deskundige monteur.

De monteur heeft de onderhoudsbeurt voor cv-ketel en warmtepomp heel zorgvuldig en uitgebreid uitgevoerd. Hij gaf ons duidelijke uitleg over onderhoud en stookgedrag en beantwoordde duidelijk onze vragen. Dus zijn wij heel tevreden.

Zeer vakkundig en vlot is de installatie van de hoofdvoeding gerealiseerd.

De vriendelijke monteur Arjan heeft zeer vakkundig de twee hoofdvoedingen gerealiseerd. De kabelroute was niet vanzelfsprekend Omdat we een uitbouw hebben. De monteur wist een goede oplossing .Alles netjes overlegt, Echt top gedaan. Deze werkzaamheden zijn ter voorbereiding voor plaatsing van twee airco s.

Monteur werkte goed en efficiënt door. Vriendelijke en kundige man. Had graag ook tegelijk mijn 3 airco’s behandeld gezien.

Ervaren, veelzijdige en kundige monteurs - heel blij mee

Aan ons oude huis moest veel gebeuren en de bestaande elektrische installatie zat nogal als een spaghetti in elkaar. Voordat de nieuwe Daikin Perfera split-airco aangezet kon worden, heeft de elektricien van Saman ervoor gezorgd dat er een veilig aansluitpunt was. We zijn onder de indruk van het werk van de elektricien en hebben alle elektra laten vervangen: meterkast, oude aardeloze bedrading, deurbel en verlichting. Dit is deels via een offerte en deels op regie gebeurd. De communicatie met de planning en de mensen van de rekening verliep goed. Ze zijn klantvriendelijk en service-gericht. Toen ik Saman vertelde dat we nog loodgieter werkzaamheden hadden, hebben ze dit ook opgepakt en alle kranen in het huis zijn vernieuwd. Als er tijdens het werk een vraag van mij kwam, werd hiernaar gekeken en dit vlot mee opgepakt en uitgevoerd. Mijn man en ik hebben moeite met onbekende mensen in huis. De monteurs van Saman gingen hier goed mee om. We bespraken vooraf wat er precies ging gebeuren en wat we konden verwachten. Al snel zagen we dat we de monteurs kunnen vertrouwen.

Gouwepoort 1

4301 RZ Zierikzee