Geen reactie via de mail innen de sfgesproken tijd

Door Saman geïnstalleerde zonnepanelen halen bij lange na niet de opbrengst (325 Wp i.p.v. de geïnstalleerde 455Wp). Ik zou binnen 2 dagen via de mail een reactie krijgen. Helaas binnen de gestelde termijn niets ontvangen. Dan maar zelf gebeld en alleen met de telefoniste kunnen spreken. Haar collega's met kennis over panelen waren niet bereikbaar. Bijzonder slechte service in mijn ogen en uiterst teleustellend.

Perfect CV-installatie door Richard

Onlangs heb ik een nieuwe intergas CV-ketel laten plaatsen. Deze werd gemonteerd door Richard. Goede uitleg, professioneel uitgevoerd en een nette manier van werken. Een prima ervaring een aanrader voor iedereen die een nieuwe ketel wil laten plaatsen.

Heel positief

De hele reis van offerte aanvragen en bespreken tot en met het plaatsen van de zonnepanelen is voortreffelijk uitgevoerd. Zeker ook het plaatsen door Joris, Kylian en Roberto was klasse

Tevreden

Vakman

Super tevreden.

Ik ben super tevreden over de nieuwe CV ketel. De monteur Richard heeft de CV ketel zeer professioneel geplaatst en dat alles in nog geen 2 uur tijd, mijn complimenten over snelle vakkundigheid en de vriendelijke benadering. Ik kan het aanbevelen!!

Top monteur

Jullie monteur Kevin heeft onze ketel een top onderhoudsbeurt gegeven. Het is een goeie en vriendelijke monteur

Kennis van het product en vakkundig personeel.

In januari kennis gemaakt met de Saman Groep en daarvan best enthousiast geworden. Wij zijn goed voorgelicht over de diverse mogelijkheden waarna er binnen een paar een duidelijk voorstel op tafel lag. Door akkoord te gaan was er vrij snel contact om een afleverdatum af te spreken, dat deze een tijdje in de toekomst lag was voor ons geen probleem en was ook verteld tijdens het eerste gesprek. De monteur stond keurig op de afgesproken dag en tijd voor de deur. Was zeer vriendelijk en wist wat hij aan het doen was , zeer duidelijke uitleg over de ketel en geen haast om al onze vragen te beantwoorden.

Vakkundig werk afgeleverd!

Zonnepanelen laten plaatsen door Saman Groep, heel goed advies gesprek gehad en netjes werk afgeleverd! Binnenkort de Airco unit aan de beurt!

Volle tevredenheid

Heeft onderhoud uitstekend uitgevoerd en de ook nog het een en ander uitgelegd omtrent zelf reinigen van airco

Fantastisch

Op de afgesproken tijd stonden de 2 medewerkers van Saman voor de deur. Eerst gekeken waar de batterij moest komen. Zij dachten direkt mee om een veel betere plek te vinden. Er werd zeer netjes gewerkt. Het contact met beiden was zeer open en prettig. Vlot doorwerken. Na afloop goede begeleiding bij de installatie van het geheel op onze smartphones. Patrick en Robbin. Bedankt.

Prima en vakkundig meterkast vervangen volgens afspraak. Ziet er mooi uit ook al zit ie achter de deur. Monteur weet wat hij doet en geeft goede adviezen ivm inductie koken. Zeer aan te raden!

Jaarlijkse, vanaf nu 2 jaarlijkse controle warmtepomp

Monteur was netjes op tijd. Vriendelijk. Was bij vragen duidelijk in uitleg en dacht mee in oplossingen, m.n. in bezuinigen op stookkosten. Een paar instellingen zijn dan ook aangepast en lijken te werken.

Helemaal tevreden

Kees, Yassim, Kylian en Roberto kwamen op tijd. Ze werkten snel, zorgvuldig en schoon. Er werd rekening gehouden met alle wensen en alles werd met mij besproken. Het resultaat is geheel naar mijn tevredenheid. Bedankt!

Ik ben dik tevreden!

Monteur kwam voor onderhoud. Heeft alles netjes schoongemaakt. Hij dacht mee, heeft me nog geholpen bij het installeren van de app voor de ketel en dingen uitgelegd. Was prettig en netjes in het contact.

Zeer professionele aanpak

Na de CV, zonnepanelen en laadpaal werd nu ook de meterkast aangepast. Prachtig werk van Kees, Johan en Omar

Een leuke betrouwbare monteur is geweest

Kevin is een vriendelijke, spontane monteur die kennis van zaken heeft. Neemt de tijd voor je vragen en legt de situatie omtrent cv goed uit!

Klasse monteur

Kevin komt, vraagt of er problemen of vragen zijn, geeft duidelijk antwoord op vragen en doet zijn ding, in ons geval de All electric warmtepomp onderhoud, hij werk snel en nauwkeurig en heeft verstand van zaken , kortom hij mag wat ons betreft altijd komen, toppertje

Tijdig, snel en duidelijk

Monteur is vriendelijk, ruim op tijd. Snelle afhandeling van het onderhoud en duidelijke aanvullende uitleg!

Netjes conform afspraak gewerkt

Roberto en Kylian hebben heel netjes en snel de nieuwe zonnepanelen geplaatst. Apparatuur werkt als een zonnetje.

Uitstekende service

Vriendelijke mannen en goed en netjes gewerkt Roberto,pieterjan,en kilian. Bedankt.

Groot vakmanschap en uitstekende service

Gisteren hebben twee zeer vakkundige en vriendelijke monteurs (Hendrik en Robbin) van de Saman Groep zonnepanelen geplaatst op het dak van onze woning. Zij werken heel netjes en vlot; en geven ook een goed uitleg over de apparatuur. Wat ons betreft grote klasse!

Jammer dat het een eeuwigheid moet duren voor we antwoord krijgen.

Jammer dat het een eeuwigheid moet duren voor we antwoord krijgen. En het duurt nog langer voor het opgelost is. Ben benieuwd hoe lang het gaat duren voor de problemen opgelost worden na inmiddels 2,5 maanden

Kevin heeft de jaarlijkse controle van de warmtepomp gedaan. Grondig maar bovenal vol tips over optimaliatie, hoe schoon te maken etc. Kortom klant gericht, vakkundig en efficient

Goed werk

In een dag overgestapt van een cv naar hybride warmtepomp.

De installatie van de verschillende onderdelen is gewoon goed verlopen.

Vriendelijk, meedenkend en zoekend naar de beste oplossing om leidingen te trekken, netjes en correct. Hardwerkend ook. Prima ervaring.

Gouwepoort 1

4301 RZ Zierikzee