Super ervaring. De mannen waren door omstandigheden iets later dan afgesproken tijd maar hebben hier ons netjes voor gebeld. Het waren vriendelijke mannen die zich netjes voorstelde leuk omgingen met ons en de kinderen. Alles werd netjes gevraagd en overlegd. Ze zijn netjes te werk gegaan en hebben alle vragen die we hadden beantwoord. Ze hebben alles netjes geinstaleerd en zelf alle spullen ook weer neergezet zoals het stond. Kortom perfect. (Jiranilson, Greg, Anthony)

Kwaliteitsproducten geleverd en alles werkte direct

Saman was altijd goed bereikbaar en had snel antwoord op onze vragen. Alle producten die zijn geleverd en geïnstalleerd werken uitstekend. Helaas is er ook schade aangericht bij de werkzaamheden maar dit is tot nu toe adequaat opgepakt. Interne communicatie kan wel een stuk beter. De mannen van de zonnepanelen konden kabels niet vinden die vooraf waren geïnstalleerd en ook bleken de kabels in meterkast niet te kloppen nadat men er al 2x in bezig was geweest. Ook plek waar de boiler moest komen was niet onderling afgestemd. De energie die Mivan, Greg en Stefan meebrachten was aanstekelijk!

Keurig netjes werk verricht

Werkzaamheden verricht door uw werknemer Gert-Jan. Werkzaamheden keurig uitgevoerd. Net persoon, vriendelijk, behulpzaam en correct. Zeer tevreden.

Vriendelijk en vakkundig

Medewerker geeft duidelijk aan waar hij mee bezig is.

Goede service en vriendelijk personeel

Een vriendelijke medewerker die goed werk levert en achteraf ook goede uitleg geeft.

De medewerkers waren vakkundig, netjes en beleefd

Top en erg vakbekwaam

Goede vakmensen, àlles netjes geïnstalleerd en geïnformeerd. Wij bevelen Kylian en Roberto zeker aan. 2 vakbekwame jongens die goed op elkaar ingespeeld zijn.

Nette harde werkers

Richard en Simon hebben hard gewerkt. Toen iets niet werkte kwamen ze het ook meteen dezelfde dag nog oplossen.

Werkzaamheden zijn zeer netjes uitgevoerd

Greg, Stefan en Jivan hebben de werkzaamheden zeer keurig uitgevoerd. Ze zijn zorgvuldig met de woning omgegaan en zijn zeer beleefd in de omgang. Alle vragen die ik had zijn geduldig en uitvoerig beantwoord. Zeer prettig om een opdracht op deze manier uitgevoerd te zien worden. Complimenten!

Correct, netjes en vriendelijk

Periodieke onderhoudsbeurt werd door een zeer vriendelijke monteur Kevin aan intergas cv ketel uitgevoerd. Hij ging netjes te werk en legde uit wat er gedaan werd. Hij vroeg ons of er nog vragen en/of opmerkingen waren over de werking van de warmtepomp ivm de cv ketel. Nadat alles was voltooid werd alles netjes achtergelaten. We zijn erg tevreden over Kevin.

Prima no nonsens service

Prima service geleverd voor het jaarlijkse onderhoud van de warmtepomp. Als extra de warmtepomp instellingen via de thermostaat aangepast om onze situatie te optimaliseren.

Goede afspraken

Mannen waren keurig op tijd en hebben de warmtepomp geïnstalleerd.

Onderhoud hybride warmtepomp

Zelf een datum kiezen, kiezen uit een halve dag en niet een hele!, netjes op tijd gekomen, nette opgewekte monteur, extra instelling voor meer bezuiniging ingesteld. Top!

Super geholpen door Ayam Qasimov die de voorbereiding kwam doen voor de Electra voor de Airco’s

Nette/vriendelijke mensen

De heren waren zeer vriendelijk, hebben voor het werk overlegd hoe wij het wilden hebben. Netjes gewerkt, hard doorgewerkt ondanks de hitte.

Nette kundige heren die vooraf duidelijk vertellen wat de bedoeling is

Ze hebben netjes gewerkt en kwamen op verzoek later nog even wat gaten afwerken. Nette kundige ploeg.

Vriendelijk en professioneel.

Warmtepomp en thuisbatterij geleverd en geïnstaleerd. Monteurs waren er stipt op tijd en gingen gelijk volop aan de slag. Bij ideeën over plaatsing of iets dat beter kon werd dat gelijk overlegd. Alles netjes afgeleverd en duidelijke uitleg erbij. Mike en Gradus / Robbins en Greg dank jullie voor de snelle en vakkundige werkzaamheden.

Jeroen heeft kennis en levert service

Aardige kerel die concreet verstand heeft van zaken en goede service levert. Het moet allemaal goed zijn en dat doet hij dus. Zeer tevreden. Werkt ook netjes en is beleefd.

Hele goede, klantvriendelijke en nette vaklui, die fantastisch werk hebben geleverd

Hele goed ervaring. Ondanks wat tegenslag hebben de monteurs een hele mooie installatie opgeleverd. En heldere uitleg

Vriendelijk en meedenkend uitgevoerd

Het voortraject met Saman verliep goed. Hele goede klantenservice en sneller geholpen dan verwacht. De dag dat de warmtepomp geplaatst werd verliep ook top. Het begon met een tikkeltje stress omdat er gezegd werd dat de wasmachine niet meer in de ruimte zou passen als de warmtepomp geïnstalleerd werd. Gelukkig snapten Mike en Gradus hoe belangrijk het voor ons was en hebben ze hun best gedaan de machines zo te installeren dat het wel past. Heel tevreden met het werk!

Zeer professionele vriendelijke installateurs, goede rapport.

Richard, Simon en Edwin waren volgens afgesproken tijdstip ter plaatse. Na de voorstel ronde werd er gekeken hoe de huidige situatie was en uitgelegd hoe men te werk ging. Duidelijk met oog voor detail. Alles werd door alle heren goed uitgelegd. Men ging met plezier en netjes te werk. Ook alles is weer opgeruimd. Ook de oplevering met nog een aantal goede tips ging soepel. Complimenten naar Richard, Simon en Edwin. Dank jullie wel voor de snelle en degelijke installatie.

Zonnepalen razendsnel gelegd en keurig gedaan

De zonnepanelen zijn erg snel gelegd, bekabeling netjes weggewerkt. Super gedaan, vakmanschap

Vakkundig, harde werkers en zeer beleefd

Op 25 juli een warmtepomp geplaatst door Mike en Rob. Plaatsing van de unit en boiler ging in goed overleg. Na installatie een duidelijke uitleg gekregen. Overigens ook complimenten voor electricien die op 18 juli voorbereidende werkzaamheden heeft verricht. Op beide dagen zijn de werkzaamheden goed uitgevoerd en alles netjes achtergelaten.

Vakkundig geplaatste zonnepanelen en laadpaal.

Het team van Robbin heeft bij ons snel en efficiënt de panelen en de laadpaal geplaatst. Ondanks het feit dat het geen standaardhuis is, zijn alle werkzaamheden keurig uitgevoerd. Ook de haperende omvormer werd snel omgeruild voor een ander exemplaar.

Goed werk geleverd. Vriendelijk, hardwerkend team heeft de airco netjes geinstalleerd.

Gouwepoort 1

4301 RZ Zierikzee