Gewoon een mooi plafond en ik ga de gang ook doen.
Zeer tevreden over het resultaat en over uw medewerkers die de montage hebben uitgevoerd.
Zeer fijn contact/advies .Direct reageren,nemen alle tijd . Zeer keurige monteur,levert prima werk,is erg secuur,en netjes.
Netjes afgewerkt, keurig op tijd,
Uitermate goed bevallen
Zie bovenstaande
Wij zullen dit zsm oplossen. Heel vervelend dat dit probleem blijft bestaan. U hoort ons zsm wanneer we dit gaan repareren.
Alles goed verlopen
Dat is inderdaad jammer. Soms moeten we dit soort leidingen in het zicht maken als er geen stroom boven het plafond zit helaas. Toch hoop ik dat u verder heel blij met met uw plafond. Gr. Goof van Rijswijk
Er zijn tot heden slechts positieve bemerkingen te melden. Dat niet overal een hoge "9 "kon worden geschoord, ligt in het feit dat (nog) niet alles als zodanig is te beoordelen.
het plafon licht er perfect in maar de spots zijn achteraf niet op de goede plaats dat is achteraf jammer maar wij moeten er helaas mee doen of hebben jullie een andere oplossing ??? ik hoop dat wij tot een oplossing kunnen komen
Spots hebben een vaste plaats in het plafond, daar kun je helaas later niets meer aan veranderen, wel kun je bijvoorbeeld spots bijplaatsen mocht dat nodig zijn. Graag hoor ik of u dat wenst. Gr. Goof van Rijswijk
geweldig resultaat, prettig contact met de verkoper en de vakkundige monteurs.
Plafonds naar wens Montage zoals belooft, 1 dag en zonder hak- en breekwerk alles schoon en netjes opgeleverd.
We hadden al eerder een plafond van Plameco in ons vorige huis, dus we wisten wat we konden verwachten. Het is de ideale oplossing voor plafonds die niet meer gerepareerd kunnen worden. In ons geval ging het om een plafond in de badkamer waar veel vochtplekken ontstaan waren. Het ziet er nu weer pico bello uit en we hebben gelijk de verlichting verbeterd. Hartelijk dank, ook namens de kinderen. Familie L. Diepstraten.
Snelle montage, goede afwerking
montage is gedaan door collegalocatie nabij Eindhoven, fout in plafond is per direct geregeld diezelfde week.
Wij hebben een prachtig plafond in de badkamer met mooie kristal verlichting, komt helemaal tot zijn recht!
Alles klopt, vanaf het begin t/m aan de montage. Helaas kunnen wij geen zaken meer doen, want al de plafonds zijn inmiddels voorzien!!!!!!
Het is precies zoals ik gehoopt had.
Vakmensen bij montage, zeer vriendelijk, zeer netjes en snel. Eerste indruk over het product, is zeer positief, doch te tijd zal het leren. Totaal plaatje is dat het absoluut niet goedkoop is !!! Vraag mij over een jaar nog eens , idee.
In het programma huis en tuin hebben wij kennis gemaakt met uw product. Wij zijn enthousiast over het resultaat.
Goed en snel advies. Vlotte en correcte uitvoering
Volle tevredenheid. Na montage alles keurig opgeruimd. Klasse!!
Alles is netjes verlopen
Na de woonkamer heb ik ook de slaapkamer laten doen. Mooie sierlijst eromheen en helemaal mooi geworden. Aardige monteur.
Ippelseweg 3
4255 HW Nieuwendijk
morgen mooier wonen. Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 40 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar u van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte. Nieuwendijk 085-760 5211 Giessen 0416-694870 www.plamecoplafonds.nl
Plameco Plafonds bestaat sinds 1982 en is gevestigd te Zaltbommel aan de A2. Plameco is een Nederlands ontwikkeld product. De naam Plameco staat voor plafonds met esthetische constructie. Plameco is uitgegroeid tot een zeer succesvolle organisatie met alleen in Nederland al meer dan 30 vakbedrijven. Plameco Zaltbommel is het hoofdkantoor voor alle vestigingen in Europa. In deze hoofdvestiging vindt al het onderzoek en ontwikkeling plaats en tevens de fabricage van uw plafond.