Mensen die het plafond kwamen plaatsen waren stipt op tijd . Zeer vakkundig. Ruimden alles op na plaatsing.
Alles netjes en goed geregeld
Beste familie van Meel, In deze beoordeling staat een 3 voor advies in de winkel, dat kunnen wij ons echt niet voorstellen en gaan er van uit dat dit een misverstand is, als u de moeite wilt nemen om de enquete opnieuw in te vullen zullen wij een verzoek indienen bij klantenvertellen.nl om u eerdere review te verwijderen. Alvast bedankt voor de moeite. Plameco PLafonds
perfecte montage en keurige planning
Via Eigen huis en tuin ontdekt; advies in Breda was goed met mooie showroom, maar overvloedig; advies thuis was uitstekend; op afgesproken dag gemonteerd; medewerkers werkten zeer netjes en zeer precies; ruimden alles op en lieten geen rommel achter; gaven keurige uitleg; alles was top en vele kennissen hebben het plafond al bewonderd. Raad het iedereen aan.
positief
Gezien de cijfers hierboven is deze klant weer geheel tevreden.
Goede service, netjes afgewerkt en afgeleverd
komen afspraken na vakkundig personeel
Toen ik bij m'n broer voor het eerst een Plameco plafond zag was ik meteen enthousiast en heb ik informatie opgevraagd. Er is iemand langs geweest bij mij die me uiterst deskundig informeerde over de mogelijkheden en keuzes. Inmiddels is het plafond vakkundig geplaatst en ben ik zeer tevreden!
geweldig
ziet er netjes uit ,doen de keuken later ook nog
mooie kwaliteit en nette vaklieden.
Goed en net werk geleverd
Wij zijn byzonder tevreden over het hele gebeuren de adviesen en ook het monteren één al lof ook voor jullie medewerkers in één woord geweldig ga zo door gr Bas & lien v Dijk..
Wij zijn erg tevreden over jullie werknemers, ze werken netjes en vakundig. Plafonds zien er netjes uit, heel mooi afgewerkt allemaal.
goede kennis product showroom en verkoop, montage en eindresultaat prima.
Goede voorlichting, ruime keuzes en vooral heel vlotte afwerking van de opdracht. Monteurs zijn vriendelijk, werken keurig.
het ziet er heel netjes uit
na goede afspraken, goed contact, prima nette montage ,wij hopen daarvan jarenlang plezier van te hebben.
Ippelseweg 3
4255 HW Nieuwendijk
morgen mooier wonen. Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 40 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar u van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte. Nieuwendijk 085-760 5211 Giessen 0416-694870 www.plamecoplafonds.nl
Plameco Plafonds bestaat sinds 1982 en is gevestigd te Zaltbommel aan de A2. Plameco is een Nederlands ontwikkeld product. De naam Plameco staat voor plafonds met esthetische constructie. Plameco is uitgegroeid tot een zeer succesvolle organisatie met alleen in Nederland al meer dan 30 vakbedrijven. Plameco Zaltbommel is het hoofdkantoor voor alle vestigingen in Europa. In deze hoofdvestiging vindt al het onderzoek en ontwikkeling plaats en tevens de fabricage van uw plafond.