Zeer prettig bedrijf met goede duidelijke afspraken Nette monteurs Hele goede service Kortom ik raad iedereen een plameco plafond aan.
Heb wat problemen gehad met rook aanslag maar dat was keurig opgelost
Eigenlijk weinig toe te voegen aan bovenstaande positieve beoordelingen. Misschien een extra compliment aan de montageploeg.
het plaatsen ging rustig en keurig. kreeg advies.
Goede voorlichting, afspraken zijn correct nagekomen. Service en garantie kan ik nog niet beoordelen, dat moet de toekomst uitmaken.
mooi plafond aangebracht door hardwerkende, correcte en deskundige medewerkers
Meneer Schopman, het bedrag wat u noemt is het bedrag wat wij i.o.m. de belastingdienst aan mogen merken als arbeidsloon waarover maar 6% btw geheven hoeft te worden. Puur voordeel voor u als klant. Dus zeker niet het arbeidsloon voor de montage. Ik hoop dat het zo wat duidelijker is.
Ben zeer tevreden en hoopt in de toekomst vaker zaken te kunnen doen.
alles is naar wens gegaan
Kennissen hebben het al 20 jaar en zijn heel blij. Wij nu ook
Van showroombezoek tot montage, GEWELDIG !
vakwerk en mooi resultaat
Geachte familie van Zanten, Zojuist even telefonisch contact gehad en we komen a.s. vrijdag langs om dit te verhelpen. Bedankt voor uw melding. M. vr. gr. Goof van Rijswijk Plameco Plafonds
Een mooi strak plafond.
Snel en vakkundig aangebracht.
Keurige monteurs werken netjes en vriendelijk
er werd korrekt gewerkt. rustige monteurs. gaven goede uitleg.
We hebben een mooi plafond in de badkamer.
Het spijt me dat u de hele dag met onze monteur hebt gezeten. Soms lopen de dingen anders dan gepland. Ik hoop dat u ondanks de montage toch kunt genieten van uw mooie plafond. Met vriendelijke groeten, Goof van Rijswijk
Nette en correcte houding van de persoon die de plafonds geplaatst heeft.Goed overleg tijdens de werkzaamheden Een harde werker. Het geheel netjes en strak afgewerkt
Perfecte montage door prima monteurs.
Geachte heer en mevrouw Sterrenburg, Of u te snel getekend hebt, kan ik niet beoordelen maar uw opmerking over een opdringerige adviseur is niet correct. Als er iemand rustig en meedenkend is, is het Tom Ackerman wel. Daarbij berekent u aan de hand van de door u zelf bedachte berekening ons uurtarief. Het tarief dat wij in aanmerking mogen laten komen voor het lage 6% btw tarief is in overleg met de belastingdienst vastgesteld op 45% van de opdracht. Daarom is dit op de factuur gespecificeerd. Daarin zijn ook een deel van de uren van onze vertegenwoordigers en een deel van de overheadkosten meegenomen en vertegenwoordigen zij geenszins ons uurtarief ( helaas niet zou ik zeggen). Als u tijdens de werkzaamheden iets bijbesteld, akkoord gaat met de prijs en daar achteraf een probleem van maakt is dat zeer flauw en geldt als mosterd na de maaltijd. Dat u van ons de geluiddempende platen gratis heeft gekregen, zie ik hier niet vermeld. Dat vind ik jammer. Uiteindelijk hoop ik dat u wel een goed gevoel aan ons heeft overgehouden en wij wensen u en uw vrouw veel plezier van uw plafond. Met vriendelijke groeten, Goof van Rijswijk Plameco Plafonds.
7 jaar geleden het plafond geplaatst, dit jaar moest het doek vervangen worden wegens schade. Goede communicatie en ruime informatie gehad. Binnen 3 weken was ons plafond weer als nieuw!
Wij zijn er erg blij mee. Ziet er geweldig uit
Fantastisch, strak, modern design plafond gekregen.
Ippelseweg 3
4255 HW Nieuwendijk
morgen mooier wonen. Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 40 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar u van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte. Nieuwendijk 085-760 5211 Giessen 0416-694870 www.plamecoplafonds.nl
Plameco Plafonds bestaat sinds 1982 en is gevestigd te Zaltbommel aan de A2. Plameco is een Nederlands ontwikkeld product. De naam Plameco staat voor plafonds met esthetische constructie. Plameco is uitgegroeid tot een zeer succesvolle organisatie met alleen in Nederland al meer dan 30 vakbedrijven. Plameco Zaltbommel is het hoofdkantoor voor alle vestigingen in Europa. In deze hoofdvestiging vindt al het onderzoek en ontwikkeling plaats en tevens de fabricage van uw plafond.