zeer vakkundig aangebracht
De montage vond op de afgesproken tijd plaats. En werd prima uitgevoerd. Na montage bleek later bij sterke wind dat er veel "tocht" door een aantal naden kwam. Na melding hiervan werd dit op héél korte termijn opgelost!! HÉÉL POSITIEVE ERVARING!
Keurig op tijd, goed advies, vakmensen. Een prachtig strak plafond is het resultaat.
Heel snel en netjes.
Geweldige/heldere communicatie. Vriendelijke/kundige monteur Strakke afwerking kortom alleen maar positief
Na een goed advies thuis zijn de gemaakte afspraken perfect nagekomen en is het plafond er keurig ingelegd. Geen enkele negatieve opmerking kan ik bedenken. Ben zeer tevreden.
Wij zijn zeer tevreden over uw personeel. Voor zover voor ons van belang zijn het zeer voorkomende en harde werkers. Groeten M Boeren.
prima, zowel info vooraf alsmede de montage
ons oude schrootjesflafond onderging een ware metamorfose. wij zijn heel blij met ons nieuwe plafond.
SERVICE EN GARANTIE IS NOG SLECHT TE BEOORDELEN MAAR OVER DE REST ZIJN WIJ ZEER TEVREDEN
je wordt goed te woord gestaan ze werken precies volgens afspraak net personeel en harde en goeie werknemer hij heeft goed en mooi vakwerk geleverd wij zijn er zeer over te spreken zeker aan bevelen bij vrienden
Goede informatie, ook konden er nog kort van te voren wijzigingen plaats vinden in onze bestelling, dit was geen enkel punt bij Plameco. Monteur komt precies op afgesproken tijdstip en werkt zeer nauwkeurig. Ook de service is perfect te noemen. Wij zijn dan ook zeer tevreden met onze nieuwe aankoop en zullen zeker iedereen een Plameco plafond aanbevelen!!!
zeer mooi plafond gemonteerd door prima vakmensen (zeer correcte monteurs)
Geachte familie Fievet, Het spijt mij oprecht dat u in de veronderstelling was dat er een dimmer bijgeleverd zou worden. Op de door u ondertekende opdracht staat deze niet vermeld net zo min als deze is berekend op de calculatie (die ik u even apart mail) Daardoor is het zo dat wanneer u een dimmer wilt hebben, u deze moet betalen. Of u moet een goede reden hebben om te menen dat wij deze aan u cadeau zouden moeten doen. Met. vr. gr. Goof van Rijswijk Plameco Plafonds
snel en gemakkelijk
Van de adviseur tot de monteur, is 1 woord GEWELDIG !
Ik zou het zo weer doen al is het niet goedkoop.
Kwaliteit en garantie kunnen we op deze korte termijn nog niet beoordelen.
Werd via de verzekering ingeschakeld en is allemaal goed geregeld
De vertegenwoordiger en de man die het plafond plaatste hebben ons blij verrast met hun vakkennis en contacten met ons!
Prima vakmensen, harde werkers die op elkaar ingespeeld zijn. Prachtig resultaat. Nog goede tip ter verbetering gekregen en aangepast.
Garantie is volgens de Algemene Voorwaarden van het CBW-Mitex, deze kunt u vinden op: http://www.inretail.nl/websites/inretail/files/Publicaties/CBWerkend/Algemene%20woonvoorwaarden%20printversie%20(Nederlands).pdf Hoop u voldoende te hebben geinformeerd. Vr. Gr. Plameco Plafonds
de afspraken naar komen, de medewerkers alles net opruimen als ze klaar zijn
Monteurs waren netjes aanwezig en hebben het karwei naar behoren uitgevoerd
Mevrouw Dekker, Zou u mij wat meer info kunnen geven waarom we een 5 krijgen voor advies in de winkel en een 6 voor communicatie? Nu weet ik eigenlijk niet wat er verbeterd moeten worden. U doet ons er een groot plezier mee als u uw ervaringen een beetje toelicht. Hartelijk dank. Vr. Gr. Plameco Plafonds. Reactie van Mw. Dekker: Beste Dhr /Mevr In de winkel kregen we hele andere dingen te horen dan op papier stond van de definitive order (zie mail!) Alles kon blijven staan, een koof was niet mogelijk de gordijnen moesten eraf en 5 cm ingekort worden wat ik gelukkig niet heb gedaan! De communicatie tussen u en Dhr Akkerman kan wat mij betreft beter. Als je ergens niet zeker van bent kan je het beter in de midden laten en zeggen dat ik dat met de monteurs kan bespreken. Ik moest ook heel de vloer afdekken en had daardoor bijna de orde geannuleerd. Wat natuurlijk jammer was want het resultaat is fantasties. Ik zal ook reclame ervoor maken! Ik hoop dat het nu wat duidelijker is! Met de vr gr van Mevr CAMMDekker-Zaat.
Dit was de tweede keer dat plameco bij ons een plafon monteerde en er de eerste keer wat problemen waren maar overigens goed werden opgelost maar toch voor frustratie zorgden hebben we weer voor plameco gekozen. En nu een en al lof klasse werk. Een keurig stukje vak werk.
Ippelseweg 3
4255 HW Nieuwendijk
morgen mooier wonen. Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 40 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar u van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte. Nieuwendijk 085-760 5211 Giessen 0416-694870 www.plamecoplafonds.nl
Plameco Plafonds bestaat sinds 1982 en is gevestigd te Zaltbommel aan de A2. Plameco is een Nederlands ontwikkeld product. De naam Plameco staat voor plafonds met esthetische constructie. Plameco is uitgegroeid tot een zeer succesvolle organisatie met alleen in Nederland al meer dan 30 vakbedrijven. Plameco Zaltbommel is het hoofdkantoor voor alle vestigingen in Europa. In deze hoofdvestiging vindt al het onderzoek en ontwikkeling plaats en tevens de fabricage van uw plafond.