Bekwame vaklui
Zeer profesioneel en klantvriedelijk
Betrouwbare mensen, prettige samenwerking. Vakmensen Kwaliteit product prima
prima informatie omtrent aanschaf/snelle levering/prima montage/zeer vriendelijke monteur
Het was een feest op Johan en Peter voor twee dagen (twee separatie projecten) in huis te hebben. Aardige lui, werken netjes, eindresultaat is zonder meer perfect. Een paar buren uit onze straat zijn al komen kijken; zeer enthousiast. Maar ik heb nog geen nieuws te melden hierover.
Monteurs waren zeer prettig om in huis te hebben, en hebben alles keurig opgeruimd.
er wordt op een prettige manier meegedacht door de monteurs zeer tevreden over de werkwijze
Goede service en nakomen afspraken
Goede ervaring en de vriendelijkheid van personeel.
Super netjes werk geleverd en goeie service!
een fraai plafond zijn geld meer dan waard
Alles netjes af gewerkt.
In een dag een perfect plafond aangebracht door professionals op een plezierige wijze er bij worden betrokken en het geven van advies kortom gewldig werk
Plameco en zijn product voldeed geheel aan onze verwachtingen, hoewel naar ons idee de prijs aan de hoge kant is.
Netjes gewerkt
15-12-15; Er is inmiddels contact geweest en de zaken zijn besproken. Erg fijn dat u ons op deze wijze helpt onszelf te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Goof van Rijswijk Plameco Plafonds 16-11-15; Mw de Groot, Uw opmerking over de vrijpostige monteur neem ik erg serieus en wil graag weten wat er precies gebeurd is. Dan zal ik hem daar op aanspreken want dit kan natuurlijk niet. Het spijt me dat het is gebeurd. M. vr. gr. Goof van Rijswijk Plameco plafonds
Enige jaren geleden hebben wij door Plameco een plafond laten plaatsen waarover wij zeer tevreden zijn. In onze nieuwe keuken kon het dan ook niet anders dan een Plameco plafond worden.
Ze gaan heel netjes te werk we kunnen alleen maar positief zijn over plameco
Fijne contacten met alle medewerkers van Plameco, van winkel tot en met montage.
Advies van de monteurs om bepaalde dingen anders te doen.
Fijne mensen, goede uitleg, goed meegdschr met de klant
Omdat door onze leverancier was toegezegd dat het plafond er zou zijn, hebben we de montagedatum laten staan. Het zou wijzer zijn geweest om u daarvan op de hoogte te stellen. Daar heeft u gelijk in. Maar het wel mooi geworden toch ? M. Vr. Gr. Goof van Rijswijk Plameco plafonds Reactie van de fam. vd Broek op 2-12-15: Van: A van den Broek mailto:[email protected]] Verzonden: woensdag 2 december 2015 16:33 Aan: 'Plameco Plafonds' Onderwerp: RE: Plameco Plafonds heeft een reactie gegeven op uw beoordeling. Het is prachtig.
Mooi, duurzaam eenvoudig te onderhouden
Mw. Smeulders, Wij doen onze best om onze klanten zo goed mogelijk te informeren. Dat u heeft begrepen dat er niets afgedekt of ontruimd hoeft te worden, kan dus niet kloppen maar sluit niet uit dat we het vervelend vinden dat uw voorstelling anders was dan de werkelijkheid. M. Vr. Gr. Goof van Rijswijk Plameco plafonds
Ippelseweg 3
4255 HW Nieuwendijk
morgen mooier wonen. Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 40 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar u van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte. Nieuwendijk 085-760 5211 Giessen 0416-694870 www.plamecoplafonds.nl
Plameco Plafonds bestaat sinds 1982 en is gevestigd te Zaltbommel aan de A2. Plameco is een Nederlands ontwikkeld product. De naam Plameco staat voor plafonds met esthetische constructie. Plameco is uitgegroeid tot een zeer succesvolle organisatie met alleen in Nederland al meer dan 30 vakbedrijven. Plameco Zaltbommel is het hoofdkantoor voor alle vestigingen in Europa. In deze hoofdvestiging vindt al het onderzoek en ontwikkeling plaats en tevens de fabricage van uw plafond.