vriendelijk deskundig
Grandioos hoe het gemonteerd wordt. Keurig personeel en werke heel netjes. Ook nemen ze alle afval mee en vegen waar de zaagmachine heeft gestaan. Wij zijn zeer tevreden en ziet er primauit
Goede service en prettige omgang. duidelijk in afspraken, Laten het werk verzorgd achter na de montage
Plafonds zijn voor altijd. Ligt er mooi en strak in.
Aansluiting met de muren, er zijn te brede spleten
Hallo Jan, Deze "brede spleten" zijn een gevolg van de keuze voor een bepaalde afwerklijst. De keuze voor een andere lijst had dan wellicht beter geweest. We kunnen dit alsnog voor je verzorgen? Groeten, Goof van Rijswijk
De kleur van de randen, dit vind ik een minpunt bij het plafond in de kamer. Er zou daarin meer kleurkeuze moeten zijn. zou daarin meer keus moeten zijnhet plafond in de kamer
We hebben nu een mooi strak plafond in de woonkamer
Ik heb een superstrak mooi plafond, geplaatst door 2 hardwerkende rustige nette heren waarvoor niets te veel was. Ze gaven goede uitleg. Hebben zelfs de meubels terug op hun plaats gezet. Mijn complimenten.
Geweldig hoe iemand in zijn eentje vakwerk kan afleveren. Zeer tevreden over eigenlijk alles.
de plafon, mooie kleur
Hallo familie van Gils, U heeft een goed punt. Dat nemen we mee. Bedankt voor uw reactie. Gr. Goof van Rijswijk Plameco Plafonds
Klassiek witl kamerplafond zoals gewenst
Het was een veels te groot karwei voor een persoon op een dag. Aanvankelijk werd gezegd, dat met 3 man zou worden gekomen. Daardoor veel overlast bezorgd aan omwonenden. Dit kon beter. Ook de uitleg over de spotjes was niet juist. Dit verdient verbetering. Wel een compliment voor de man die geweest. Deze heeft keihard gewerkt, maar was niet helemaal op de hoogte over het aanbrengen van de spots. Daarom spots dagen gebrand, omdat ik niet wist hoe uit te schakelen. En is er nog een andere monteur aan te pas moeten komen.
Dag mw. de Brouwer, Doordat wij soms werk uitbesteden aan collega Plameco dealers, hebben wij geen invloed op het aantal monteurs. Als er maar 1 komt en die moet alle zeilen bijzetten om het klaar te krijgen en daardoor overlast veroorzaakt, kan natuurlijk niet. Dit is inmiddels besproken met deze monteur en hij heeft mij beloofd dat dit niet meer zal gebeuren. Fijn dat u zo eerlijk bent en ik ben blij dat wij het naar behoren op hebben kunnen lossen bij. Veel plezier van uw plafonds. Gr. Goof van Rijswijk Plameco Plafonds
de goede verstandhouding met de adviseur en zeer in het bijzonder met de monteur
Prima communicatie, ook met de monteur.
Aardige mensen, goed product en een heel goede service !!
niet veel stof en rommel.
Het was sneller klaar dan ik dacht. Alles is naderhand goed opgeruimd. Het ziet er heel mooi uit.
Bedankt voor uw feedback, we nemen dit zeker mee.
Plafonds zijn strak, mooi, lange garantie
Hoi Anja, Heel vervelend dat dit zo is. We werken aan een oplossing en ik beloof je dat die er gaat komen. Hartelijke groeten, Goof van Rijswijk Plameco Plafonds
dat afspraak, afspraak is en dat we nu een mooi plafond hebben zonder veel rotzooi te hebben gemaakt door een monteur met veel ervaring
Hartelijke dank.
Goeie contact met vakkundige monteurs, dachten goed mee, vakwerk geleverd ook de afwerking en netjes alles opgeruimd hoefde alleen te stofzuigen. Ook de plaatsing van spots over na gedacht in overleg. Bedankt Johan en Peter, vaklui.
Ippelseweg 3
4255 HW Nieuwendijk
morgen mooier wonen. Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 40 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar u van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte. Nieuwendijk 085-760 5211 Giessen 0416-694870 www.plamecoplafonds.nl
Plameco Plafonds bestaat sinds 1982 en is gevestigd te Zaltbommel aan de A2. Plameco is een Nederlands ontwikkeld product. De naam Plameco staat voor plafonds met esthetische constructie. Plameco is uitgegroeid tot een zeer succesvolle organisatie met alleen in Nederland al meer dan 30 vakbedrijven. Plameco Zaltbommel is het hoofdkantoor voor alle vestigingen in Europa. In deze hoofdvestiging vindt al het onderzoek en ontwikkeling plaats en tevens de fabricage van uw plafond.