Prachtig plafond en als het niet is wat je verwacht denken ze mee in oplossingen👍
Wederom tevreden over mijn nieuwe spanplafond in de hal
vriendelijke, deskundige mensen bij Plameco komen afspraken stipt na en leveren kwaliteitswerk af. Werd een aantal weken gebeld met de vraag of het allemaal naar wens was..Kort gezegd prima, deskundige vaklui..
De medewerkers zijn vakkundig, dienstverlenend en denken goed mee. Resultaat is een mooi plafond dat helemaal naar onze zin is.
Zie boven
Zeer nette mensen, vriendelijk, ervaren en hebben bij ons op de bovenverdieping in 5 kamers in 1 dag schitterende Plameco Plafonds geplaatst! Aanrader voor iedereen.
Goede montage en een strak plafond als resultaat
In mijn vorige huis, had ik al 2 plameco plafonds, dus ik al een bepaalde verwachting. Die hebben de vaklui van Plameco toch weer mooi waar gemaakt. Een schitterend plafond en alles netjes opgeruimd. Ook familie en vrienden maken complimenten voor het resultaat. Prima werk Plameco van Rijswijk.
leuke monteurs alles netjes opgeruimd prachtig plafon
Fijne mensen bij plameco Goede service en vlot geplaatst
Gewoon oke
Goede service, prima gelegd. Houden zich aan de afspraken. staan je te woord bij vragen
Dag José, Fijn dat je het als prettig hebt ervaren. Ons motto is, kopen kun je overal maar het is bij ons net even leuker....haha! Heel veel plezier van je plafond. Gr. Goof van Rijswijk
1. Opmerking: het mag beter aangegeven worden dat de mensen iets meer huisraad weg zetten of toedekken.
Dag mevrouw den Besten, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Mag ik u vragen of u het vervelend vond dat we uw spullen weg zetten of afdekten? Of vond u het alleen maar vreemd dat u het niet wist? Gr. Goof van Rijswijk
Het werk werd gedaan door kundige, vriendelijke mensen. Het resultaat is nog mooier dan verwacht. Inmiddels door verschillende mensen gezien, die ook zeer onder de indruk waren.
Hartelijk dank Wendy, Mooie cijfers. Ik wens je heel veel plezier van je nieuwe plafonds. Gr. Goof van Rijswijk
Tijdens het adviesgesprek werden direct enkele waardevolle tips gegeven over onze eigen voorbereiding op de klus. Met name over het permanent afdekken van het raampje boven de deur. Op de montage dag was ons nieuwe plafond in een paar uur klaar. De monteur was vriendelijk en dacht goed met ons mee.
Dank je wel! Heel veel plezier van je nieuwe plafond. Gr. Goof van Rijswijk
De service is altijd perfect geweest en ik raad het bedrijf iedereen aan, tenminste als je je een spanplafond financieel kan veroorloven. Het is echt mooi.
Altijd weer leuk om voor jullie te mogen werken. En ik hoorde van Johan dat het mooi geworden is. Veel plezier ermee! Gr. Goof van Rijswijk
Goede communicatie, afspraken worden nagekomen en de montage verliep vlekkeloos.
Hoi Kees, Bedankt voor je mooie beoordeling. Wij vonden het leuk dat we nog een keer terug mochten komen. Gr. Goof van Rijswijk
Prima services, fijn bedrijf!
Dank je wel Gijsbert. Gr. Goof van Rijswijk
Afspraken netjes nagekomen. Netjes gewerkt. Mooi resultaat. Betaald er wat voor maar dan heb je ook wat.
Dank je wel Jos, hier worden we blij van! Gr. Goof van Rijswijk
heb dit plafond al een paar jaar het blijft mooi voor het vernieuwen van de lampjes kreeg ik nog goede service
Uitstekende kwaliteit en service.
Mooi product, goed personeel.
Alles keurig netjes uitgevoerd
*Goede advies *Goede service *Goede communicatie *Aardige installateurs
Er is netjes en snel gewerkt. Ziet er ook prima uit. Ik ben tervreden. Eén minpuntje: er was een lat gevallen tussen de kleding-kastdeuren, daardoor kregen we in eerste instantie de kastdeur niet open. Pas na enige tijd zag ik dat die lat er tussen zat.
Weidehek 125
4824 AT Breda
morgen mooier wonen. Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 40 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar u van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte. Nieuwendijk 085-760 5211 Giessen 0416-694870 www.plamecoplafonds.nl
Plameco Plafonds bestaat sinds 1982 en is gevestigd te Zaltbommel aan de A2. Plameco is een Nederlands ontwikkeld product. De naam Plameco staat voor plafonds met esthetische constructie. Plameco is uitgegroeid tot een zeer succesvolle organisatie met alleen in Nederland al meer dan 30 vakbedrijven. Plameco Zaltbommel is het hoofdkantoor voor alle vestigingen in Europa. In deze hoofdvestiging vindt al het onderzoek en ontwikkeling plaats en tevens de fabricage van uw plafond.