Vriendelijk, behulpzaam
Altijd bereid om mee te denken als ik weer eens iets heb. Vertrouwd adres!
6 June 2026
Caroline
Laden reviews...
59 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 2.526 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Klanten waarderen het vriendelijke team en de duidelijke communicatie. De service wordt als betrouwbaar ervaren en afspraken worden nagekomen. Er wordt veel gesproken over professionaliteit en klantgerichtheid. De algehele ervaring is positief en consistent.
Altijd bereid om mee te denken als ik weer eens iets heb. Vertrouwd adres!
6 June 2026
Caroline
Heerenveen
Probleem 's ochtends aangekaart, auto opgehaald (viel onder service) en eind van de koddig auto weer opgehaald.
2 June 2026
Harm
Heerenveen
Een aanrader nette mensen denken mee.
30 May 2026
Rob
Joure
Omdat we zijn verhuisd zijn we met onze Ducato camper met maar één andere garage gegaan. Vanwege een foutmelding onderweg tweet bij Jelle Talsma langs gegaan. We zijn prima geholpen en hadden het gevoel weer thuis te zijn.
29 May 2026
A1
Hoorn
Ik ben al vele jaren klant bij Jelle Talsma. Een bedrijf, waar je je als klant gewaardeerd voelt en waar het gehele team z’n uiterste best voor je doet. Zij zorgen ervoor, dat mijn auto in topconditie is en blijft!
28 May 2026
Wiebe
Heerenveen
Vriendelijke en vlotte service en uitstekende communicatie.
23 May 2026
Niek Bruijstens
De Knipe
Top service!
20 May 2026
Robert
Berltsum
vooraf bericht wat er aan markeert.
13 May 2026
Willem de Vries
Joure
Catrinus
Langezwaag
We brengen onze camper hier al jaren voor service en onderhoud en combineren dat vaak met een paar dagen Friesland, we komen uit Brabant. Betrouwbaar, afspraak is afspraak.
Peter van den Hoven
Rosmalen
Altijd vriendelijk geholpen aan de balie en leveren altijd super netjes werk af.
Brand
Vlotte snelle behandeling
10 May 2026
Regnerus Goinga
Lemmer
Al jaren klant tot volle tevredenheid !!!!
9 May 2026
Alice
Oranjewoud
Vriendelijk en vlot geholpen. Prima overleg welke werkzaamheden uitgevoerd moesten worden.
9 May 2026
Albert
Gorredijk
Altijd zorgvuldige aandacht voor eventuele gemelde storing en of regulier onderhoud.
8 May 2026
A.G.
Boom
Altijd klantvriendelijk en eventuele problemen oplossend!
6 May 2026
PD
Sneek
Duidelijk als altijd en altijd zoals besproken. Afspraak is afspraak en daar houdt men zich aan. Hier werken tenminste nog mensen met een passie voor de auto en hun klant.
5 May 2026
Trienco
Nieuwehorne
Vriendelijke medewerkers Goede communicatie Prijsafspraken van te voren, zodat je weet waar je aan toe bent.
2 May 2026
Fokke Stastra
Oldeouwer
Duidelijk afspraken. Goede info kosten Camper Onderhoud + APK. Tussentijdse info over verloop APK en Groot Onderhoud als er bijzonderheden zijn! Leuk vakantiecadeau parasol voor aan de campingstoel.
1 May 2026
Dominicus
Buitenpost
Sterk is de communicatie. Er wordt voorafgaande aan de werkzaamheden telefonisch duidelijke analyse en prijsopgaaf gegeven over reparatie en kosten. De klant wordt zeer correct te woord gestaan. Kostentechnisch is het aan de prijs. Voor een APK, kleine beurt en andere kleinere werkzaamheden viel het eindbedrag mij tegen. Jammer is dat deze garage niet de opbouw van de camper meeneemt waardoor je voor een vochtmeting en check gasslangen weer naar een volgende garage moet.
Beveelt niet aan
27 April 2026
Hylke
Lemmer
Een zeer transparante ervaring ivm advies camperbanden, uiteindelijk was ballanceren voorlopig voldoende, tot de volgende keer!!
27 April 2026
Erik
Beetsterzwaag
Uitstekende service en met Syb een geweldige man aan de balie.
Arjen
Grou
Vriendelijk personeel, en goede service.
Christiaan
Mildam
Prima service, uitstekende communicatie. Vriendelijk te woord gestaan en dan ook nog concurrerend!
Herman
Businesspark Friesland West 53 A