4 sterren: goede service, goed behandeld
Heeft een totaal van 135 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,9
Review overzicht
Jip
Bergen
Geweldige hulp, flexible en vriendelijk.
Geert
Tot op heden zeer tevreden!
3 October 2017
Sanna
25 July 2017
Julie
Alkmaar
Snelle service, prima geholpen! Bedankt!
25 July 2017
Heiloo
21 July 2017
Ingrid
Alkmaar
vlot van begrip en meedenkend heel prettig
21 July 2017
wil
badhoevedorp
Tankstation
Alkmaar
Had op korte termijn stickers nodig en Multic optreden Alkmaar heeft mij hier voortreffelijk in voorzien. Top!
André
Heiloo
Goed en snelle levering, mooie resultaten en vriendelijk personeel
Erica
Top service!!!!
26 June 2017
Irene
Beverwijk
Ik ben hier terecht gekomen voor een kunst project waar ik hulp voor nodig had. Ik had niet een betere bedrijf kunnen treffeen, waar alles in in werking gezet werd om de maximaal potentieel uit mijn ideën te halen, zodoende met fantastische resultaten. Enorm vriendelijk en meedenkende! Rolf, mijn dank is groot.
21 June 2017
Yaël
Schoorl
17 June 2017
Geoff
Alkmaar
Uitstekende deskundigheid,gecombineerd met enorme sociaal gevoel voor een geweldige resultaat. Hij had het dubbele mogen vragen.uiterst tevreden. TOP!
anoniem
Op zaterdag gesloten en (veel te dure) prijzen ex btw gecommuniceerd..
Beveelt niet aan
peter
bergen
Goedemiddag heer van Exter,
Bedankt voor uw beoordeling.
Helaas snap ik deze beoordeling niet helemaal.
We hebben u van te voren netjes een offerte gestuurd waarin de excl. BTW en het totaal incl. BTW staat.
De totaal prijs is inclusief de opmaak van de banner. (Controle aangeleverd bestand en het plaatsen ervan. Tevens het aangeven de locatie van de ringen)
Wij hebben de banner zo snel mogelijk geproduceerd dus begrijp ik niet dat u de snelheid zo slecht beoordeeld. Ik kan er helaas niets aan doen dat u een aantal weken weg bent. Dat wij zaterdag dicht zijn is u door mij zelf gemeld.
U vind dat u niet snel genoeg geholpen werd, terwijl ook andere klanten graag de volle aandacht willen.
Het was zeer onbeleefd om ongevraagd de productie ruimte in te lopen en uw spullen te willen pakken.
Met vriendelijke groet,
Rolf Crandel
Martijn
Alkmaar
Altijd top geweest en nu ook weer. Door het meedenken klopte het advies wat van tevoren was gegeven niet meer, maar het resultaat is weer super! En daar gaat het tenslotte om.
3 June 2017
Rob