Wij zijn zeer tevreden over het advies, de kwaliteit, de bezorging en de montage van onze aankopen bij Van Waay.
In alle opzichten meer dan tevreden
Op afroep leveren werkte in de praktijk niet. Meubels stonden niet klaar in het magazijn van Van Waay, maar zijn direct vanuit de fabriek naar de vervoerder geleverd. Na verschillende keren te hebben geïnformeerd wanneer de meubels geproduceerd zouden zijn, duurde het na veel aandringen uiteindelijk nog een week voordat de meubels bezorgd konden worden (in eerste instantie kon dit pas na twee weken). Bezorgers vriendelijk. Discussie over het niet behandelen van de meubelen met Protexx. In het vloerkleed zat een stuk hout tussen het kleed en de eraan vastgenaaide antislipmat, deze hebben we zelf verwijderd door de antislipmat op een aantal plaatsen in te snijden.
Geachte heer, mevrouw Ettema, Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat de aflevering van uw meubels niet naar wens is verlopen. Een persoonlijk telefoontje heeft u inmiddels ontvangen van de bezorgers van JP Haarlem, betreft de Protexx behandeling. Wij hopen dat u, ondanks deze ervaring, blij bent met uw ontvangen meubels en er vele jaren plezier van mag hebben! Met vriendelijke groet, Van Waay Interieurs, Els Mooijman
Geen opdringerige benadering maar op professionele afstand.
Veel aandacht voor de klant. Er wordt niet aangedrongen. Meenemen van stalen tapijt en behang naar huis mogelijk.
Zie boven
We zijn prettig geholpen bij het uitzoeken van nieuwe eetkamerstoelen. De stoelen zijn keurig volgens opgave op tijd geleverd door een vriendelijke, nette meneer.
zie hier boven
Monteur zeer deskundig en klantvriendelijk.
De persoonlijke aandacht voor onze wensen is bij Van Waay uitzonderlijk goed.
We waren beiden zeer tevreden over de behandeling van onze bestelling van onze 2 1/2 zits zwarte Leolux bank. Niets dan lof. Alleen het afleveren kwam later dan gepland en pas op donderdag 4 juli. Eerst op een eerder tijdstip op deze dag. Later werd dit veranderd tussen half 5 en half 7. Om kwart over 6 werd er gebeld dat ze in de file stonden en of ze nog moesten leveren. Daar we al de hele middag hadden zitten wachten, gingen we akkoord. Ze kwamen pas om 18.50 afleveren en dat ging keurig netjes. Nog 1 dingetje wat we minder vonden. We zouden 1 dag van tevoren een preciezer bericht krijgen wanneer er geleverd zou worden. Dat gebeurde ook. Maar bij het bericht stond dat je slechts 2 dagen van te voren de aflevering nog verzet kon worden. Deed je dit toch 1 dag van te voren of op de dag zelf dan moet je €45 boete betalen. Als je 1 dag van tevoren bericht krijgt, wordt dat natuurlijk erg moeilijk en wordt je meteen in de hoek geduwd om extra te betalen. Bij het te laat afleveren zou je dan verwachten dat je een bepaalde vergoeding zou krijgen? Maar dat kan/ mag blijkbaar dan niet? Wij hadden al de hele middag zitten wachten. Maar dat moeten we voor lief nemen. Verder is de bank netjes afgeleverd. Hij is zwart en van Wapiti leer. Precies hetzelfde als onze 2 zits zwarte Leoluxbank die we 30 jaar geleden reeds gekocht hebben. Toch is er een verschil. De nieuwe bank is dof van kleur, de oude bank glimt...ook vanaf het begin. Dat is toch een min puntje in ons streven om ons set weer compleet en netjes te krijgen. Verder zijn we dik tevreden over van Waay, maar dit moest me toch even van mijn hart.
goed advies; hartelijk; rekening houdend met onze voorkeuren. Maatwerk bij levering. Kortom: prima ervaring
Het kopen van mooie meubelen is een proces. Het kost tijd precies uit te vinden wat je wil bereiken met vorm, kleur en ruimte. Van Waaij en zijn medewerkers nemen de tijd voor je om die doelstellingen binnen handbereik te brengen. En wel zodanig dat de juiste keuzes worden gemaakt. Een offerte op maat is het resultaat van alle mogelijkheden en afwegingen.
Van Waay heeft ons geadviseerd met betrekking tot de herinrichting van de woonkamer. Met behulp van het tekenprogramma krijg je een goede indruk hoe het gaat worden. De uitvoering is compleet en volledig naar tevredenheid uitgevoerd. In de nazorg blijft Van Waay klaar staan.
goed professioneel bedrijf met geweldig mooie meubelen. Verder een goed team dat je met raad en daad bij staat. Levering ver voor planning geweldig
We worden altijd goed geholpen in de showroom: er wordt ruim de tijd voor je uitgetrokken Jammer dat je pas laat merkt dat betalen en leveren anders gaat als voorheen Bij afleveren was een onderdeel niet in orde. Monteur zou het meteen melden en zorgen dat het in orde zou komen. Omdat we niets hoorden, 5 dagen later contact opgenomen: er bleek niets over bekend te zijn.... dat geeft minder vertrouwen in aflevertraject/nazorg...
Aangetrokken door uw collectie, kochten we twee gelderlandbanken. Op een bordje in de zaak zagen we dat er sprake was van korting. Toen uw medewerker met de offerte kwam, moesten we hem zelf daarop attenderen . Hij gaf niet de indruk dat uit zichzelf te hebben gedaan. Omdat we de gordijnen in uw collectie prachtig vonden, kwamen we nog een keer terug. We gaven aan dat het om heel wat meters zou gaan (40 ramen). Maar uw verkoper was zeer terughoudend alsof het een gunst was , dat we bij u gordijnen zouden mogen kopen. Die hebben we dan dus ook elders besteld, waar ze wèl blijk gaven blij te zijn met klanten.
Ik ben zeer goed geholpen er werd met mij meegedacht, gekeken naar mijn smaak en inrichting wat daar bij past. Er werd geen druk op mij uitgeoefend om tot een beslissing te komen.
prima geholpen en goed geadviseerd
Wij kende Van Waay Interieurs niet. Wij hadden diverse meubelzaken in Rotterdam bezocht, maar Van Waay spande de kroon. Prachtige design collectie. Wij zijn geslaagd met een compleet interieur van o.a. de Sede, Rolf Benz en Spectral. De toevoeging van de raambekleding maakte ons interieur helemaal af. Marjon, ontzettend bedankt voor de deskundige hulp en adviezen!
Zeer klantvriendelijk familiebedrijf, een gedegen advies met ruimte voor eigen inbreng. Ruime keuze vwb meubelen en stoffering. Al jaren laten wij ons adviseren door Pieter Maliepaard, nog nooit een advies gekregen dat bij nader inzien toch niet onze smaak was.
Vriendelijke en deskundig. Mooie collectie
fijne ervaring om mijn huis in gerichter. Resultaat helemaal op maat.
Wij konden in alle rust rondkijken zonder dat we voortdurend werden aangesproken. Toen we bij de adviseur aan tafel zaten vroeg deze of we misschien een foto van ons interieur bij de hand hadden. Dat vonden wij een relevante vraag die ons nog niet eerder was gesteld. Alles overziend zeer kundig en vriendelijk geholpen.
Verbreepark 27
2731BR Benthuizen
Wandel door ruim 100 bijzondere interieurs, waarbij elke van de 6.000 vierkante meters in onze showroom design ademt. Met zorg gekozen uit de nieuwste designmeubelen en woonaccessoires van 50+ internationale topmerken en Dutch design brands zoals Leolux, Rolf Benz, Montis, Bert Plantagie en Design on Stock.