Heeft een totaal van 405 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Positief sentiment98%
Klanten prijzen consequent het vriendelijke personeel en het deskundige advies door het hele proces. Er wordt herhaaldelijk gewezen op de kwaliteit van de producten en op een professionele afhandeling van advies tot montage. De ervaring wordt over het algemeen als betrouwbaar en betrokken omschreven.
Sterke punten
Vriendelijk personeel
Deskundig advies
Kwaliteitsproducten
Gebaseerd op 11 reviews
Kwaliteit, transparantie en afspraak is afspraak
Wij hebben een nieuwe vloer in de keuken en hal en vloerbedekking op drie trappen en in het trappenhuis laten leggen. We zijn enorm tevreden met het eindresultaat. Van de adviezen in het pand van van Waay, het daadwerkelijk leggen van de vloeren, tot aan de facturering is alles vlekkeloos en conform afspraak verlopen.
2 October 2026
Robin
Uitstekende service
Goed advies, heldere afspraken. Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.
30 September 2026
Marieke
Klantgericht en dichtbij
Het advies was zeer deskundig en pragmatisch. Doordat van Waay vlakbij is, was het adviesgesprek bij ons thuis en mochten we de eetkamerstoelen en kleurstalen op locatie testen. Dit geeft veel vertrouwen in de gemaakte keuzes en het uiteindelijke resultaat is inderdaad prachtig! We komen graag weer terug voor onze volgende interieuruitdagingen.
30 September 2026
Juliane Eykelhoff
Pijnacker
Vakmensen
Prettige monteurs, klantvriendelijk, denken mee en gaan voor precisie.
29 September 2026
Janine
Delft
Vriendelijke geholpen,in de winkel
29 September 2026
Hg. Bruggemans
Rijswijk
Uitstekend en inspirerend bedrijf
Mooie winkel met veel mogelijkheden om de meubels te zien en uit te proberen, de selectie aan merken en modellen is groot. Bediening, communicatie en afhandeling zijn dik in orde.
24 September 2026
Rob
Den Haag
Fijne ervaring
De mannen hebben goed werk geleverd. Waren erg flexibel met het afleveren, uiteindelijk lukte het niet om de bank via de trap naar boven te krijgen, dus zijn we via het balkon van de buren gegaan. Dat vond ik erg fijn en de mannen hebben daar niet over geklaagd. Bank en lamp zijn netjes geïnstalleerd en ben er dan ook erg blij mee.
Enige minpuntje is dat mijn eettafel is beschadigd (licht) tijdens het monteren van de lamp. Ik denk dat dit met de trap/steiger is gebeurd toen deze over de tafel is geschoven. Weet niet of ik het nog kan fixen, maar vind het wel jammer. Was ook geen goedkope tafel en er zaten verder nog geen krassen oid op.
Maargoed, al met al een hele goede ervaring
22 September 2026
Toon
Rotterdam
prachtige winkel
met professionele en vertrouwd gevoel bij alle adviezen.
17 September 2026
Aad Vreugdenhil
De Lier
11 September 2026
Job
Waddinxveen
Mooie Leolux Pode bankjes.
De mooie Leolux Pode bankjes zitten uitstekend. Keurig geïnstalleerd door van Waay in mijn woonkamer.
19 July 2026
Rob van Roosmalen
Rijswijk zh
Top service.
Het begon al in de showroom, netjes geholpen.
Dan de levering, en de montage.
Allemaal goed, geen kwaad woord over te vertellen.
16 July 2026
Jan
Zoetermeer
Flexibel en denken oplossingsgericht mee.
Mooie uiteenlopende collectie in een ruime toonzaal waar je deskundig advies kunt krijgen of gewoon inspiratie kunt opdoen.
14 July 2026
John
Leidschendam
heel goed
erg goed en vriendelijk geholpen bij het uitkiezen van onze meubels.
alles keurig op tijd en netjes geleverd.
3 July 2026
bianca
rotterdam
Uitstekend geholpen in showroom. Aftersales laat te wensen over.
Ik ben uitstekend en vakkundig geholpen door uw verkoopmedewerkster. Met de bezorging liep het echter niet goed. De levering bleef twee weken uit, waarna ik zelf ben gaan bellen. De medewerker die ik sprak bevestigde dat bekend was dat de bezorging te laat was. In dat geval had ik graag een bericht ontvangen, zodat ik niet zelf had hoeven navragen.
Op mijn vraag wanneer de levering dan wél verwacht werd, kreeg ik te horen dat Artitec “altijd aan de late kant is” en dat de bezorgdienst het "te druk" had. Daarmee voelde het alsof het probleem bij mij werd neergelegd: afwachten en niet zeuren. Deze ervaring heeft ervoor gezorgd dat ik niet snel opnieuw voor Van Waaijen zal kiezen, omdat ik van een bedrijf in uw segment ook een bijpassende service verwacht.
Uiteindelijk is mijn bestelling ter waarde van €10.000 — mede door eigen toedoen in verband met vakantie — pas midden juni geleverd, terwijl week 19 de bedoeling was. Ik vind het jammer dat één medewerker zo’n afbreuk doet aan de reputatie van een gerenommeerd bedrijf als het uwe.
Beveelt niet aan
2 July 2026
Jolande Eliens
Zevenhuizen ZH
De heren Van Waay waren enthousiast, namen de tijd en gaven goede informatie.
17 June 2026
Bert
Leiderdorp
Perfect, staat geweldig
Wat ik heb uitgezocht met goed advies in de showroom is helemaal uitgekomen.
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit, uitstraling en de match tussen de verschillende meubels en meer.
16 June 2026
Ruud
Rijswijk
Mooi interieur
Meubels en salontafel en karpet zijn door Pieter zorgvuldig gecombineerd. Het geheel is luchtig genoeg voor onze kleine zithoek. Wat een verschil met de oude meubels, die teveel plaats innamen. Ook kleuren goed op elkaar afgesteld. Zo kunnen we er weer jaren tegen.
9 June 2026
Linda
Zoetermeer
Uitermate professioneel en heel plezierig
Goed meegedacht en geadviseerd. Goed uitgevoerd.
22 December 2025
D.
Waddinxveen
Top wij zijn zeer tevreden Van Waay klanten voelen zich koning is klant.
Aan alle medewerkers Van Waay Interieurs in Benthuizen bedankt voor jullie service, kwaliteit product, vriendelijkheid en professionaliteit.
Wij zijn ontzettend tevreden over de service van Anne Zwemer. Vanaf het eerste contact viel haar vriendelijkheid, deskundigheid en professionele houding meteen op. Ze adviseerde ons uitstekend bij de keuze van een inbouw linnenkast en dacht actief mee over de beste indeling en afwerking.
De kast is inmiddels geplaatst en het resultaat is werkelijk prachtig: strak, solide en precies zoals besproken. Het hele traject – van advies tot montage – verliep dankzij Anne soepel, duidelijk en met veel aandacht voor detail.
Kortom: een vakvrouw die kwaliteit levert en met oprechte betrokkenheid werkt. Een absolute aanrader.
Met vriendelijke groet Marilyn en Rob.
21 December 2025
Marilyn
Den Haag
Mooi bedrijf met breed assortiment en prima advies.
We zochten een bank, die wat hoger zit. Dat is de Gelderland 4800 geworden. Het eerste wat ons opviel: een mooie zaak met een groot assortiment. We werden prettig geholpen door Anne Zwemer, die kennis van zaken had en ons goed adviseerde zonder op te dringen.
De bank werd, eerder dan verwacht, bezorgd door een externe (?) vervoerder. Heel professioneel door twee vriendelijke jongemannen. En de bank.....daar zijn we heel blij mee!
21 August 2025
Theo
Wassenaar
We werden uitstekend geholpen zowel bij het zoeken naar de juiste stoel en de uiteindelijke bestelling. Verkoper nam uitgebreid de tijd ervoor.
15 August 2025
Babs
Zoetermeer
Zoals gewoonlijk werd ik goed geholpen bij mijn keus voor nieuwe meubels en tapijt.
15 August 2025
Annelies Kuitert
ZOETERMEER
Van Waay geeft je het “ik ben thuis” gevoel
Al jaren zeer prettig geholpen door Raymond. Hij kent ons huis en weet wat wel en niet past. Weer top gedaan en zijn zeer tevreden.
14 August 2025
Ger Venema
Hoogvliet
Zelfs na 22 jaar is het advies en de service uitstekend.
Normaal doe ik geen reviews, maar hier zit 22 jaar tussen.
Het advies en de service van toen en die van nu zijn hetzelfde: uistekend.
14 August 2025
Hans
Zoetermeer
Fijne zaak, enorme keus, behulpzaam personeel.
Wij zijn goed geholpen, er is veel keus, deskundig advies! Jammer was wel dat de gordijnen steeds niet leverbaar waren, maar dat komt niet door van Waaij! Ook opmeten en ophangen was top!
13 August 2025
Elly
Woerden
Review overzicht
Positief sentiment98%
Heeft een totaal van 405 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Over Van Waay Interieurs
Wandel door ruim 100 bijzondere interieurs, waarbij elke van de 6.000 vierkante meters in onze showroom design ademt. Met zorg gekozen uit de nieuwste designmeubelen en woonaccessoires van 50+ internationale topmerken en Dutch design brands zoals Leolux, Rolf Benz, Montis, Bert Plantagie en Design on Stock.