Laden reviews...
19 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent het vriendelijke personeel en het deskundige advies door het hele proces. Er wordt herhaaldelijk gewezen op de kwaliteit van de producten en op een professionele afhandeling van advies tot montage. De ervaring wordt over het algemeen als betrouwbaar en betrokken omschreven.
De mooie Leolux Pode bankjes zitten uitstekend. Keurig geïnstalleerd door van Waay in mijn woonkamer.
19 July 2026
Rob van Roosmalen
Rijswijk zh
Het begon al in de showroom, netjes geholpen. Dan de levering, en de montage. Allemaal goed, geen kwaad woord over te vertellen.
16 July 2026
Jan
Zoetermeer
Mooie uiteenlopende collectie in een ruime toonzaal waar je deskundig advies kunt krijgen of gewoon inspiratie kunt opdoen.
14 July 2026
John
Leidschendam
erg goed en vriendelijk geholpen bij het uitkiezen van onze meubels. alles keurig op tijd en netjes geleverd.
3 July 2026
bianca
rotterdam
Ik ben uitstekend en vakkundig geholpen door uw verkoopmedewerkster. Met de bezorging liep het echter niet goed. De levering bleef twee weken uit, waarna ik zelf ben gaan bellen. De medewerker die ik sprak bevestigde dat bekend was dat de bezorging te laat was. In dat geval had ik graag een bericht ontvangen, zodat ik niet zelf had hoeven navragen. Op mijn vraag wanneer de levering dan wél verwacht werd, kreeg ik te horen dat Artitec “altijd aan de late kant is” en dat de bezorgdienst het "te druk" had. Daarmee voelde het alsof het probleem bij mij werd neergelegd: afwachten en niet zeuren. Deze ervaring heeft ervoor gezorgd dat ik niet snel opnieuw voor Van Waaijen zal kiezen, omdat ik van een bedrijf in uw segment ook een bijpassende service verwacht. Uiteindelijk is mijn bestelling ter waarde van €10.000 — mede door eigen toedoen in verband met vakantie — pas midden juni geleverd, terwijl week 19 de bedoeling was. Ik vind het jammer dat één medewerker zo’n afbreuk doet aan de reputatie van een gerenommeerd bedrijf als het uwe.
Beveelt niet aan
2 July 2026
Jolande Eliens
Zevenhuizen ZH
De heren Van Waay waren enthousiast, namen de tijd en gaven goede informatie.
17 June 2026
Bert
Leiderdorp
Wat ik heb uitgezocht met goed advies in de showroom is helemaal uitgekomen. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit, uitstraling en de match tussen de verschillende meubels en meer.
16 June 2026
Ruud
Rijswijk
Meubels en salontafel en karpet zijn door Pieter zorgvuldig gecombineerd. Het geheel is luchtig genoeg voor onze kleine zithoek. Wat een verschil met de oude meubels, die teveel plaats innamen. Ook kleuren goed op elkaar afgesteld. Zo kunnen we er weer jaren tegen.
9 June 2026
Linda
Zoetermeer
Goed meegedacht en geadviseerd. Goed uitgevoerd.
22 December 2025
D.
Waddinxveen
Aan alle medewerkers Van Waay Interieurs in Benthuizen bedankt voor jullie service, kwaliteit product, vriendelijkheid en professionaliteit. Wij zijn ontzettend tevreden over de service van Anne Zwemer. Vanaf het eerste contact viel haar vriendelijkheid, deskundigheid en professionele houding meteen op. Ze adviseerde ons uitstekend bij de keuze van een inbouw linnenkast en dacht actief mee over de beste indeling en afwerking. De kast is inmiddels geplaatst en het resultaat is werkelijk prachtig: strak, solide en precies zoals besproken. Het hele traject – van advies tot montage – verliep dankzij Anne soepel, duidelijk en met veel aandacht voor detail. Kortom: een vakvrouw die kwaliteit levert en met oprechte betrokkenheid werkt. Een absolute aanrader. Met vriendelijke groet Marilyn en Rob.
21 December 2025
Marilyn
Den Haag
We zochten een bank, die wat hoger zit. Dat is de Gelderland 4800 geworden. Het eerste wat ons opviel: een mooie zaak met een groot assortiment. We werden prettig geholpen door Anne Zwemer, die kennis van zaken had en ons goed adviseerde zonder op te dringen. De bank werd, eerder dan verwacht, bezorgd door een externe (?) vervoerder. Heel professioneel door twee vriendelijke jongemannen. En de bank.....daar zijn we heel blij mee!
21 August 2025
Theo
Wassenaar
We werden uitstekend geholpen zowel bij het zoeken naar de juiste stoel en de uiteindelijke bestelling. Verkoper nam uitgebreid de tijd ervoor.
15 August 2025
Babs
Zoetermeer
Zoals gewoonlijk werd ik goed geholpen bij mijn keus voor nieuwe meubels en tapijt.
15 August 2025
Annelies Kuitert
ZOETERMEER
Al jaren zeer prettig geholpen door Raymond. Hij kent ons huis en weet wat wel en niet past. Weer top gedaan en zijn zeer tevreden.
14 August 2025
Ger Venema
Hoogvliet
Normaal doe ik geen reviews, maar hier zit 22 jaar tussen. Het advies en de service van toen en die van nu zijn hetzelfde: uistekend.
14 August 2025
Hans
Zoetermeer
Wij zijn goed geholpen, er is veel keus, deskundig advies! Jammer was wel dat de gordijnen steeds niet leverbaar waren, maar dat komt niet door van Waaij! Ook opmeten en ophangen was top!
Elly
Woerden
Prettige ervaring met service gericht personeel
Nelly
Vriendelijk en bekwaam.
Doris
Hazerswoude
Top geweldig vriendelijk
Sylvia
Rijswijk buiten
Goed advies in de winkel en prima aflevering
Frans
Zoetermeer
Van Waay heeft deskundige adviseurs die moeite doen voor de klant om tot een passend interieur te komen waar de klant blij van wordt. Daarnaast verdienen de medewerkers die alles bezorgen en installeren ook een compliment. Altijd alles keurig in orde!
CS
Zoetermeer
Snelle levering en stipt op tijd
Karel
Sassenheim
Megan heeft veel moeite gedaan om met grote stalen de keuze te maken
Joseph
Gouda
De adviseuse begreep meteen wat we zochten. We hebben samen een prachtige woonkamer ontworpen. Ze heeft ons daarbij uitgedaagd in de gekozen kleurenpalet met respect voor onze smaak.
23 March 2025
R
Zutphen
Op tijd en netjes geleverd
29 January 2025
Rob
Zoetermeer
Wandel door ruim 100 bijzondere interieurs, waarbij elke van de 6.000 vierkante meters in onze showroom design ademt. Met zorg gekozen uit de nieuwste designmeubelen en woonaccessoires van 50+ internationale topmerken en Dutch design brands zoals Leolux, Rolf Benz, Montis, Bert Plantagie en Design on Stock.
Verbreepark 27
2731BR Benthuizen