5

tegenvallend

Mijn ervaring is een beetje dubbel. Wij hebben daar een heel goed advies gekregen wat betreft de aankoop van diverse behangsoorten. Dat een bepaald behang heel duur was daar hebben we op dat moment bewust voor gekozen. Na het binnen komen van het behang deze de volgende dag direct aangebracht op de muren. het dure behang was dusdanig goed dat we een rol overhadden ( 169 euro ) . Ik heb gebeld en kreeg te horen dat deze tegen een vergoeding wel terug zou kunnen . Te denken viel aan eventuele verzendkosten. Dit leek mij heel redelijk. Bij een nadere afspraak werd hierop terug gekomen en werd ik min of meer uitgemaakt voor leugenaar en dat de bovenstaande bewering nooit gedaan is. Om een lang verhaal kort te maken uiteindelijk de bewering dat de leverancier ARTI de helft tw 85 euro zou terug betalen. Bij inleveren van de rol rekende decoretje ook nog 15 euro verzendkosten dus uiteindelijk kreeg ik 70 euro terug. Zeer bedroevende service met als uiteindelijk resultaat dat ik daar geen gordijnen en vloerbedekking meer heb gekocht. Jammer dat het zo gelopen is en ik kom zeker niet meer bij decorette Elburg !!

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Geachte heer Holmes, Het is altijd vervelend als we een klant niet geheel tevreden kunnen stellen. Het is helemaal vervelend als de informatie die u geeft niet geheel de juiste is. U heeft bij ons behang gekocht en zelf de maten opgemeten. Tijdens de verkoop hebben wij duidelijk aangegeven dat het behang niet meer terug kan! Wij hebben zelfs nog gezegd dat u misschien eerst beter één rol kan bestellen (aangezien het duur behang is) en als u tekort had een rol bij kon bestellen uit het zelfde verfbad. Dit vond u niet nodig! Bij ophalen heeft tevens in een schrijven gestaan dat dergelijk behang niet terug kan. Uiteindelijk blijkt u zich toch verrekend heeft en een rol van € 169,00 over had. Uw vrouw heeft ons gecontacteerd op een naar onze mening zeer negatieve wijze waardoor ons styliste met tranen in haar ogen het aan hoorde! Wij aangegeven dat wij onze best gaan doen. Uiteindelijk heeft de leverancier Arte aangegeven dat een en ander tegen 50% retour kan en daarbij nog verzendkosten bij zouden komen. Inmiddels heeft u de rol terug gegeven met de mededeling dat u ons bedankte voor de medewerking. Het is dan jammer dat u een dergelijk bericht plaatst!

10

Onze vloer is heel mooi en strak gelegd! Top

Zeer goed, toen er toch een probleem was werd het zeer goed opgenomen en behandeld ben dus zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal tevreden

Op zoek naar Luxaflex voor onze vide van ruim 7 meter hoog, kwamen we, nadat diverse andere bedrijven de opdracht niet aandurfden, terecht bij Decorette. Rob gaf aan dat dit voor hem geen probleem was. Na montage bleek er een beschadiging te zijn aan het product. Er is toen gelijk een nieuwe besteld en na een paar weken was het probleem opgelost. We zijn erg blij met het product en 100 % tevreden over de oplevering en service!

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel erg tevreden

Op een prettige manier geholpen in de winkel. Goede uitleg. Compliment voor de adviezen. Ook het ophangen van de gordijnen is op deskundige manier gedaan. Tevens duidelijk aangegeven waarom e.e.a. moest gebeuren. Hier kan je wat mee!

 • Aanbevelen? Ja
9

Betrouwbare zaak met kundige mensem.

Mooie zaak met een geintegreerd concept met andere zaken onder 1 dak. Eenvoudig afspraken te maken om demo's naar huis te nemen en daar te kijken of het past.

 • Aanbevelen? Ja
10

perfect: professionaliteit, goede service en klantvriendelijk

zie boven

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima aankoop

Goed geholpen

 • Aanbevelen? Ja
1

Er wordt gedacht in onmogelijkheden i.p.v. mogelijkheden

Ik had een brandplek in de pvc vloer in de schuur en we wilden de slechte stroken laten vervangen. Er kwam iemand langs om een offerte te maken, en zei dat het geen probleem zou zijn. Later werd er iemand gestuurd om de stroken te vervangen. Deze kwam niet opdagen op de afgesproken dag en tijd. Er moest weer een nieuwe afspraak gemaakt worden. Toen de man wel kwam opdagen heeft hij niks gerepareerd en was binnen 5 minuten weer vertrokken en omdat hij nauwelijks Nederlands sprak kon ik niet achter de reden komen. Ik heb toen de winkel gebeld voor uitleg. Die vertelden mij dat het click pvc was en dat de halve vloer eruit zou moeten om de stroken te kunnen vervangen. Ik heb toen vermeld dat het naar mijn mening niet nodig was om de halve vloer eruit te halen omdat het pvc laminaat dun en buigbaar was waardoor je de stroken er tussen kon buigen. Dit was volgens de winkel niet waar en zou dus niet kunnen. Vervolgens heb ik het zelf geprobeerd en waren de stroken binnen 20 minuten vervangen, en ik heb niet de vaardigheid van iemand die de hele dag met vloeren aan het werk is. Het was dus een klusje van niks wat door Decorette gezien werd als een onmogelijkheid. Ik kan me erg storen aan bedrijven die zich niet aan afspraken houden en die alleen problemen zien i.p.v. oplossingen. Decorette vraagt om deze beoordeling, maar ik denk niet dat ik dit verhaal ergens terug ga vinden tussen de beoordelingen. Het zal waarschijnlijk heel moeilijk/onmogelijk zijn om mijn ervaring te plaatsen.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste heer Ruijter, Allereerst uw reactie dat we deze beoordeling niet plaatsen. Wij nodigen ALLE klanten uit om een beoordeling te geven en alle beoordelingen worden gepubliceerd. Ook uw beoordeling en zoals u kunt zien zijn er weinig mindere beoordelingen. Bij het geven van een rapportcijfers moeten echter wel alle feiten goed op rij gezet worden. Het klopt dat wij u bezocht hebben en dat u ons aan gaf dat het pvc er los in lag. (zogenaamd lose lay) Het klopt dat de monteur de eerste keer vanwege een vergissing niet gekomen is echter direct is een nieuwe afspraak gemaakt, (hier had u geen enkel probleem mee) Bij deze afspraak is geconstateerd dat het een zgn klik pvc is welke niet zomaar middenin los gehaald kan worden. Uw opmerking dat u de monteur (welke 100% het Nederlandsschap bezit) niet kon verstaan kunnen wij niet herkennen en die opmerking laten wij voor uw verantwoording. Wij hebben naar aanleiding van dit bezoek telefonisch met elkaar gesproken en wij hebben u medegedeeld dat wij een en ander wel kunnen vervangen maar dat moet dan vanuit een kant gedaan worden en dat daardoor eerst kasten verwijderd moeten worden. Wij hebben u ook verteld dat wij klik pvc niet zomaar in het midden van een vloer los gaan trekken want dat kunnen er beschadigingen ontstaan. Dit is hetzelfde als we een en ander terug moeten plaatsen . U zou hierop terug komen echter hebben wij nimmer iets van u vernomen! Dat u zelf het risico genomen heeft is aan u. Jammer dat u zo reageert maar eveneens veel plezier met uw pvc vloer en mogelijk tot ziens Decorette Elburg, Rob Taconis

2

Laatste keer

Producten zien er goed uit. Alleen communicatie laat te wensen over. En afspraken nakomen, als dit niet lukt hier over bellen. In ieder geval heeft men er alles aan gedaan dat ik hier niet meer terug kom. En een beetje respect voor de medewerkers zou ook op zijn plek zijn.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste heer Riphagen, Het is nooit prettig om een negatieve reactie te krijgen maar gelukkig zijn andere klanten uiterst tevreden over ons. U heeft bij ons een rolluik en een inzet hor besteld. Wij hadden aan gegeven dat het rolluik tussen de 4 en 6 weken minimale levertijd zat. De inzethor had een kortere levertijd. U heeft inderdaad zelf moeten bellen of de hor inmiddels binnen was. Na uw telefoontje is de hor snel geplaatst en was u tevreden! In de 7e week is een en ander binnen gekomen en wij hebben in overleg met u de volgende week een datum vastgesteld tot plaatsing. Doordat wij midden in de bouwvakantie zaten was een en ander moeilijk te plannen en hebben een en ander een dag moeten uitstellen. Toen de monteur bij de afspraak 6 minuten ! te laat was liet u ons weten dit afspraak niet meer door kon gaan. Onze monteurs stonden nota bene voor uw deur. Wij hebben in goed overleg een nieuwe afspraak gemaakt de dag daarop en hebben een en ander gemonteerd volgens afspraak. De eigenaar van onze bedrijf was bij deze montage aanwezig en een en ander is keurig verlopen en wij hebben het rolluik aan uw opgeleverd zonder enige opmerking van u. Het is daarom een beetje teleurstellend dat u nu zo reageert maar het is uw goed recht. In ieder geval heeft u een goed product voor een scherpe prijs.

10

Zeer tevreden.

Wij zijn heel prettig geholpen. Er werd goed mee gedacht . Onze dochter heeft hele mooie gordijnen en ze zijn goed op gehangen. Wij zijn zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
6

Personeel is vriendelijk

De levering van het product was goed evenals de installatie. Echter was na 2 dagen een houder van een touwtje kapot. Het duurde een tijdje voor de houder er was, wat waarschijnlijk met de feestdagen te maken had.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste familie, Het is altijd jammer als we een onvoldoende behalen inzake de nazorg. Echter nog vervelender als dit nazorg is waarbij zaken bij de leverancier besteld moesten worden. Wij hebben op uw verzoek de Duette van Luxaflex sneller geleverd dan gebruikelijk is. Twee dagen na de plaatsing liet u ons weten de het einddopje van de smartcord kapot was. U kon alles gewoon gebruiken en aangezien dat dopje bij ons niet op voorraad was hebben wij deze bij Luxaflex besteld. Inmiddels is het gemonteerd. Inzake de negatieve beoordeling op de garantie begrijpen wij uw beoordeling niet aangezien u normaal 5 jaar garantie heeft. In ieder geval wensen wij u heel veel plezier met u Duette Rob Taconis

10

Snelle levering als dat nodig is

Prettige ervaring en snelle levering

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima service en adequaat personeel

Alles is hiermee al gezegd.

 • Aanbevelen? Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed geholpen vloer prima gelegd

 • Aanbevelen? Ja
 • Totaal oordeel
 • Assortiment
 • Kwaliteit
 • Personeel
 • Advies
 • Vakmanschap
 • Service
 • Betrouwbaarheid
 • Ervaring met: Vloeren
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

positieve en prettige ervaring

 • Aanbevelen? Ja
 • Totaal oordeel
 • Assortiment
 • Kwaliteit
 • Personeel
 • Advies
 • Vakmanschap
 • Service
 • Betrouwbaarheid
 • Ervaring met: Vloeren
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

keurig geholpen

 • Aanbevelen? Ja
 • Totaal oordeel
 • Assortiment N.v.t.
 • Kwaliteit
 • Personeel
 • Advies
 • Vakmanschap
 • Service
 • Betrouwbaarheid
 • Ervaring met: Woonaccessoires
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fantastische service van zeer vakbekwame medewerkers.

 • Aanbevelen? Ja
 • Totaal oordeel
 • Assortiment
 • Kwaliteit
 • Personeel
 • Advies
 • Vakmanschap
 • Service
 • Betrouwbaarheid
 • Ervaring met: Binnenzonwering
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima gedaan hoor 😁

 • Aanbevelen? Ja
 • Totaal oordeel
 • Assortiment
 • Kwaliteit
 • Personeel
 • Advies
 • Vakmanschap
 • Service
 • Betrouwbaarheid
 • Ervaring met: Gordijnen
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mooie gordijnen uitgezocht. Goede service en keurig opgehangen met nieuwe gordijnrails

 • Aanbevelen? Ja
 • Totaal oordeel
 • Assortiment
 • Kwaliteit
 • Personeel
 • Advies
 • Vakmanschap
 • Service
 • Betrouwbaarheid
 • Ervaring met: Gordijnen
7

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De ervaring met het personeel in de winkel, alsmede met de stoffeerder was uitstekend. Het contact met de winkel beheerder i.v.m. de rekening was een stuk minder en heeft ons doen besluiten geen zaken meer te doen met Decorette Elburg.

 • Aanbevelen? Nee
 • Totaal oordeel
 • Assortiment
 • Kwaliteit
 • Personeel
 • Advies
 • Vakmanschap
 • Service
 • Betrouwbaarheid
 • Ervaring met: Vloeren

Reactie van het bedrijf

Beste klant, Bedankt voor uw reactie en beoordeling. Jammer dat u er zo over denkt. Naar onze mening hebben wij goed werk geleverd. Het enige minpuntje was het feit dat wij een misverstand hadden over twee pakjes pvc waarvan u vond dat dit tot de order behoorde en graag wilde behouden. Na één email een en weer was dit opgelost. U heeft uw twee pakjes pvc gekregen en wat hier blij mee. De "beheerder van de winkel" heeft deze persoonlijk bij u gebracht en het verbaast ons dat u nu een negatieve reactie op dat gebied geeft.

10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

goed geholpen alleen bankstel was eral en kleed lag al by u heb hier zelf achter aan gebeldben heel erg bly met het kleed

 • Aanbevelen? Ja
 • Totaal oordeel
 • Assortiment
 • Kwaliteit
 • Personeel
 • Advies
 • Vakmanschap N.v.t.
 • Service N.v.t.
 • Betrouwbaarheid N.v.t.
 • Ervaring met: Woonaccessoires
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

 • Aanbevelen? Ja
 • Totaal oordeel
 • Assortiment N.v.t.
 • Kwaliteit
 • Personeel
 • Advies
 • Vakmanschap
 • Service
 • Betrouwbaarheid
 • Ervaring met: Binnenzonwering
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

 • Aanbevelen? Ja
 • Totaal oordeel
 • Assortiment
 • Kwaliteit
 • Personeel
 • Advies
 • Vakmanschap
 • Service
 • Betrouwbaarheid
 • Ervaring met: Behang|Gordijnen|Verf
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Motor vervangen Afstelling lijkt nog niet goed scherm gaat nog niet geheel naar beginstand

 • Aanbevelen? Ja
 • Totaal oordeel
 • Assortiment N.v.t.
 • Kwaliteit N.v.t.
 • Personeel
 • Advies
 • Vakmanschap
 • Service
 • Betrouwbaarheid
 • Ervaring met: Buitenzonwering
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

zeer goed geholpen!

 • Aanbevelen? Ja
 • Totaal oordeel
 • Assortiment
 • Kwaliteit
 • Personeel
 • Advies
 • Vakmanschap N.v.t.
 • Service
 • Betrouwbaarheid
 • Ervaring met: Woonaccessoires

Over Decorette Elburg

Onze winkel vind u op de eerste etage van Weber Woonwereld. Hier vind u alles op het gebied van gordijnen, vloeren, verf, behang, binnen- en buiten zonwering, maar ook kachels. Steeds smaakvol gepresenteerd met het doel u op ideeën te brengen.

Over Decorette

Creëer jouw eigen thuis! ‘Een mooie vloer, warm kleed en geweldige gordijnen; daar word je toch blij van? Creëer je eigen thuis met een actueel behang en een prachtige krijtverf op de muur. Met kussens in alle denkbare kleuren en patronen haal je ieder seizoen of trend in huis. Op jouw manier, in je eigen stijl. In je eigen tempo. Advies aan huis We helpen je heel graag bij het maken van een plan voor dit interieur waar je je goed voelt. Het leuke werk doen we samen; wat past er bij jouw woonwensen en stijl? Wat inspireert je? Het minder leuke werk doen we heel graag voor je. Thuis opmeten, monteren, confectioneren, ophangen, leggen. We doen dat met heel veel plezier en precisie, want het

Klantenvertellen Reviews

• Alle klanten mogen beoordelen
• Beoordelingen moeten voldoen aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren controles uit om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: lees meer
• Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina