Aandachtig met kunde geholpen.
Zeer duidelijke en professionele adviezen. Heeft ons veel duidelijk gegeven.
27 September 2024
Nicky
Laden reviews...
16 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 176 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Klanten melden consequent proactieve ondersteuning en heldere uitleg bij complexe zaken. De bereikbaarheid en snelle reacties worden herhaaldelijk bevestigd. De service wordt gekenmerkt door professionele en attente communicatie, wat vertrouwen geeft bij beslissingen. De ervaring is over het algemeen positief en er is aandacht voor de klant.
Zeer duidelijke en professionele adviezen. Heeft ons veel duidelijk gegeven.
27 September 2024
Nicky
Drachten
Dhr cor jan bal is geweldig. Staat voor je klaar echt een aanrader.
21 September 2024
Joop kloosterman
Ijmuiden
Goede uitleg om verantwoorde beslissing te kunnen nemen
13 September 2024
Anne
Siegerswoude
CorJan heeft een uitstekende service geleverd! Hij was deskundig, professioneel en altijd bereid om mijn vragen te beantwoorden. Zijn advies was helder en op maat, waardoor ik met vertrouwen mijn hypotheek heb afgesloten. Zijn communicatiestijl was vriendelijk en hij hield me goed op de hoogte van elk stap in het proces. Ik beveel CorJan van harte aan voor iedereen die een betrouwbare hypotheekadviseur zoekt!
9 September 2024
meneer AJ
Drachten
Voor de tweede keer weer uitstekend geholpen. Er wordt goed meegedacht.
10 May 2024
Karin
Hengelo
Een zeer goede gesprek gehad en goede tips
26 April 2024
Koen
Drachten
Goed geholpen en goed uitgelegd.
29 March 2024
Richard
Gorredijk
Uitgebreide informatieve en duidelijke informatie in een goeie sfeer
20 March 2024
Mevr Dansen
Ureterp
Uhm ja eerst zien en daarna kan ik pas echt beoordelen
N.v.t.
1 March 2024
Guido Tolman
Gorredijk
Enorm fijne samenwerking. Wanneer ik iets niet begreep, werd er een mogelijkheid gezocht om een fysieke afspraak te maken. Er wordt snel gereageerd.
1 March 2024
Inge
Assen
Tot op heden alles altijd keurig geregeld ga zo door.
27 February 2024
Peter
Swifterbant
Komt te laat , niet de gevraagde informatie
16 February 2024
meneer
Boornbergum
Ik was inderdaad iets te laat, ik heb u telefonisch gesproken vanuit de auto om dat van te voren te melden. Na mijn excuses zijn we alsnog direct in gesprek gegaan.
Ik wilde u graag helpen maar ik had hiervoor wel aanvullende gegevens van u nodig, die ik na ons gesprek direct bij u heb opgevraagd. Deze wilde u niet met me delen. Jammer want dan had ik u verder inzicht kunnen geven en kunnen helpen met uw wens om eerder te stoppen met werken.
Ik heb op al mijn vragen antwoord gekregen. De mogelijkheden zijn uitgezocht en duidelijk verwoord.
13 February 2024
van Etten
Gersloit
Veel duidelijkheid gegeven
7 February 2024
meneer de haan
Harkema
Wij zijn goed geholpen door Corjan Bal wij weten nu als starter waar we zo’n beetje aan toe zijn. bedankt.
21 January 2024
F Andringa
12 December 2023
Harry
Drachten
Door de deskundigheid kreeg ik een goed gevoel voor het verkrijgen van een hypotheek op een nieuwbouwhuis
8 December 2023
meneerPeter
BIDDINGHUIZEN
Volgens mij kan ik het niet beter duiden dan "Gewoon heel goed"
5 December 2023
Drewes Sijtsma
Tjalleberd
De adviseur belde 14 minuten voor de afspraak dat hij nog moest scheren en nog naar kantoor moest, dus afspraak kon niet doorgaan. Ik heb wel vrij genomen op mijn werk en heb dat dus voor niks gedaan. Geeneens excuses voor dat hij er niet was. Mijn advies voor wie een goede adviseur zoekt: Ga hier vooral niet heen, zoek een echte adviseur die WEL aan zijn klanten denkt.
27 October 2023
René
Drachten
Beste meneer, vervelend om te horen dat u ons contact zo heeft ervaren. Ik heb het volledig anders ervaren. U wilde op zeer korte termijn (binnen 1 dag) een afspraak en direct na ons gesprek een bod op een woning doen. Daarom heb ik direct uitzoekwerk gedaan voor u en u veel info toegestuurd, nog vóór de afspraak. Zodat we tijdens het gesprek de toegestuurde info met mijn vergoedingen en een marktscan van de aan te kopen woning zouden kunnen doornemen. Hierdoor zou u een goed bod kunnen doen, dat helemaal was afgestemd op uw hypotheek.
Ik heb u in een aantal e-mails en voicemails gevraagd om alvast wat zaken aan mij toe te sturen, zodat we het bod op de woning ook direct konden regelen. U heeft nergens op gereageerd behalve 1 mail waarin u aangaf dat het u allemaal te snel ging. Mijn conclusie was dan ook dat u de afspraak niet meer wilde laten doorgaan. Ik heb u daarom een aantal keer via de mail gevraagd of de afspraak nog wel door moest gaan. Ik heb daarna een aantal keer die avond nog gecheckt of u mijn mails had beantwoord, of u de gevraagde info al aan me had doorgegeven of dat u de afspraak definitief had geannuleerd.
Uiteindelijk kreeg ik van u een kwartiertje voor de afspraak alsnog een mail dat u nu ging vertrekken naar mijn kantoor. Ik heb u direct gebeld en aangegeven dat ik niet op kantoor was. Maar dat ik daar wel later zou kunnen zijn of dat we op een ander moment van de dag zouden kunnen inplannen. U heeft de verbinding abrupt verbroken, "het hoefde allemaal niet meer" en ik heb niks meer van u vernomen. Helaas, want ik had u graag geholpen!
Het gesprek is zeer goed bevalen , veel informatie gekregen en duidelijke uitleg. Waardoor ik weet waar ik nu sta en hoe ik verder kan !
24 August 2023
Deskundig en prettig
23 June 2023
mevrouw Sandra
Drachten
Het hypotheken oriëntatiegesprek was precies wat we verwachten en nodig hadden. Corjan gaf netjes en duidelijk wat Van Bruggen Adviesgroep voor ons kan betekenen en op welke moment daar een prijskaartje aan komt te hangen (is als starter fijn om te weten). Daarnaast kon door ons uitgebreid voorwerk snel en concreet over de hypotheek gesproken worden en hebben we een helder advies obv van onze wensen en mogelijkheden.
13 June 2023
meneer Rik
Drachten
Tijdens ons adviesgesprek kregen we duidelijkheid op onze vragen en hebben we een goed beeld gekregen van alle zaken om een huis te willen kopen.
31 March 2023
C