Heeft een totaal van 581 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Positief sentiment96%
De beoordelingen benadrukken consequent de hoge productkwaliteit en betrouwbare levering. Het bestelproces is eenvoudig en het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Duidelijke communicatie en snelle oplossing van problemen komen vaak naar voren. Over het algemeen wordt de winkelervaring als prettig en betrouwbaar ervaren.
Sterke punten
Goede productkwaliteit
Snelle levering en duidelijke communicatie
Vriendelijk en behulpzaam personeel
Gebaseerd op 18 reviews
Snelle communicatie en service, inpakken kan beter, kwaliteit product stabiel en zwaar
Bij de one stop office shop heb ik een elektrisch hoog-laag onderstel besteld.
Order process; Initieel maar 1 pakket ontvangen. Gebeld en bleek de bestelling in twee delen te zijn verzonden, hiervan was ik niet op de hoogte. Het tweede deel kwam een paar dagen later. Daarbij was het pakket niet goed ingepakt en daardoor een poot beschadigd.
Retour process; Dit gemeld en ze hebben dezelfde dag nog een nieuwe opgestuurd. De beschadigde kon ik terugsturen, helaas niet via een DHL pakket muur(te groot pakket) moest via aan service
punt.
Kwaliteit product; Ik heb hem nog maar een aantal keer gebruikt maar het onderstel voel stabiel en zwaar aan. Ook was het in elkaar zetten goed te doen. De uitleg kon wel iets beter, er was een kabelgoot waar ik niet helemaal uit kwam hoe deze zou moeten passen, hierbij heb ik zomaar wat gedaan en het lijkt wel goed te zijn.
14 April 2025
I.
Nijmegen
Geweldige service
Zeer prettig contact per mail. Uiterst behulpzaam, ook toen ik een defect constateerde bij de geleverde kasten (scharnieren kasten leken los te zitten). Dit bleek uiteindelijk normaal te zijn volgens de fabrikant, maar vanuit de leverancier werd alsnog korting aangeboden op de geleverde kasten uit coulance. Al met al prima service
24 March 2025
Wil van der Zwet
Cadier en Keer
Snelle communicatie en levering
Er werd snel gereageerd op onze mails. Een product had een veel langere levertijd, maar het was gelukkig mogelijk om het andere product al wel geleverd te krijgen. Top service!
19 March 2025
Brecht
Maarssen
Toppie
Gewoon heel soepel, pakketje kwam aan binnen twee dagen ondanks dat het zo zwaar is.
3 March 2025
Lucas
Den Haag
Top service, top product!
Na een kort contact over leveringstijden is het product snel geleverd. Ik zou dit zeker aanbevelen!
16 February 2025
Tom
Almere
prima service
Overzichtelijke website, goede telefonische bereikbaarheid bij vragen. Bureauonderstel werd netjes geleverd en ik ben blij met de montage. Helemaal ontzorgt! Top dus.
14 February 2025
anoniem
Goed geholpen
Erg tevrede over de geleverde service en meubels
6 February 2025
Jantine
Boxtel
Hele goede ervaring
Onze bestelling is snel verwerkt en we zijn goed geïnformeerd over de gehele procedure.
27 January 2025
Berger Scholengemeenschap
Bergen (NH)
Fijn contact, snelle levering
Telefonisch goed geholpen, vriendelijk personeel. Na akkoord met een betaallinkje de order bevestigd. Binnen 2 dagen was de bestelling compleet binnen.
8 January 2025
Rens
Breda
Super klantenservice en goede kwaliteit bureau
Ik ben zeer tevreden over zowel de aankoop van mijn hoekbureau en de klantenservice, zowel voor als na de aankoop.
Er werd steeds snel gereageerd als ik nog vragen had over de afmetingen en de montage. Zeker een aanrader!
23 December 2024
Annie
HEERLEN
Veel keuze snel geschakeld
Tevreden over de geleverde service
4 December 2024
Rob
Gemert
slecht
Ongeveer 10 dagen geleden bestelling gedaan en betaald en zal snel bezorgd worden.
Ben particuliere klant en kon achteraf betalen. Na een paar dagen kreeg ik te horen dat ik toch eerst moest betalen en dan pas zal de bestelling in opdracht genomen worden.Gelijk dan maar betaald, en na 10 dagen of meer zelfs een mail van dhl( dus nog niet eens van one stop) dat het pakket nog niet eens verwerkt is dus het zal nog veel langer duren.
Mooie website ziet er professioneel uit maar wat een slechte service...ze zijn gewoon een doorgeefluik....bah zelden zo iets meegemaakt.
Beveelt niet aan
18 November 2024
ray
Den Haag
Reactie van one-stop-office-shop.nl
Goedemorgen Ray,
Allereerst vinden wij het erg jammer dat u ons op deze manier heeft ervaren.
Ik heb uw bestelling gevonden in ons systeem. Onze betaalmethode "op rekening" is bedoeld voor vaste klanten zoals ook gecommuniceerd wordt tijdens het afrekenen. Om die reden hebben wij de dag na uw bestelling een orderbevestiging met betaallink verstuurd. Wij hebben ook even naar de levertijd gekeken, het is gebleken dat onze leverancier heeft met deze bestelling helaas een langere levertijd gehad dan normaal waardoor ook wij de levertijd helaas niet gehaald hebben.
Op het moment van aanmelden van de zending bij DHL ontvangt u inderdaad een mailtje (van DHL) dat uw zending is aangemeld, wanneer u direct op de meegestuurde link klikt ziet u inderdaad dat deze nog niet verwerkt is. De zending zelf is gisteren door DHL opgehaald en wordt (afhankelijk van DHL) vandaag of morgen afgeleverd.
Onze excuses voor de vertraging en de frustratie welke u heeft ervaren.
Team One Stop Office Shop.
Prima aanbod
Veel keuze mogelijkheden op een duidelijke site. Snelle levering.
18 November 2024
Erik
Uithoorn
Elektrisch onder voor grote tafel
Binnen 1 dag binnen en van fantastische kwaliteit voor een meer dan prima prijs. Goed instructie etc. dus zo in elkaar gezet. Mooi en werkt perfect.
26 October 2024
Robert Ellenbroek
Berkel-Enschot
15 October 2024
Hugo Klarenbeek
Leeuwarden
Reactie van one-stop-office-shop.nl
Beste Hugo,
Wat jammer dat u zo’n slechte ervaring heeft gehad met OfficeEasy. Echter heeft u de review geplaatst bij One Stop Office Shop BV in plaats van OfficeEasy. Dit kan natuurlijk gebeuren en het is ook geen enkel probleem, maar zou ik u vriendelijk mogen verzoeken om de review te annuleren?
Buiten de review bent u natuurlijk wel bij het goede adres voor goede service! Mochten we u in de toekomst van dienst kunnen zijn, dan kunt u natuurlijk altijd mailen of bellen! 😁
Alvast dank!
Met vriendelijke groet, Team One Stop Office Shop
17-10-2024:
Beste Hugo,
Hartelijk dank voor het aanpassen van de review naar een mooie 5 sterren.
Met vriendelijke groet, Team One Stop Office Shop
Prima product en goede communicatie!
Product netjes geleverd. Voldoet aan de omschrijving.
Netjes gebeld of het product iets later geleverd kon worden ivm vakantie van de leverancier. Dikke pluim!
29 August 2024
Edwin Seppenwoolde
Rijssen
Super tevreden
Showroommodel kleed gekocht die er nog uit zag als nieuw voor een aantrekkelijke prijs. Keurig bezorgd en goede service van uit het kantoor.
28 August 2024
Lizet
Aalden
Altijd tevreden
Even bellen, eb het wordt snel op kantoor geleverd
21 August 2024
Nancy
Top service en producten
Fijne website om een bureau te bestellen! Ik heb een zit-sta bureau besteld. Communicatie verliep goed en de bestelling was snel binnen. Het bureau zat al grotendeels in elkaar dus binnen 10 minuten was het gefixt. Super mooi bureau, erg tevreden mee.
21 August 2024
Malissa
Eindhoven
Prima service en kwalitatieve producten!
Wij zijn zeer tevreden met het bureau!
20 August 2024
Miggy
Evergem
heb echter nog geen rekening ontvangen zoals vorige keer
[email protected]
16 August 2024
jan Wit de
Sint-Oedenrode
Fijne partner
Laagdrempelig, gewoon bellen en bestellen, niks callcenter of alleen online gewoon lekker persoonlijk contact.
14 August 2024
Kelly Oosterom
VEGHEL
Snelle Levering
Wij hebben kantoor tafels besteld en die waren binnen twee dagen geleverd, whatssapp Klanten service reactie heel snel en de tafels zijn mooi (Ietjes kleiner dan wij hadden verwacht) maar doen hun werk en is eenvoudig te monteren!
- een kleine tip of aanraden, om met zo een grote bestelling en zware dozen wel de klant te helpen om deze naar boven te brengen, want ze zijn alleen geleverd bij de voor deur en waren 14 dozen om zelf te tillen zonder hulp middel met wielen.
Collega's zeer tevreden met onze nieuwe tafels!
8 August 2024
RP
Amsterdam
Snelle levering!
Woensdag besteld, vrijdag geleverd.
Goed en degelijk verpakt.
Prima!!!
7 August 2024
Dick
Nieuwegein
Vriendelijk, behulpzaam en meedenkend
Al jaren een hele goede ervaring met het bedrijf, ze zijn consequent in het nakomen van afspraken, op tijd leveren van bestellingen, flexibel en vriendelijk
3 August 2024
Fysiomaatwerk Veghel
Review overzicht
Positief sentiment96%
Heeft een totaal van 581 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Over one-stop-office-shop.nl
Alles voor een werkplek waar je écht lekker werkt
One Stop Office Shop B.V. helpt bedrijven om hun werkomgeving slimmer, prettiger en makkelijker te organiseren. Van een doos pennen tot de complete inrichting van een nieuw kantoor. En van koffie en facilitaire producten tot printers, ICT en audiovisuele oplossingen.
Kort gezegd: één partij voor vrijwel alles rondom de werkplek.
Onze roots gaan terug tot 1988, toen Van Lith Supplies begon als kantoorspecialist. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een full service organisatie met verschillende specialismen onder één dak. Vanuit onze vestiging in Veghel werken we dagelijks voor bedrijven, scholen, instellingen en overheden in heel Nederland.
Meer dan alleen producten leveren
Een goede werkplek ontstaat niet door simpelweg een bureau, stoel en printer neer te zetten. Daarom kijken we liever naar het totaalplaatje.
Met Van Lith Projectinrichting helpen we bij kantoorontwerp, ergonomie, akoestiek, verlichting, vloeren, wanden, maatwerk en natuurlijk het complete meubilair. Van één werkplek tot een volledige turn key kantoorinrichting.
Via Van Lith Supplies leveren we alles wat dagelijks verbruikt wordt. Denk aan kantoorartikelen, facilitaire producten, hygiëne, kantinebenodigdheden, koffie en machines. Gewoon goed geregeld en snel geleverd.
En met Van Lith Printers & ICT zorgen we dat de techniek blijft werken. Van printers en documentoplossingen tot ICT, audiovisuele middelen, onderhoud en service.
Lekker korte lijnen
Wat al die onderdelen met elkaar verbindt? Onze manier van werken. Geen onnodig gedoe of vijf verschillende leveranciers die naar elkaar wijzen. Je hebt bij ons korte lijnen, mensen die weten waar ze het over hebben en een team dat graag een stap extra zet als dat nodig is.
We denken mee, regelen het en lossen het op.
Daarom noemen we ons One Stop Office Shop. Niet omdat het lekker klinkt, maar omdat we die belofte iedere dag proberen waar te maken.