Al via diverse werkgevers bestellingen geplaatst bij Dijkgraaf-Rijsdorp. Al naar volle tevredenheid. Dus nu als kleine zelfstandige kom ik daar automatisch weer terecht. Er wordt altijd met de klant meegedacht en in de buurt van Apeldoorn wordt niet moeilijk gedaan over bezorgen, dat gebeurt gewoon kosteloos (wel op een vaste dag).
Goed snelle levering en goede service en komt afspraken na. Dus gewoon goed!!
prima product en snelle levering
Gewoon iets gekocht dat zij hebben geleverd volgens afspraak. Niets bijzonders dus, gewoon zoals je verwacht.
Snelle levering en goede communicatie over je bestelling!
Makkelijke en overzichtelijke site. Simpel uit te zoeken en te bestellen. Goede terugkoppeling omtrent de bestelling. Levertijd van twee dagen is heel acceptabel.
Top! Kwam snel binnen. Niet beschadigd. Zat alleen op elk stuk foamboard een stikker (code) die ik er niet afkreeg waardoor ik dat stuk van elke plaat niet kan gebruiken.
Snel besteld en geleverd. Vraag telefonisch snel beantwoord en bestelling hierop aangepast. Heel netjes.
Perfect! Snel en niet duur. Prima contact.
Fijn dat de bestelling wel is achtergelaten bij de deur terwijl ik niet aanwezig was.
Goed, snel en duidelijk
Bijzonder vriendelijk en behulpzaam, goede telefonische informatie.
TOP!
Zeer nette winkel met een enorm uitgebreid assortiment. Het enige minpunt voor mij is wel dat er de afgelopen 2 weken zeer weinig personeel aanwezig is in de winkel. Ben er zelf 2x geweest in die weken en elke keer liep er maar een jongeman rond. Overigens heeft hij mij keurig netjes geholpen en duidelijk iemand met vakkennis. Alleen voor z`n grote winkel is dat wel erg weinig personeel. Verder een hele fijne winkel.
ik vond het wel vreemd en vervelend om via mijn bestelling 5,95 euro verzendkosten af te moeten rekenen, zeker nadat bleek dat de bestelling in een envelop paste gewoon in de brievenbus was gedaan, dus ook niet als pakketje verzonden. In dat geval is 2,95 euro verzendkosten kostendekkend en is het een verborgen verdienmodel om deze 'extra kosten' in rekening te brengen bij mij als klant.
Snel geleverd, goed verpakt. Niets op aan te merken ;-)
Perfect!
De post it houder was niet nieuw. Er zouden 100 post it blaadjes bij zitten. Beschamend genoeg(het was een cadeau) bleek bij het uitpakken dat 99 van de 100 post it''s al gebruikt/verdwenen waren. Er zat 1 post it velletje in de houder die ook lichte gebruikerssporen had. Erg beschamend om dit cadeau te doen dus nee zeker niet tevreden.
Helaas is er bij de levering van deze post-it houder door ons een fout gemaakt. Wij betreuren deze fout en hebben de klant daarvoor onze excuses aangeboden. In het gesprek met de klant hebben wij ook een oplossing voorgesteld en deze is gelukkig tot tevredenheid van de klant geaccepteerd. Wij vinden het heel vervelend dat dit is gebeurd en doen er alles aan om dit in de toekomst te voorkomen. Verkoopteam Dijkgraaf-Rijsdorp
Prins Willem-Alexanderlaan 1423
7312 GB Apeldoorn
Wij verzorgen al ruim 50 jaar alles wat jouw bedrijf nodig heeft om plezierig en efficiënt te kunnen werken, op kantoor of thuis. Met ons brede assortiment en onze gespecialiseerde dienstverlening is geen vraag ons te gek. Wij staan voor ouderwets goede service en zetten net een stapje extra. Dit resulteert in veel tevreden klanten en een hoge klantbeoordeling. Ons team bestaat uit ruim 20 vaste medewerkers, die zich ieder hebben gespecialiseerd in hun eigen discipline. De broers Henk en Niel Dijkgraaf vormen samen de directie en leiden het bedrijf met bezieling en passie. Snel kunnen schakelen, persoonlijk contact en het brede aanbod aan producten en diensten is waar Dijkgraaf voor staat.