Goede en vriendelijke telefonische informatie, snelle levertijd en goede service!
Kan werkelijk geen enkel punt niet geven! Snel, correct, netjes, goede prijs....KLASSE
Een zeer klantvriendelijke organisatie. De prijzen zijn iets hoger dan online, maar dat is vanzelfsprekend logisch. We kunnen rekening houden met de levertijd in de omgeving, dus dat is ook prima. Kortom, een dikke 10!
Nooit geen problemen gehad qua levering oid.. zelfs mocht ik iets terugsturen omdat ik het verkeerde had besteld, top!
prettig en correct!
In bepaalde dingen is het aanbod redelijk beperkt, denk aan rekenmachines etc. Vaak bij bestellingen komen dingen niet in 1 keer, maar soms in 3 keer. 1 zending de volgende dag, de andere een paar dagen later etc. Hierdoor is het toch beter om naar staples te gaan als er wat nodig is... Toen we stoelen kochten, zouden ze langs komen om te helpen instellen, is nooit gebeurd. Ook zouden ze nog eens langs komen om te kijken naar al kantoor materiaal en ze zijn nooit geweest. inmiddels hebben wij bij andere offertes aangevraagd.
Zij komen meerdere afspraken niet na en denken niet mee om tot een oplossing te komen. Maar deze review zal vast offline worden gehaald.
Beste heer/ mevrouw uit Apeldoorn, Naar aanleiding van uw negatieve beoordeling van onze service, willen wij graag met u in contact komen. Wij zijn er om het onze klanten zo goed als het kan naar het zin te maken en uit uw reactie blijkt dat wij bij u de plank hebben mis geslagen. Dit vinden wij heel vervelend en daarom nodigen wij u graag uit, om onder het genot van een kop koffie, te evalueren waar wij in gebreke zijn gebleven. Wij blijven streven naar een zo goed mogelijke dienstverlening en zijn nooit te oud om te leren.
Snelle levering, prima prijs product.
Zoals boven aangegeven geef ik dit bedrijf een dikke voldoende . Prima !
alles was goed
Een goede ervaring. Eén opmerking: de bestelde producten kunnen wel wat professioneler verpakt worden. Het geeft geen uitstraling als daarvoor een doos gebruikt wordt waar kopieerpapier in heeft gezeten.
Al via diverse werkgevers bestellingen geplaatst bij Dijkgraaf-Rijsdorp. Al naar volle tevredenheid. Dus nu als kleine zelfstandige kom ik daar automatisch weer terecht. Er wordt altijd met de klant meegedacht en in de buurt van Apeldoorn wordt niet moeilijk gedaan over bezorgen, dat gebeurt gewoon kosteloos (wel op een vaste dag).
Goed snelle levering en goede service en komt afspraken na. Dus gewoon goed!!
prima product en snelle levering
Prins Willem-Alexanderlaan 1423
7312 GB Apeldoorn
Wij verzorgen al ruim 50 jaar alles wat jouw bedrijf nodig heeft om plezierig en efficiënt te kunnen werken, op kantoor of thuis. Met ons brede assortiment en onze gespecialiseerde dienstverlening is geen vraag ons te gek. Wij staan voor ouderwets goede service en zetten net een stapje extra. Dit resulteert in veel tevreden klanten en een hoge klantbeoordeling. Ons team bestaat uit ruim 20 vaste medewerkers, die zich ieder hebben gespecialiseerd in hun eigen discipline. De broers Henk en Niel Dijkgraaf vormen samen de directie en leiden het bedrijf met bezieling en passie. Snel kunnen schakelen, persoonlijk contact en het brede aanbod aan producten en diensten is waar Dijkgraaf voor staat.