Uitstekende en persoonlijke service

Via de website een aantal zaken besteld, omdat ik de spullen wilde ophalen en buiten de regio woon, kreeg ik nog een extra telefoontje "weet u zeker dat u wilt ophalen?" Omdat ik in de buurt moest zijn, was dat geen probleem. Ook ruilen ging soepel.

• Afspraken nakomen

Tevreden met mijn bestelling.

Ik heb vooraf een goede inventarisatie op het web gedaan om daarna bij jullie het eindproduct te kunnen bestellen.

Heel positief

Heel vriendelijke en voorkomende benadering. Men staat echt voor je klaar Kwaliteitsprodukten, die ook vlot geleverd worden. Deze zaak is zeker aan te velen.

Snelbesteld, snelle levering

Zeker bij het bestellen van een agenda is het zaak dat de verzendtijd niet al te lang duurt. Ben blij, dat ik nu dit adres heb. Zal er zeker in 2020 ook mijn agenda kopen voor 2021. Wel jammer, dat je zelf niet de kleur van de omslag kunt kiezen.

Prima bezorging

Werd goed op de hoogte gehouden van het verloop van de zending middels een soort Track en Trace systeem.

• Afspraken nakomen

Is door Dijkgraaf goed verwerkt behalve de aflevering door DHL is niet goed

Is gevraagd naar een afhaalpunt te leveren desondanks op mijn huisadres geleverd terwijl niemand thuis was

• Afspraken nakomen

Zou ik zeker nog bestellingen plaatsen

Heel nette, correcte levering

Late bezorgin

Ik heb bestelling op 26 september geplaatst en op 1 oktober ontvangen. Hier gaat om 5 werkdagen. Dit heb ik niet uit het buitenland besteld. Dus wat mij betreft is gewoon slecht georganiseerd. Ik heb wel e-mail ontvangen dat er vertraging zit maar vind dat er alsnog 6 dagen in totaal te lang is om een bestelling binnen NL te ontvangen.

• Afspraken nakomen

Snelle levering van een uitstekend product Klasse bedrijf

Vakkundigheid, vriendelijk en meedenkend

Altijd een plezier om kantoorartikelen te kopen bij Dijkgraaf-Rijsdorp. Telefonisch en / of in de winkel - maakt niet uit. Dank voor jullie geweldige service.

• Afspraken nakomen

Vandaag besteld, morgen in huis. SUPER !!

Vandaag besteld, morgen in huis. SUPER !!

Heel goed en snel.

Heel goed en snel en goedkoop!!!

• Kennis/Vakmanschap N.v.t.
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Snel en vakkundig

Snel en vakkundig

Snel en eerlijk

Mijn bestelling was niet meer te krijgen helaas, ik werd meteen telefonisch gecontacteerd en mocht kiezen tussen een andere kleur of mijn geld terug. 2 dagen erna stond het geld al op mijn rekening.

• Snelheid/levertijd N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.

Super service en snelle levering

Super service en snelle levering. Ga hier zeker nog een keer bestellen.

Goede ervaring.

Reactie gekregen op een kort berichtje bij opmerkingen. Helaas niet het product voorradig wat we graag wilden maar een goed vervangend product aangeboden gekregen. Prima.

• Afspraken nakomen

Prima product en snelle levering

mooi design, goede verpakking kan tegen een stootje, leuk brilletje, snelle en correcte levering

Snel en deskundig

Bij vragen krijg je direct deskundig antwoord of wordt voor je uitgezocht en krijg je binnen 24 uur antwoord.

perfecte service

snelle bezorging. het artikel was door mij verkeerd besteld en heb ik het retour gestuurd. Binnen 2 dagen stond het geld weer op mijn rekening.

Fijn bedrijf, snelle levering

Top service!

Voor het eerst wat besteld bij Dijkgraaf. Ga ik vaker doen. Snelle en correcte service. Ook over een vraag van het product middels de telefoon werd duidelijk beantwoord. Blij mee.

Uitstekende levering en service

De verleende service na mijn verkeerde bestelling was uitstekend. De nieuwe bestelling werd zeer vlot geleverd. Zeer tevreden.

Ok

Duurde langer dan vermeld Kleur stemt niet overeen met foto (armen vd bril hbb andere kleur, was niet zichtbaar op foto)

Hele goede ervaring. Snelle levering, netjes verpakt. Heel prettig

Goede ervaring, zoals hier boven beschreven

Snelle levering, goed verpakt

Snelle levering, product goed verpakt

Prins Willem-Alexanderlaan 1423

7312 GB Apeldoorn

Over Dijkgraaf B.V.

Wij verzorgen al ruim 50 jaar alles wat jouw bedrijf nodig heeft om plezierig en efficiënt te kunnen werken, op kantoor of thuis. Met ons brede assortiment en onze gespecialiseerde dienstverlening is geen vraag ons te gek. Wij staan voor ouderwets goede service en zetten net een stapje extra. Dit resulteert in veel tevreden klanten en een hoge klantbeoordeling. Ons team bestaat uit ruim 20 vaste medewerkers, die zich ieder hebben gespecialiseerd in hun eigen discipline. De broers Henk en Niel Dijkgraaf vormen samen de directie en leiden het bedrijf met bezieling en passie. Snel kunnen schakelen, persoonlijk contact en het brede aanbod aan producten en diensten is waar Dijkgraaf voor staat.