Klantvriendelijk en behulpzaam in de winkel en ook bezorging supersnel!
prima service en snelle levering
Service geweldig...Top...na levering van mijn producten bleek 1 kapot te zijn. Na een email, gelijk antwoordt terug en heb een nieuwe product gratis ontvangen...heel blij mee...Super.
Telefonisch makkelijk wat specificaties op gevraagd en vriendelijk te woord gestaan. Na de bestelling was er door de corona drukte een foutje bij de bezorgdienst ontstaan en is het pakketje teruggestuurd naar dijkgraaf. Wederom gebeld en goed geholpen. De bestelling werd dezelfde dag nog met spoed mijn kant op gestuurd. De producten zijn netjes aangekomen en voldeden aan de verwachtingen.
Bij Dijkgraaf kon ik als particulier verschillende theesoorten bestellen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van het verzendingsproces en de aankomst van het pakket bij de jarige. Goede producten en een blije klant.
Snelle en correcte aflevering van de bestelde artikelen
Op tijd en keurig verzorgd
n.v.t.
telefonisch contact opgenomen en goed geholpen. bestelling was naar wens.
Mijn bestelling is netjes verzorgt. Geen lange wachttijd ondanks de coronacrisis. Pakket netjes afgeleverd. Telefonisch contact gehad omdat mijn levering niet compleet was, dat is ook netjes afgehandeld. Ben nu volop foto's aan het inplakken. Super dank jullie wel.
Alles ok
Duidelijke website en alles werd snel en correct geleverd. Goede kwaliteit.
Gemakkelijke website en goede producten die snel geleverd worden
In alle opzichte prima.
Originele beoordeling
De bestelling heb ik niet compleet gekregen jammer. De plantjes waren prima en op tijd gekregen. Helaas de zak met potgrond is er nooit gekomen tot op heden. Het bedrag hiervan stelt niet zo veel voor maar het gaat om het idee.
Doen echt hun best, al is het artikel nog zo klein, ze gaan op zoek.
Nadat ik het product online besteld had, kreeg ik de bevestiging vd bestelling. Helemaal prima. Ik had aangegeven deze zelf op te halen bij uw filiaal. Het was helaas niet duidelijk dat deze op voorraad was, of dat er een levertijd op zat. Na een aantal dagen zelf gebeld, en het door mij bestelde product was al binnen. Dit was in het bestel proces niet duidelijk helaas. Ik ben tevreden met het product, maar dit is bedoeld als een verbeter puntje in de online communicatie.
Puik
De volgende dag de enveloppen in huis. Bezorgd in Apeldoorn. Hele fijne luchtkussen enveloppen, heel blij mee. Als de Corona-tijd voorbij is kom ik graag een keer fysiek shoppen.
dat het er goed verzorgt uit zag
Dijkgraaf maakt thuiswerken nog gezonder.
Nog nooit zo snel geleverd. En ik hoef niet met de dozen te sjouwen zelf. Was al vaste klant in de winkel.
Probleem oplossend en klantgericht denken
Ondanks de corona crisis was de levering er gewoon de volgende dag.
Vlotte service en snel in huis
Ik heb nog nooit zo snel mijn bestelling ontvangen.
Prins Willem-Alexanderlaan 1423
7312 GB Apeldoorn
Wij verzorgen al ruim 50 jaar alles wat jouw bedrijf nodig heeft om plezierig en efficiënt te kunnen werken, op kantoor of thuis. Met ons brede assortiment en onze gespecialiseerde dienstverlening is geen vraag ons te gek. Wij staan voor ouderwets goede service en zetten net een stapje extra. Dit resulteert in veel tevreden klanten en een hoge klantbeoordeling. Ons team bestaat uit ruim 20 vaste medewerkers, die zich ieder hebben gespecialiseerd in hun eigen discipline. De broers Henk en Niel Dijkgraaf vormen samen de directie en leiden het bedrijf met bezieling en passie. Snel kunnen schakelen, persoonlijk contact en het brede aanbod aan producten en diensten is waar Dijkgraaf voor staat.