Assortiment is erg compleet en orders worden snel accuraat uitgeleverd!!
prina
Goede service, snelle levering!
Goed bedrijf, doen wat ze zeggen.
Prettig bedrijf met top service.
Snelle levering, mapjes ook wat ik verwachtte. Prima!
Precies op tijd geleverd
De verwerking en levering is correct verlopen. Op de webpagina kun je geen onderscheid maken voor verzendtarieven. Een dunne agenda, die in een envelop past, wordt toch als pakket verstuurd. Daardoor zijn de verzendkosten hoger dan de prijs van de agenda.
Een agenda 2022 besteld, niet groter dan een ipad. Deze zat in een grote doos waar vijf pakken van 500 A4-tjes ook ikn hadden gepast. En deze zat dus vol met piepschuim blokjes/rolletjes. Niet echt milieubewust. Een envelop, al dan niet met bubbeltjesplastic, had volstaan.
geen gedoe op tijd bezorgd gewoon goed!!
Zeer te vreden. Snelle levering en veel goedkoper dan elders.
Bij Dijkgraaf terecht gekomen voor de aanschaf van een bureaustoel. Ik moest er even voor reizen, maar dan heb je ook wat. Vooraf fijn telefonisch contact en bij aankomst vriendelijk personeel in de winkel. Vervolgens een zitsessie bij Frank waarbij goed naar je wordt geluisterd en de informatie goed wordt toegelicht. Uiteindelijk een stoel gekozen, deze werd direct uit het magazijn gehaald en opnieuw ingesteld op mijn lichaam. Ik kon de stoel direct meenemen. Zeer tevreden over deze winkel en het personeel. Complimenten!
Snelle en nette verzending, goede producten. Niets op aan te merken.
Met mijn kantoor aan huis in Apeldoorn en mijn werkkantoor in Rotterdam is het superhandig om even iets te bestellen zoals papier of printinkt. Makkelijk te betalen via de creditcard van de werkgever en met een dag staat er een zeer vriendelijke chauffeur op de stoep!
Het is een mooi pakket hartstikke bedankt
Na lang zoeken niemand had het of moest de hoofdprijs betalen kom ik bij Dijkgraaf uit. Voor mij mag hij boven aan staan.
Ik had mijn bestelling ergens anders besteld, maar de beloofde levertijd van vijf dagen werden tien. Toen heb ik Dijkgraaf benaderd en toen had ik mijn bestelling binnen 3 dagen. Heel fijn. Kwaliteit is uitmuntend.
Groot assortiment, snelle verzending en artikelen goed verpakt.
Keurig op tijd geleverd
Mijn klacht over een product wordt snel en netjes afgehandeld.. Heel erg goed. Ik zal dit bedrijf zeker aanbevelen.
Keurige nette levering.
Goede prijs, prima product en snelle levering
Ik ben afgelopen zaterdag voor het eerst bij jullie geweest en wat een ongelofelijk leuke en spontane verkoper hebben jullie. deze 'jonge man' heeft mij zo leuk geholpen en ondertussen hielp hij ook nog een andere klant op deze zelfde leuke spontane manier. Grote complimenten voor deze verkoper dat zie je bijna niet meer. Als Dijkgraaf mag u trots zijn!
Ik wacht nog altijd op terugbetaling van factuur 6222521 d.d. 22-6-2021.
Prins Willem-Alexanderlaan 1423
7312 GB Apeldoorn
Wij verzorgen al ruim 50 jaar alles wat jouw bedrijf nodig heeft om plezierig en efficiënt te kunnen werken, op kantoor of thuis. Met ons brede assortiment en onze gespecialiseerde dienstverlening is geen vraag ons te gek. Wij staan voor ouderwets goede service en zetten net een stapje extra. Dit resulteert in veel tevreden klanten en een hoge klantbeoordeling. Ons team bestaat uit ruim 20 vaste medewerkers, die zich ieder hebben gespecialiseerd in hun eigen discipline. De broers Henk en Niel Dijkgraaf vormen samen de directie en leiden het bedrijf met bezieling en passie. Snel kunnen schakelen, persoonlijk contact en het brede aanbod aan producten en diensten is waar Dijkgraaf voor staat.