zie boven
Toch zo veel leuker, beter en betrouwbaarder dan CoolBlue en Bol bij elkaar.
Correct in service en kwaliteit
Zie boven
keurig en op tijd
Makkelijk bestellingen te plaatsen en de spullen liggen gereed bij ophalen incl. factuur.
Mooie winkel met enorm aanbod van klein tot groot. Ook steeds groter 'fun' aanbod. Top!
prima product, prima op tijd
Goede klantenservice, goede levering
Omdat het door mij bestelde artikel niet geleverd kon worden, maar het zelfde artikel met meer accessoires wel leverbaar was, werd mij telefonisch meegedeeld dat ik deze voor het zelfde bedrag kon krijgen. De volgende dag had ik de bestelling in huis. Echt een geweldige service en communicatie.
Het bestelde keurig in orde en keurig afgeleverd.
Ouderwetse service en vriendelijkheid zoals je dat bijna nergens meer kunt vinden. Heel fijn. Ik ga zeker nogmaals bestellen bij Dijkgraaf B. V.
Ik ben prima geholpen bij het afhalen van mijn bestelling. Afhalen i.v.m. Corona-maatregelen.
makkelijk bestellen en fijne manier van afleveren. van te voren wist ik wanneer. Heel duidelijk op de site.
Onze zoon was helaas alweer zijn etui met inhoud kwijtgeraakt op school. En natuurlijk was net de lockdown ingegaan. Maar de levering was zo snel, dat schoolwerk gewoon door kon gaan. Fantastische service!!
Spullen netjes verpakt..
Ruime keuze uit gewenste artikelen. Makkelijk te bestellen en een vlotte afwerking. Prima!
goede website
Product en bezorging waren goed, communicatie kan iets duidelijker
Vlug en correct antwoord op mijn vraag ontvangen. Alles vlotjes verlopen, zoals het hoort. Blij dat ik deze webshop toevallig vond, want voor zelfde artikel bij een andere webshop verkeerde info, slechte service. Dus heel tevreden met mijn aankoop op deze webshop hier.
nvt
Prins Willem-Alexanderlaan 1423
7312 GB Apeldoorn
Wij verzorgen al ruim 50 jaar alles wat jouw bedrijf nodig heeft om plezierig en efficiënt te kunnen werken, op kantoor of thuis. Met ons brede assortiment en onze gespecialiseerde dienstverlening is geen vraag ons te gek. Wij staan voor ouderwets goede service en zetten net een stapje extra. Dit resulteert in veel tevreden klanten en een hoge klantbeoordeling. Ons team bestaat uit ruim 20 vaste medewerkers, die zich ieder hebben gespecialiseerd in hun eigen discipline. De broers Henk en Niel Dijkgraaf vormen samen de directie en leiden het bedrijf met bezieling en passie. Snel kunnen schakelen, persoonlijk contact en het brede aanbod aan producten en diensten is waar Dijkgraaf voor staat.