4 sterren: goede service, goed behandeld
Vakkundig,komen afspraken na, kortom een heel goed schildersbedrijf, aanrader!
31 March 2019
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 78 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Vakkundig,komen afspraken na, kortom een heel goed schildersbedrijf, aanrader!
31 March 2019
Jacqueline
Born
11 March 2019
Erik
Maastrucht
Vakkundige schilders, prettig in de omgang. leveren mooi werk.
14 September 2018
Geleen
5 May 2018
Henri
Beek
Top en eerlijk,de beste ervaring in mijn leven,qua schiiders bedrijf.
17 December 2017
Paul
Brunssum
Perfect verlopen. Het advies voor de te gebruiken kleuren was helemaal top, we krijgen alleen maar positieve reacties.
17 December 2017
Yvonne
Roosteren
U heeft ons steeds op tijd geinformeerd als al een gemaakte afspraak niet door kon gaan. Heel vriendelijke schilders. Geniet nog steeds als ik naar het eindresultaat kijk.
18 September 2017
Iet
Obbicht
Bedrijf wekt vertouwen op door deskundigheid en correcte en goede afhandeling.
Fred
ROERMOND
alles keurig en netjes geschilder. De baas is zelf nog komen kijken of alles netjes gedaan was, er moeten nog een paar dingen bijgewerkt vond hij en die vinden binnenkort plaats
marion
schinnen
Offerte inclusief advies voor buitenschilderwerken, afspraken netjes nagekomen en prima schilderwerk.
Antoine
Kerkrade
Prettig personeel, zowel aan de telefoon, tijdens opnemen werk en uitvoering van het werk. Top, ik ben zeer tevreden.
10 July 2017
Leo
Echt
Fijn bedrif. Professioneel in advies en uitvoering met oog voor waarde monumentaal pand
10 July 2017
Henri
Beek
29 May 2017
Jos
Merkelbeek
prima werk afgeleverd met nette schilders
29 May 2017
Gewoon goed!
25 May 2017
Rick
Doenrade
Positief, netjes en zover ik kan beoordelen kwaliteit
Beveelt niet aan
25 May 2017
mathijs
stein
Prima manier van opdracht bekijken & afstemmen, offerte is duidelijk, prettige mensen om in huis te hebben. Netjes en prettig in de omgang, denken mee in plaats van alleen maar "het klusje te klaren". We zullen jullie bij vrienden en kennissen zeker aanraden.
16 March 2017
Carla
Bunde
Ben zeer tevreden over de gehele afhandeling, van offerte t/m oplevering. Ook zijn wij zeer tevreden over de vakman die het werk gedaan heeft. Was zeer vriendelijk, correct en vakkundig.
6 February 2017
Chris
Brunssum
werk af in geplande tijd,
A.J.F.
Roermond
Prettige werknemers, beleefd correct en vakkundig.
Betty
Grevenbicht
Prima. Behalve de kiezelgrijze muur. Daar zitten veel witte stukjes muur doorheen.
Ine
Heerlen
Het resultaat is echt heel goed, de termijn waarop geschilderd kon worden was wel wat lang en ben ik zelf op terug moeten komen (maken van afspraak), zeer vriendelijk en behulpzaam en 110% inzet om het de klant naar de zin te maken...chapeau
SAN
Herten