Zeer vakkundig en vriendelijk geholpen door medewerkers. Geduldige medewerkers vooral ook wat mij betreft met vinden van juiste lensen en bril!
omdat ik een sportbril met multifocale glazen wou hebben en een ruime keuze uit monturen, ben ik terecht gekomen bij van Gestel optiek. Ze hebben mij deskundig geholpen.
Ik ben goed geholpen bij het vinden van een nieuwe bril. Advisering van bijpassende glazen gericht op gebruik. De medewerker wist ook nog andere monturen te vinden die uiteindelijk beter aansloten op mijn wens.
Ontvangst, adviesering, het maken van afspraak, alles verliep prima. Behalve één punt: geen duidelijke informatie/regel wat betreft verzekering. Ik kocht bril voor mijn zoon en wilde voor de zekerheid verzekering afsluiten maar dat kon niet. Dat vind ik een hele grote minpunt in de service.
zie boven
Goed geholpen met een uitgebreide oogmeting en uitzoeken van een stoere zonnebril op sterkte. Afhalen en afpassen van de bril was top. Heel fijn geholpen.
Ik heb meerdere brillen van het merk Lindberg (Lindberg Air Titanium Rim Bo) bij de firma van Gestel gekocht. Beide keren ben ik vriendelijk, professioneel en respectvol ontvangen en geholpen. Een klein punt van kritiek is er toch wel. In vijf maanden tijd was het montuur van een zelfde tweede bril ruim 20% duurder geworden. Dat vind ik een enorme prijsverhoging, die in mijn optiek niet verklaarbaar is.
Beste Harold, Fijn om te lezen dat uw ervaring met onze winkel en uw Lindberg brillen naar tevredenheid is. Wat betreft uw opmerking over de enorme prijsverhoging hebben we tot onze spijt geconstateerd dat er een verwisseling is geweest met een andere montuuruitvoering welke duurder is. Wij gaan deze fout herstellen en het prijsverschil retourneren. Neemt niet weg dat ook Lindberg helaas recente prijsverhogingen op zijn collectie heeft doorgevoerd, maar de 20% is een fout geweest. Wij wensen u verder nog veel kijkplezier met uw nieuwe bril. Team van Gestel
Uitstekend geholpen, bovendien zeer snelle levering van de bril binnen een week.
Wij komen al jaren bij Van Gestel Optiek en worden altijd goed geholpen en zijn daarom tevreden klanten.
Prachtige collectie en goede service
Goed advies, goede spullen en aardige mensen!
Door Marco netjes, vriendelijk en uiterst vakkundig geholpen.
Ik ben zeer goed geholpen en geadviseerd door mensen die er verstand van hebben.eerst met een gewone bril en later met een zonnebril. Ik ben enorm blij met allebei de brillen. We komen al jaren bij Van Gestel.
Ongeveer 35 jaar geleden voor het eerst bij Van Gestel gekomen en door de jaren heen altijd vriendelijk en met grote professionaliteit geholpen. Er wordt altijd een goede kwaliteit geleverd.
Geweldig geholpen juiste informatie en super vriendelijk
Door ongelukje een gebroken bril. Geholpen met tijdelijke en permanente oplossing. Bovendien alles geregeld binnen een hele korte tijd Heel blij mee
Ik ben teleurgesteld met de bril, die ik vorig jaar gekozen heb. Nu ik door pech een nieuwe moest kiezen, ben ik tevreden met de service die ik kreeg. Als pleister op de wonde heb ik 20% korting gekregen op de aanschaf van de nieuwe bril. Daarom ben ik tevreden met de service die ik nu ontving.
De medewerkers helpen je graag met metingen en modellen uitzoeken (op afspraak natuurlijk). Ook zijn ze beleefd en aardig als je vragen hebt.
Goede aandacht en uitleg. Zorgvuldig.
Fijne medewerkers, goed geadviseerd en geholpen.
Prettig correct en klantvriendelijk geholpen
Na even weg geweest te zijn, blij weer klant te zijn.
Ik kom hier al 20 jaar. Fijne winkel en mooi aanbod.
Vertrouwd,snelle behandeling,goede kennis. M’n moeder was altijd klant en erg tevreden,dus voor mij vanzelf sprekend dat ik ook naar van Gestel zou gaan.