Erg vriendelijke, behulpzame en kundige medewerkers!
Prettig en kundig
52 jaar tot goede tevredenheid klant geweest bij dhr. Teeling en later bij Annemarie Teeling en ik denk dat het tijd word om nu een specialist in Sneek te gaan zoeken, word vervolgd.
deskundige medewerkers en vriendelijk en snel
Je wordt meteen op je gemak gesteld en dat is zeer prettig vooral wanneer je keuzes moet maken wat je ogen betreft
Wij kwamen voor een fietsbril. Een geschikte bril voor race fiets of montainbike. Bij Teeling Optiek is er een uitgebreide collectie van Oakley die heel geschikt is. Mijn man is blij met zijn Oakley Jawbreaker met ventilatie in aan de zijkanten van de glazen. Kundig geholpen met een lekkere kop koffie!
Na jaren ontkennen moest ik eraan geloven, het lezen ging echt niet meer. Blij dat ik uiteindelijk toch mijn ogen goed heb laten doormeten. De meting werd gedaan met de meest geavanceerde meetapparatuur en heldere uitleg met aandacht voor de klant. Uiteindelijk een op maat gesneden lens/ bril aangeschaft. Wat een verademing, had ik veel eerder moeten doen. Tweeling straalt aan alle kanten kennis en kunde uit, met een bijzonder prettige persoonlijke benadering. Een absolute aanrader.
Gisteren ben ik in de winkel geweest voor een nieuwe variolux bril. De ontvangst was aller vriendelijkste waarna een zeer kundige meting werd verricht. Stap voor stap werd ik meegenomen in het proces en ik kreeg een goede uitleg over de resultaten. Daarna werd de pupil-positie bepaald aan de hand van een zeer modern apparaat dat een zeer secure meting bepaalt waardoor de overloop van ver en dichtbij zien op de juiste plaats in de lens geplaatst wordt. Daarna werd ik heel goed begeleid in de keuze van een nieuw montuur naar aanleiding van mijn wensen. Het hele proces verliep in een uiterst vriendelijke en rustige sfeer waar ruim de tijd voor me werd genomen. Ik kan Teeling Optiek zeer aanbevelen!
Het was een beetje zoeken met mijn ogen, maar alles werd uit de kast gehaald ( door Danny) om tot de juiste specificaties te komen, ook al gaf dat hen zelf meer werk.
Kom al 28 jaar bij Teeling , zegt dus wel genoeg .
Ik had een probleem met een zonnebrilglas op sterkte en kwam voor vervanging. Zij constateerden dat dat probleem bij de leverancier thuishoorde en regelde gratis twee nieuwe glazen op sterkte. Niet alleen dat , ook hun oogkennis en vakmanschap onderscheidt hen van de zogenaamd goedkopere brillenketens.
Zowel het oordoppen aanmeten als bril aangelegenheden worden in deze zaak zeer serieus genomen. Dat is voor mij uiterste noodzaak ivm overgevoeligheid voor gehoor en een steeds wisselend zicht. Ik voel me hier gehoord en gezien en ja letterlijk en figuurlijk :) mvg Danielle Cornelissen
Bij een andere optiek lukte het maar niet om de juiste afstelling voor mijn multifocale lenzen te vinden. Maar bij Teeling Optiek was het al gauw gelukt. Met ook de perfecte vloeistof erbij. En ook nog eens vriendelijk en attent. Een absolute aanrader!
ophalen nieuwe brillenglazen, gezet in mijn 'oude' monturen ging erg goed. Aandacht voor bril, voor juiste pasvorm, check verzekering, oude glazen mee als reserve onderdeel. Allemaal in 1 vloeiende servicebeweging. Chapeau!
Van het opmeten, adviseren tot het uitzoeken van mijn beeldschermbril werd ik uitstekend geholpen. Het was mijn eerste keer bij Teeling Optiek, maar het wordt zeker niet mijn laatste keer.
Ik had geen bril meer en mijn lenzen waren niet meer de juiste sterkte en ik had een leesbril nodig. Een heel traject om alles weer op orde te krijgen waar ik geweldig bij geholpen ben. Ik ben zelfs weer enthousiast over brildragen geworden na 35 jaar lenzen.
Zo zou het overal moeten functioneren.
Altijd vakkundig, professioneel én gezellig. Waar vind je dat nog?
Wanneer ik mijn brillen heb uitgeprobeerd
Bedankt!
Het is absoluut de moeite waard om voor Teeling wat verder te moeten reizen. Het hele team is enorm betrokken en straalt een soort gezellige, maar professionele klantvriendelijkheid uit. Kortom, een aanrader.
Fijne zaak. Deskundige mensen die ook nog sympathiek zijn en je graag helpen.
Ik ben/wordt bij elk bezoek bijzonder vriendelijk en deskundig geholpen.
Niets is teveel. Goede voorlichting en deskundig personeel. Laagdrempelig en prettige ontspannen sfeer.
Ik wordt altijd bijzonder vriendelijk en professioneel geholpen bij Teeling. Met de service en de brillen ben ik heel blij en ik zal altijd hier terugkomen.