Al jaren worden wij op ern vakkundige wijze en ook zeer vriendelijke geholpen, we zijn ook zeer content.
The service was streamlined and with high standard. Communications were efficient and able to assist with different needs.
Snel, duidelijk en prettig geholpen, gevolgd door vakkundig advies.
Al jaren een tevreden klant met goede ervaringen.
Ik kom allang bij deze opticien en ben voortreffelijk begeleid bij de voorbereiding en nabehandeling van mijn staaroperatie.
Fijn geholpen en nu weer een goede en scherpe blik. Prettige ongedwongen oogmeting waar de tijd voor werd genomen. Het resultaat is nieuwe glazen en een nieuwe zonnebril op sterkte waardoor ik prima kan zien, ook bij het wisselen van de brillen.
Deskundig en vertrouwd gezicht
Bij deze brilshop kreeg ik eindelijk een bril waarmee ik met mijn rechteroog ook goed kan zien. En als we terugkwamen omdat de bril nét ff niet helemaal goed zat, werd dat snel en deskundig opgelost.
De optomeriste deed een heel goede meting. Vervolgens werd ik na de staar operatie uitmuntend geholpen bij de oogmeting voor nieuwe glazen voor een leesbril en een bril voor mijn PC scherm. Wat een vakmanschap!
Je wordt echt goed geholpen van begin tot einde.heel vriendelijke mensen.
Nog steeds mijn preferred opticien al woon ik in Den Haag
Zeer goed geholpen. Echt aanrader.
Heel goed
Fantastisch geholpen, geweldige service!
Super service! Prachtige brillen en fijne sfeer, je betaald misschien meer maar krijgt waar voor je geld.
Ik kwam hier voor het eerst als student (1990?). Ondanks mijn beperkte budget werd ik serieus genomen en zeer vriendelijk geholpen. Dat is sindsdien zo gebleven. Professioneel, vriendelijk, persoonlijk en servicegericht. Een echt familiebedrijf.
Een bril kopen in een relaxte sfeer is een fijne ervaring
Goed en adequaat behandeld met ter zake doende adviezen
Zeer klantgericht, flexibel meedenken in oplossingen
Ik heb eigenlijk alleen maar goede ervaringen met Kock Bril Shop B.V.; ik zal deze ook zeker aanbevelen.
Vriendelijke hulp bij het uitkiezen van een nieuwe bril
Mijn vaste adres voor bril en contactlenzen. Kock heeft echt kennis van zaken en levert top kwaliteit!
Prettige behandeling, meedenken, nazorg, service
Fijne winkel, professioneel personeel en deskundig en eerlijk advies.
Sinds dat wij 12 jaar geleden naar Nijmegen zijn verhuisd, hebben wij alleen maar zeer goede service van u gekregen en ontvangen
Augustijnenstraat 36
6511KG Nijmegen