Herhaald goede service , vaste klant
Afspraken kunnen op korte termijn worden gemaakt. Uitgebreide controles. Al vele jaren deskundige advies. Prettige en gezellige omgang.
Ik wordt altijd met aandacht geholpen en geadviseerd, niet haastig met met de tijd die daarvoor nodig is. De deskundigheid is groot en ik heb er groot vertrouwen in.
Prettig geholpen en precies naar mijn wens.
Een warm ontvangst bij binnenkomst en vriendelijke vakbekwame mensen met aandacht en humor.
Ik vind het opmeten met alle verschillende glaasjes, beter, slechter, dramatisch! Maar er werd tijd genomen en het resultaat is perfect! Bedankt daarvoor.
Ik kom hier al vanaf mijn kinderjaren. Destijds nog op de Daalseweg. Ben nu 72jr..
Goede service, kundig personeel met aandacht voor je vragen.
Ik ben al jaren klant en ze hebben mijn verwachtingen ver overtroffen. Voor zelfs de gecompliceerdste vraagstukken vinden ze een oplossing.
Vriendelijke behandeling door oersoneel, goede service en men werkt conform afspraken.
Zeer kundig en vriendelijk personeel.
Robert en zijn team weten waarover ze praten. Het begint met een goede voorlichting en communicatie gedurende het hele proces. Als laatste volgt een goede nazorg die de aankoop compleet maakt.
Ik wordt al jaren vriendelijk en goed geholpen, ik ben zeer tevreden.
Een erg prettige zaak, met veel kunde en kennis .
Deze mensen zijn vriendelijk, vlot, ter zake kundig en ook nog eens heel snel in afhandeling. Voortreffelijk!
Zie boven.
Prima advies, goede kwaliteit en service! Zeer tevreden na een persoonlijke benadering
Ik heb al meerdere brillen in deze winkel aangeschaft. Ik wordt altijd goed geholpen en er zijn genoeg mooie monturen om uit te kiezen.
Ik voelde me welkom en begrepen en serieus genomen. Ja de brillen zijn duurder dan de grotere ketens
Bij Kock Brilshop word je klantgericht, deskundig en professioneel geholpen. Gewoon 1 adviseur die het hele traject met je doorloopt van oogmeting tot het uitzoeken van een montuur en die op alle onderdelen ter zake kundig is. En dus niet, zoals bij de meeste (goedkopere) ketens, voor elk stapje in het proces iemand anders, waardoor je je net een doorschuifpakketje voelt. Ik ben al jaren dik tevreden!
Zie bovenstaande
Goed advies voor laserbehandeling.
Augustijnenstraat 36
6511KG Nijmegen