Altijd even vriendelijk en ze nemen echt de tijd voor je. En geven ook goed advies.
Voor het eerst bij Giesbers. Fijn en goed geholpen.
Fijne winkel, goed advies!
Uitstekende service
top
Klantvriendelijk personeel. Deskundig. Nemen ruim de tijd. Bestellingen accuraat. Goede sfeer. Luisterend oor. Contactgericht. Leuke brillen. Voor elk wat wils.
Zeer deskundig advies en vriendelijk personeel.
Bij het langsgaan zonder afspraak toch netjes geholpen na eerst een lekker bakkie koffie. Na een week met de bril rondgelopen te hebben toch niet helemaal tevreden over mijn zicht. Kan nu wel de kleine lettertjes lezen, maar op andere punten, achter de pc en in de auto, valt het tegen.
Ik ben heel goed geholpen, fijne personeel. Ze weten wat ze doen. Je wordt heel goed geadviseerd over bril.
Super service en zeer bekwaam personeel.
Prima service en advies
Uitstekend geholpen door vriendelijk personeel die alle tijd voor ons hadden. Geweldige ervaring.
Voor zowel mezelf als mijn vrouw een nieuwe bril gekocht. Zijn er allebei bijzonder tevreden over.
Prima service door ervaren, vriendelijke medewerker.
Leuke verkoooster die haar vak kent
Ik heb na een oogmeting een complete bril gekocht (€800,-). Ik kon niet aan het montuur wennen. Zonder aarzeling mocht ik een complete andere bril uitzoeken onder het motto: “ van een nieuwe bril moet je blij worden” Chapeau!
Vriendelijk personeel, veel aandacht voor de klant. Geen lange wachttijd om het product op te halen.
gewoon goed
Hele fijn in omgang
Zie hier boven.
Vakkundig advies en er wordt uitgebreid de tijd voor je genomen
Denken goed mee. Hebben veel kennis en daardoor wordt er alles uit de kast gehaald om problemen op te lossen. Nemen de tijd en luisteren goed.
De service die geboden wordt is optimaal en ook de kwaliteit en prijs verhouding mag er zijn.
Voldoende tijd, goed advies met een tevreden resultaat