Goed ontvangst, er wordt de tijd genomen, zeer professioneel en goede uitleg.
Fijn om samen te kijjen naar een oplossing voor een probleem met lenzen.
Kom al jaren bij Frank Jansen voor mijn bril. Wordt altijd goed geholpen (vakkundig, vriendelijk en geduldig). De montuurkeus in de winkel is misschien niet heel groot, maar daar wordt altijd een mouw aan gepast, waardoor ik steeds slaag. Fijn om een betrouwbare opticien op loopafstand te hebben.
Je voelt je echt een klant als je bij Frank binnen komt. Heeft een professionele uitstraling met veel vriendelijkheid. Eigenlijk iets wat heel gewoon hoort te zijn maar er niet altijd is. Nou bij Frank gelukkig wel daarom kom ik er graag.
Het ging even niet lekker met mijn ogen. Frank deed een uitgebreide oogmeting en maakte een geweldige nieuwe bril voor mij. Wat een vakman! Super service! Ben heel blij met mijn nieuwe bril en kom graag terug.
Niks is Frank teveel om je van het juiste advies te voorzien en je met een fijn gevoel de deur uit te laten gaan. Vakman pur sang, met uitstekend inlevingsvermogen in de klant.
goed geholpen. Prettige behandeling
Heel goed advies
Vriendelijk en vakkundig geholpen
Heeft mij altijd prima geholpen. Ben blij met deze opticien
Geweldige service, klantgerichte benadering en advisering.
Persoonlijk, professioneel, attent
Goede service, duidelijke toelichtingen, neemt ruim de tijd
Dik tevreden over Frank, altijd vriendelijk En uitstekende opticien Wij zijn erg blij met Frank. Ook fijn met parkeren.
Ik ben erg blij met Frank want hij is heel kundig, geeft goed advies en de service is van hoogstaand niveau.
Altijd goede en prettige service.
Mijn oude glazen waren bekrast. Zonder afspraak werden mijn ogen opgemeten en de glazen besteld.
Altijd goed advies en snelle service.
goede service, meedenkend, prima eerlijk advies en snelle levering, kom er al jaren
Pettelaarseweg 194
5216BW 's-hertogenbosch