Zie boven
Attent, vriendelijk en persoonlijk
prima service en advies.
Ik heb uitstekend advies gekregen en ben blij met het uiteindelijke resultaat.
erg kundig en vriendelijk mijn ogen uit gekeken.
hartelijke ontvangst , deskundig , enorme keuze , geen gehaast , goede communicatie
Ze hebben mij advies gegeven wat staaroperatie betreft. In de winkel hangt een leuke sfeer, en je wordt vlot geholpen.
Serieuze vakkundige en vriendelijke begeleiding i.v.m. de oogmeting en keuze van de bril.
Altijd vriendelijk geholpen bij alle vragen. Maakt niet uit welke persoon je spreekt.
Sinds mensenheugenis onze opticien. Vriendelijke mensen en de aftersales service is uitstekend.
Zeer plezierig. Mooie merken, goed advies gekregen.
Goed geholpen voor nieuwe inklik bril in oude Adidas sportbril en supersnel geleverd
Hele prettige en deskundige begeleiding tijdens de oogmeting en het adviseren van een passende bril. En ik hoefde niet lang te wachten tot de bril klaar was.
Zodra ik de bril opgezet had kon ik meteen de kleinste letters lezen. Geen gewenning! Ben heel blij met de uitstekende begeleiding die ik heb gekregen van de optometrist en bij het uitzoeken van een bril die bij mij past en het zorgvuldig opmeten van de glazen. Bedankt! Blij met jullie!
Er wordt ruim de tijd aan je besteed.
Al jaren klant. Geen negatieve ervaringen. Deskundig en vriendelijk personeel
Ik ben heel erg blij met de nieuwe glazen in mijn mooi gerepareerd en onderhouden oude montuur.
Er is ruim tijd genomen om op vriendelijke, maar vooral deskundige wijze, een juist advies te geven voor het dragen en de aanschaf van contactlenzen
Sympathieke en professionele mensen
Zeer goed geholpen fijn personeel
zie boven
Ik ben al vele jaren vaste klant en zal dat nog lang blijven. Erg kundig personeel, zoeken door tot ze de juiste oplossing hebben gevonden.
Heel positief! Ze helpen vriendelijk, denken met je mee! Al jarenlang goede service.
Professionele beoordeling van mijn gezichtsvermogen. Idem bij het uitzoeken van een nieuwe bril.