11:04 9 google.com/search?q 5 ,l 72% WT Ik heb onlangs een bril aangeschaft bij EYE CARE/ Briljant Boxmeer Ik had eerst een montuur gekozen maar was volgens de medewerker te groot Vervolgens kreeg ik een kleiner model, maal anaf het begin heb ik aangegeven dat deze te strak zat en veels te klein, bijna kindermaat.De medewerker bleef echter volhouden dat de bril goed paste, Later, na het ophalen van de bril, heb ik opnieuw aangegeven dat hij te strak zat.De bril is toen iets omgevormd en wijder gebogen, waardoor kan de bril niet meer goed sluiten. Maar het montuur blijft te klein. Hij laat afdrukken achter op mijn gezicht en veroorzaakt irritatie door de druk, volgens de medewerker niks aan de hand en dat is normaal. Wederom heb ik dit gemeld, maar mijn ervaring en comfortgevoel werden helaas niet serieus genomen.De bril ziet er mooi uit, maar qua comfort en service ben ik erg teleurgesteld.De totale kosten van beide brillen waren meer dan €1100, en dan verwacht je toch een betere pasvorm en klantgerichte service
Kwalitatief goede zaak!
Door goed samen te kijken goede keuzes maken voor de klant
Fijne service,goed advies
Ik kom hier reeds jaren. Wat niet goed mocht zijn maak ik bespreekbaar!
Oke
Bij eerste meting is wat fout gegaan. Glazen bevielen niet. Na hermeting nieuwe glazen in mijn bril gezet. Prima opgelost.
Niet tevreden over mijn opzetzonnebril,maar zonder problemen opgelost.
super goed.
Helemaal tevreden.zeer klantvriendelijk.
Goed personeel keurig geholpen
Fijn personeel, goede service
alles netjes geregeld
Goed geholpen
Ik ben eerst voor een oogmeting naar Brilliant optiek geweest waarnaar ik een nieuwe afspraak heb gemaakt om een nieuwe bril uit te zoeken. De medewerker kwam met andere monturen aan die ik zelf uit zou hebben gezocht maar die juist leuker stonden. Zonder de vriendelijke medewerker had ik nu niet zo'n leuke bril gehad. Bij het opmeten, uitzoeken en ophalen hadden de medewerkers alle tijd om me te helpen.
Fijn om online een afspraak te kunnen maken. De opmeting verliep prima met goede uitleg. Daarna een super mooie bril uitgekozen dankzij de hulp van ervaren medewerker. Niets dan lof.
Fijne service, vriendelijk personeel.
Wordt goed geholpen en ze luisteren echt. Vind het wel vreemd dat je voor controle apart moet betalen terwijl je vaste klant bent. Ik vind dat bij de service horen als je vaste klant bent en nieuwe lenzen nodig hebt.
We worden altijd netjes geholpen en goed geadviseerd
tijd genomen voor de oogmeting, goede begeleiding bij uitzoeken montuur
Wordt goede oogmeting gedaan en ruime keuze monturen