Zeer slecht en niet vakkundig.
11:04 9 google.com/search?q 5 ,l 72% WT Ik heb onlangs een bril aangeschaft bij EYE CARE/ Briljant Boxmeer Ik had eerst een montuur gekozen maar was volgens de medewerker te groot Vervolgens kreeg ik een kleiner model, maal anaf het begin heb ik aangegeven dat deze te strak zat en veels te klein, bijna kindermaat.De medewerker bleef echter volhouden dat de bril goed paste, Later, na het ophalen van de bril, heb ik opnieuw aangegeven dat hij te strak zat.De bril is toen iets omgevormd en wijder gebogen, waardoor kan de bril niet meer goed sluiten. Maar het montuur blijft te klein. Hij laat afdrukken achter op mijn gezicht en veroorzaakt irritatie door de druk, volgens de medewerker niks aan de hand en dat is normaal. Wederom heb ik dit gemeld, maar mijn ervaring en comfortgevoel werden helaas niet serieus genomen.De bril ziet er mooi uit, maar qua comfort en service ben ik erg teleurgesteld.De totale kosten van beide brillen waren meer dan €1100, en dan verwacht je toch een betere pasvorm en klantgerichte service
Beveelt niet aan
20 April 2025