Bij binnenkomst word je als klant direct gezien. Je voelt je meer dan welkom. Ze nemen echt de tijd voor je en denken met je mee. Voor een oogmeting of het uitzoeken van een nieuwe (zonne)bril.
Goed advies voor een nieuwe bril met meekleurende glazen.
Een mooie kleine zaak met een goede service en een uitgebreid onderzoek naar de ogen volop keuze en persoonlijke aandacht
Aardige en vakkundige mensen
de prettige en professionele manier waarop je geholpen wordt.
Wat een fijne eerste ervaring bij deze optiek! Ze namen alle tijd, luisterden goed naar mijn wensen en gaven professioneel advies. Ik voelde me meteen welkom. Absoluut een aanrader!
Heel vakkundig geholpen
Heel goed geholpen door Annemieke
Er is duidelijk vakkennis en inlevingsvermogen. Met passie worden brillen aangemeten en verkocht. De service reikt ver.
Fijne goede bril gevonden na een oogmeting
Bartje is top.
Zoals hierboven omschreven. Dat zegt genoeg, zo niet alles!!
Ik vind het een fijne zaak. Goed geholpen, mooie brillen. Ook de na service is altijd prima. Heel tevreden.
Heel goed geholpen. Goede service. En heel klant vriendelijk.
In hun vak mijn "lijfarts": Brandpunt zond mij door naar de oogarts bij geconstateerde verhoogde oogdruk en later wederom een verwijzing naar de zelfde arts in verband met ontdekte staar, waarvan inmiddels aan beide ogen geholpen met goed resultaat.
Na jaren was ik toe aan een nieuwe bril. Bij 't Brandpunt werd alle tijd genomen voor een oogmeting en het kiezen van een nieuw montuur.
Geen aanvullingen
In een fijne sfeer wordt je hier goed geholpen!
Brandpunt Optiek heeft vriendelijke en professionele medewerkers die ook nog eens heel goed kunnen inschatten wat je smaak is. Ze nemen alle tijd voor je en tussendoor word je voorzien van een heerlijk kopje koffie of thee.
Goed en vriendelijk hebben allertijd voor je
Vriendelijk, kundig
Na aankoop gaan ze tot het uiterste. Een tevreden klant is niet het doel, maar een blije klant. Ik kon niet wennen aan het montuur en had steeds klachten met ver zien. Hoewel de oogmeting dezelfde waardes had is er toch besloten om andere glazen in een nieuw uit te zoeken montuur te bestellen. Na ontvangen nieuw montuur met nieuwe glazen ging ik blij deur uit.
Wordt altijd goed en prettig geholpen door Annemiek. Niemand anders mag mijn lenzencontroles uitvoeren.
Brandwijksedijk 15 b
2974LB Brandwijk