Heeft een totaal van 43 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Positief sentiment100%
De reviews tonen een positieve ervaring. Klanten prijzen duidelijke uitleg, vriendelijk personeel en vlotte communicatie. De begeleiding bij complexe situaties wordt als erg goed ervaren. In het geheel is de ervaring zeer positief.
Sterke punten
Duidelijke uitleg
Vriendelijk personeel
Snelle service
Gebaseerd op 5 reviews
Kwaliteit en specialisme onder 1 dak
Mijn vriend en ik hebben ondanks een huis mogen kopen onder begeleiding van Hypotheek adviseur Henk Otgaar. Fijne man met veel kennis en een vriendelijke uitstraling. Henk hielp ons door al de vragen en mogelijkheden uit te leggen en aan te passen in onze wensen en behoeften. We konden altijd terecht en hebben ons zeer gesteund gevoeld. Wij zouden onze vrienden zeker de hulp van Henk aanraden.
29 June 2026
Fleur
Voorschoten
Niks is te veel gevraagd.
Alles tot in de puntjes geregeld.
Als je een vraag hebt pakken ze het gelijk voor je op. Het personeel is netjes en behulpzaam.
Ik heb alleen maar goede ervaringen. En kan niks verkeerds zeggen over hoe ze het voor mij hebben geregeld
14 June 2026
Ricardo
Den Haag
Uitstekend geholpen!
Het was echt een hele fijne ervaring.
10 June 2026
Michael
Leiderdorp
Snel en goed geholpen dus 'n goede service
Goed en snel golpen
6 February 2026
Rob
Zoetermeer
Heel fijn en persoonlijk geholpen. Korte en makkelijke communicatie
Mijn eerdere Hypotheek ook via De Hypotheker afgeloten en nu weer. Fijne adviseurs en medewerkers. De communicatie gaat vlot en de lijntjes zijn kort.
We hadden een redelijk complexe situatie, maar daar zijn we helemaal in begeleid. Hebben het gevoel dat we echt het best mogelijke gekregen hebben.
10 November 2025
Remy
Zoetermeer
Duidelijkheid en goede service van het begin tot het einde
Heel fijn geholpen. Alles werd duidelijk uitgelegd en daardoor de juiste keuze kunnen maken voor de overwaarde van mijn woning.
26 June 2025
ferry
Uitstekend geholpen
Vriendelijke mensen met kennis van zaken.
1 May 2025
Jacques
Fantastisch geholpen
Mijn ervaring omschrijf is als plezierig, ik ben heel goed geadviseerd en geholpen door Joyce (en Nicolle). De communicatie ging ook soepel. Als ik vragen had kon ik altijd bij een van de dames terecht, waarvoor dank. Zelfs over zaken waar je zelf niet aan denkt/stil staat word je op geattendeerd, heel fijn!
13 February 2025
Melissa
Professioneel, waakzaam en geruststellend
Professionele en eerlijke benadering. Je weet waar je aan toe bent en ook al ziet het er in eerste instantie minder rozekleurig uit, de hypotheker Zoetermeer doet er werkelijk alles aan om het voor jou als klant zo goed en eerlijk mogelijk te regelen zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Ik beveel de hypotheker Zoetermeer dan ook van harte aan! Dank Joyce, Nicole en Ton!
4 February 2025
Vivienne
Den Haag
Zeer verrast door de adviseur (Henk Otgaar)
Erg verrast door de pro-actieve houding van Henk. Na ontvangst van de gevraagde documenten heeft hij zelf contact opgenomen met mn bedrijf (HR) om uit te leggen waar ik wel/niet voor (via mn werkgever) verzekerd ben. (Lees: "uit te leggen" aangezien mn werkgever het niet juist had).
3 October 2023
Shekil
Zoetermeer
het kost een lieve duit, maar het resultaat mag er zijn
De vele mogelijkheden werden vakkundig naast elkaar gelegd en daarna was het duidelijk welke keuze in mijn geval het meest aantrekkelijk was qua kosten.
13 March 2023
René
Prima geholpen
Ik ben heel goed en deskundig geholpen aan een hypotheek voor mijn nieuwe huis
18 January 2023
Djan
Nuth
Beter dan goed kan niet!
Vanaf het eerste adviserende gesprek tot en met de best veel omvattende acties was de hele gang van zaken voor ons kristalhelder, met als uitkomst de gewenste hypotheek + overbruggingskrediet.
13 April 2022
John
Uitmuntend
Wij zijn zéér prettig geholpen door Ton Brinkel, van begin tot einde een prettige ervaring. inhoudelijk zeer kundig en weet de informatie ook op een prettige manier uit te leggen.
17 November 2021
Richard Backx
ZOETERMEER
Professioneel, meedenkend en adequate antwoorden
Ik heb de samenwerking van begin tot het einde als heel prettig ervaren. Joyce is erg professioneel en weet duidelijk waar ze het over heeft, dat merk je aan alles. Ze reageert bovendien erg snel op vragen, zelfs op haar vrije dag. Ik ben erg tevreden en kan haar iedereen aanraden.
17 June 2021
Frans
Gouda
De Hypotheker het kan niet beter.
Wij zijn al jaren door de Hypotheek adviseur geholpen. Een duidelijk advies en een betrouwbare werkwijze, tevens een duidelijke uitleg.
De hypotheker is beslist een aanrader.
24 April 2021
Gerlof
Eibergen
Duidelijk en goed
De gesprekken met de adviseur hebben wij als goed ervaren. Minpuntje dat het mailcontact ook via anderen verloopt.
31 March 2021
Janneke
Zoetermeer
Helder advies en zeer goede service!
Goed advies en uitgebreide service. Zowel de adviseur als de assistenten stonden tijdens het hele traject voor me klaar.
2 August 2020
Kelly
vakkundig en mee denkend
Alles goed uitleggen en zo nodig een tweede keer, rustig en in overleg mogelijkheden bekijken die kunnen, altijd bereikbaar als je met vragen zit.
28 July 2020
johan peer
zoetermeer
Prettige gesprekken en goed advies. Fijne adviseur!
Zowel de adviseur als zijn assistent een hele goede ervaring mee. De gesprekken ging vlot en waren prettig. Karun, de assistent van de adviseur heeft ons meerdere malen geholpen als we wat vragen hadden. Ook Roderick, de adviseur stond ons snel te woord. Ik zal beide zeker aanraden!
22 July 2020
Shyla Verburg
Professionele organisatie
We zijn vriendelijk en beleefd te woord gestaan gedurende het hele traject. Het kantoor is netjes en professioneel. Aanleveren van documenten ging eenvoudig via de website (helaas niet via alle browsers even goed). We konden op ieder moment inzien welke documenten in orde waren en welke nog niet. Indien iets niet goed was werden we hier snel van op de hoogte gesteld.
Na afloop van het advies ontvingen we een zeer uitgebreid rapport waarin alles nog eens werd samengevat. De berekeningen waren soms wel wat slordig of onduidelijk naar mijn idee, maar dit had weinig effect op het totaalplaatje (sowieso is het onmogelijk de toekomst te voorspellen en moet iedere adviseur dus diverse aannames doen). We zijn tevreden met de gekozen hypotheekvorm en overige verzekeringen.
Het kantoor en de adviseur waren altijd goed (telefonisch en per e-mail) bereikbaar en men reageerde altijd snel. Ook op de achtergrond werd de voortgang van het proces bewaakt en werden herinneringen gestuurd (zowel naar ons als bedrijven) indien nodig.
Al met heb ik De Hypotheker ervaren als een professionele organisatie die een hoop werk uit handen neemt en haar zaken goed op orde heeft.
24 May 2020
Wouter
Zoetermeer
Alle vragen worden goed beantwoord
Kan altijd een beroep op ze doen als iets nog niet duidelijk is. Klantvriendelijk 👍
27 April 2020
R.
Zoetermeer
Betrouwbaar, deskundig, duidelijk en behulpzaam
Na vorige keren ook via de Hypotheker onze hypotheek te hebben afgesloten en de daaruit zeer goede ervaringen, nu weer deze stap daar gezet.
Paul van Wissen en Remy Veels zijn zeer ervaren, vriendelijk en duidelijk geweest wat onze mogelijkheden waren en hebben alles goed uitgelegd. Geen onderdeel blijft onbesproken en zo ga je met alle vertrouwen het traject in.
Pluim voor " de Hypotheker"
30 March 2020
Peter en Wil
Zoetermeer
Voortreffelijke begeleiding met prijzenswaardige inzet en betrokkenheid.
Verschil t.o.v. ons eerste bezoek in 2007, is dat De Hypotheker toen alleen een adviserende rol had en nu in 2019 voornamelijk een bemiddelende rol. In 2007 nog kosteloos maar in 2019 met een behoorlijk prijskaartje. Was even schrikken want wij waren niet op de hoogte van dit verschil. Achteraf gezien is dat prijskaartje volledig gerechtvaardigd want zij hebben ons voortreffelijk begeleid naar het verkrijgen van de benodigde hypotheek, tot het tekenen van de leveringsakte bij de notaris. Ook prijzenswaardig is hun inzet en betrokkenheid bij het overwinnen van tegenslagen in het traject. Zo werd de afwijzing door de eerste bank naadloos vervolgd naar de tweede bank, werd de boete van de eerste bank afgewenteld en werd met succes een overbruggingskrediet geregeld. Al met al veel lof voor De Hypotheker Zoetermeer!
26 December 2019
Michael
Top Service!
Wij zijn erg tevreden met de Hypotheker Zoetermeer, onze adviseur Henk Otgaar heeft ons goede begeleiding en deskunding advies gegeven op basis van onze persoonlijke wensen. De hypotheekaanvraag was, naar onze wens ook optijd klaar; kortom, het was voor ons echt de moeite waard om de Hypotheker Zoetermeer in de arm te nemen.
11 September 2019
Glenn