Heeft een totaal van 43 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Positief sentiment100%
De reviews tonen een positieve ervaring. Klanten prijzen duidelijke uitleg, vriendelijk personeel en vlotte communicatie. De begeleiding bij complexe situaties wordt als erg goed ervaren. In het geheel is de ervaring zeer positief.
Sterke punten
Duidelijke uitleg
Vriendelijk personeel
Snelle service
Gebaseerd op 5 reviews
Super klantvriendelijk en uitstekende advisering
We hadden een ingewikkeld proces met verkoop
van 2 huizen en aankoop van een nieuw huis.
Op al onze vragen en uit te zoeken onderwerpen
Is helder en diepgaand geadviseerd .
22 August 2019
Fred
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zeer proffesioneel advies waarbij alle aspecten werden toegelicht en besproken. Daarbij een zeer prettige manier van communiceren.
5 February 2019
Peter
Goed advies
27 May 2018
Henk
4 sterren: goede service, goed behandeld
Goede kennis met een breed perspectief aan mogelijkheden. Ook voldoende tijd en ruimte om alternatieven te bespreken. Goed advies gekregen.
16 March 2018
Eric
4 sterren: goede service, goed behandeld
Prima en vakkundig geholpen bij 1e gesprek.
Indien wij een woning hebben gevonden, zullen wij zeker via Jan-Henk Willemse onze hypotheek laten regelen.
19 February 2018
Hanni
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Wij hebben door De Hypotheker en met name Dhr. Remy Veels goed en duidelijk advies gekregen omtrent het gedeeltelijk aflossen van onze huidige hypotheek en voor het aanvragen van een ORV (Overlijden Risica Verzekering)
23 December 2017
Paul en Maria
Heel prettig ervaren
10 November 2017
anoniem
4 sterren: goede service, goed behandeld
Vriendelijk ontvangen, dhr. van Wissen is een prettig persoon heel toegankelijk om vragen te stellen en met uitleg geven.
3 November 2017
Mirjam
Leidschendam
4 sterren: goede service, goed behandeld
Medio november 2016 zijn we voor een intake-gesprek bij De Hypotheker langs geweest. Hierbij ging er voor ons een wereld open wat er mogelijk was als we een nieuw huis gingen kopen; zo kregen we bij het advies zaken te horen waar we zelf nooit aan hadden gedacht.
Inmiddels hebben we een nieuwe woning gevonden en is de hypotheek-aanvraag helder en klaar door De Hypotheker geregeld, zodat we achteraf niet voor verrassingen komen te staan.
Tijdens ons bezoek werd er niet op de tijd gelet en werd je vakkundig en vriendelijk voorgelicht. In één woord: "KLASSE"!
31 August 2017
J.W.L.
4 sterren: goede service, goed behandeld
Wij hebben de afspraken met de hypotheker als erg prettig ervaren. We zijn goed geadviseerd en geholpen. Wanneer we vragen hadden kreeg we daar snel antwoord op.
Enige nadeel is dat wij erg lang moeten wachten op het akkoord van de hypotheek verstrekker dit zorgt voor veel druk om andere dingen voor een gestelde termijn vanuit de bouw te kunnen regelen. We wachten hier nu al ruim 3.5 week op.
4 August 2017
Elvira en Robert
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Duidelijk advies en erg prettig in de communicatie.
3 August 2017
Justin
4 sterren: goede service, goed behandeld
Diverse fijne en goede gesprekken gehad. Duidelijke en heldere informatie verstrekking. Alle voors en tegens worden behandeld, zodat je aan het eind van de gesprekken zelf een goede beslissing/keuze kan maken.
23 July 2017
Frank
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
In een voor mij stressvolle periode ben ik goed begeleid kon met al met in vragen terecht bij mijn hypotheek adviseur ook via de mail werden mijn vragen snel beantwoord.
29 May 2017
Elly
Pijnacker
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Fijn contact duidelijk ook na gesprek mogelijkheden om vragen te stellen, uitermate fijn contact persoon
27 April 2017
Elly
Pijnacker
zeer vriendelijk en behulpzaam
22 April 2017
rolando
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
De hypotheker heeft ons erg goed geholpen met de bemiddeling en Jan Henk Willemse onze adviseur heeft alles top uitgelegd!
30 March 2017
Mandy
4 sterren: goede service, goed behandeld
Goed gesprek. Ben een stuk wijzer
16 February 2017
H.R.G.
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Kundig advies en uitleg gekregen
10 February 2017
Cor