Heel tevreden
Een goed advies en luisteren naar de wensen van ons.
10 July 2026
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 27 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Review overzicht
Een goed advies en luisteren naar de wensen van ons.
10 July 2026
CT Van zeijst
BANT
Zeer goed geholpen
5 July 2026
Enrico van Woerkom
Bant
Gedegen advies, deskundige adviseurs en heel klantgericht, ook geduldig in het uitleggen als ik iets niet begreep. Kortom super! Ik raad iedereen aan om hier advies in te winnen.
20 October 2025
Marjo
EMMELOORD
Klaas en de andere medewerkers van kantoor Emmeloord, erg gastvrij en in de communicatie snel erg fijn kantoor om samen mee een juiste hypotheek uit te zoeken voor onze nieuwe woning.
11 September 2025
Jacco
Luttelgeest
Langdurig proces, weinig en/of slechte communicatie. Prijzen zijn verdubbeld vergeleken met 6 jaar geleden. Gegarandeerd hoofdpijn.
Beveelt niet aan
6 June 2025
Jochem van den Berg
Urk
De heldere uitleg. Uitstekend meedenken wat voor onze situatie het handigst was. Goede adviezen.
30 January 2025
Lida
Nagele
Toegespitst om mijn situatie ivm scheiding snel en kordaat geholpen op n heel vriendelijk en persoonlijke manier
23 January 2025
Jan
Koops
Klaas en zijn collega’s hebben het hele traject goed verzorgd.
30 September 2023
Rita
Wolvega
Onze ervaring met Kelly,was ontspannend,duidelijk,meedenkend. Ze denkt mee in oplossingen met haar vrolijke blik en spontane lach. Wij zijn tevreden op alle vlakken en raden de Hypotheker Emmeloord zeker aan.
28 April 2023
MONICA
Emmeloord
De Hypotheker heeft mij al meerdere keren bijgestaan. Dit keer zat er een extra complexiteit in mijn aanvraag. De deskundigheid en klantgerichtheid waren (weer) uitmuntend. Er werd meegedacht in oplossingen en er kwam ongevraagd advies die ook veel waarde toevoegde. De adviseur paste zich aan bij de klantwens, maar ook aan de persoon zelf. Ik ben meer dan tevreden!
13 April 2023
Thijmen
Emmeloord
Het personeel van het filiaal in Emmeloord is zeer klantvriendelijk. Heb een goed en duidelijk advies gehad. Zij nemen de nodige tijd voor vragen en ben subliem geholpen. Dank daarvoor.
5 March 2023
H.J.van Rijkom
Sint Jansklooster
erg blij met de aandacht en levering, snel en effectief, bedankt
23 February 2023
RUI MACIEL
Espel
Ik werd met mijn eigen beperkte kennis op de woningmarkt goed en vriendelijk geholpen door het team. Hierdoor in het bezit gekomen van een mooie koopwoning.
Bant
Ik zat steeds te wachten opdat iets fout zou gaan, maar dit gebeurde niet. Echt mooi.
26 September 2022
Martin
Luttelgeest
Wij zijn bij de Hypotheker in Emmeloord gekomen door Klaas Westerdijk, hij heeft onze eerste hypotheek ook behandeld en dat heeft ons erg goed voldaan.
12 August 2022
Jogchum
wijckel
Klantvriendelijk en oplossingsgericht!
16 May 2022
Jeroen
Urk
Mijn ervaring is goed en ga ook zeker contact houden.
7 April 2022
Leonie
Emm
De adviseur neemt ruim de tijd om je van advies te voorzien. Een extra afspraak is makkelijk gemaakt. Geeft duidelijk het gevoel dat jij als klant op nummer 1 staat en dat hij de beste offerte voor je wil.
4 February 2022
Hanri Timmerman
EMMELOORD
Vlotte fijne ervaring
10 January 2022
Bram
Emmeloord
Wij zijn op een zeer prettige wijze geadviseerd. Het team te Emmeloord geeft je het gevoel dat "ze er voor je zijn".
9 January 2022
Kelvin
Marknesse
Prima voorgelicht en wij hebben met een gerustgesteld gevoel de handtekening bij de notaris gezet.
8 January 2022
Albert
Emmeloord
Fantastisch , geen vraag is teveel ,blijven rustig beantwoorden. Persoonlijk advies staat centraal.
16 December 2021
Jaco
Emmeloord
Huidige hypotheek-verstrekker zei niks voor mij te kunnen doen. Het verhaal bij Klaas neergelegd en hij vond toch een oplossing en heeft mij prima verder geholpen.
8 December 2021
gerard slump