We zijn onwijs goed begeleid op alle fronten, snelle reactie als we vragen hadden, kortom voor ons perfecte begeleiding
29 October 2020
Review overzicht
29 October 2020
M.T.
Emmeloord
Goede afspraken, en heel open personeel. Staat altijd voor je klaar en niets is te gek.
1 August 2019
Kees
Urk
mijn adviseur was heel behulpzaam, luisterde goed naar mijn wensen. ik kreeg duidelijke uitleg over de mogelijkheden die voor mij geschikt zijn. Ik heb het als heel positief ervaren.
8 March 2018
anoniem
Prima vlot en persoonlijk advies. Zelfs nadat onze eerste keer de verkoop van ons huis niet door ging kon ik gewoon weer opnieuw komen. Jammer genoeg ging de verkoop nog eens niet door dus moet ik binnenkort voor de derde keer op bezoek. Geen probleem gaf de adviseur aan. Hij gaat als alles doorgaat ook nog de verzekeringen bekijken of alles nog goed is bij ons. Duur maar prima en goed advies. Dat laatste komt natuurlijk omdat bij eerdere situaties de hypotheker nog gratis was.
4 October 2017
Corrie
Rutten
Ik heb er gewoon een goed en vertrouwd gevoel bij. Altijd accuraat, correct en fijn geholpen. Ze weten waar ze het over hebben en handelen daar naar. Gewoon erg tevreden!
2 March 2017
Kees